Vegas.hu regisztrációs kód

A Vegas.hu a legújabb a nagyszerű online kaszinók sorában, és ha most regisztrálsz, a kaszinó egy 100 %-os bónusszal fog segíteni az első lépésekkor. Ráadásul az első magyarországi, legális internetes kaszinóról van szó. Csak rád várnak a legjobb nyerőgépek, kaszinójátékok, jackpotok. Sőt, először ingyen tesztelheted a rendszert és a játékokat, így ez az oldal biztosan nem lesz zsákbamacska.

A Vegas.hu online kaszinóban egyáltalán nincs szükség regisztrációs kódra ahhoz, hogy te is részt vehess a különféle kalandokban. Az Unibet ajánlott. Lássuk miért.

60 000 Ft Kaszinó Üdvözlő Bónusz + 60 ingyen pörgetés
Befizetési bónusz max. 60 000 Ft, Feltétel: legalább 4000 Ft befizetés. Kaszinó, nyerőgépek, játékok: a bónusz összegének 20-szorosa Élő kaszinó: A bónuszösszeg 25-szörösének megforgatása. Ingyenes pörgetés: csak a Starburst játékunkon. Az ÁFSZ teljes szövege

Bónuszok a Vegas.hu jóvoltából : Regisztrációs kód

Regisztrálnod most nem kerül semmibe, nem kell vadásznod a különböző oldalakon a regisztrációs kódokat. Csak fellépsz az oldalra, majd rákattintasz a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gombra. A rendszer érthetően és roppant segítőkészen végig vezet a különböző lépéseken.

Majd még a regisztráció során kiválaszthatod az általad legjobbnak vélt bónuszt.

Természetesen az online bónuszok meghirdetéséről aktuális információkat a Vegas.hu honlapról kaphatunk. A honlapon minden fontos információt elolvashatunk, tájékoztatást adnak a bónuszok részleteiről, a teljesítendő feltételekről. Mindig közlik, hogy milyen időintervallumban érvényesek a bónuszok, ill. hogyan szerezhetőek meg, és kerülhetnek kifizetésre.
Vegas.hu online kaszinójában
Online bónuszt csak az szerezhet, aki rendelkezik megfelelő regisztrációval, és a vegas.hu által vezetett egyenleggel. Elfogadja az általános szerződési feltételeket, és minden az oldallal kapcsolatos szabályzatot. Emellett ténylegesen játszik az oldalon, és természetesen megfelel az adott bónusz feltételeinek. A bónuszok tétként megforgathatóak, de rendszerint bizonyos megkötésekkel.

Vannak befizetéshez kötődő Vegas.hu bónuszok. A first deposit bónusz, ami rendszerint az első befizetés nagyságához mérten változik. Minél több a befizetés, annál nagyobb lesz a bónusz is. A reload bónusz pedig egy olyan ösztönző lehetőség, mely akkor válik elérhetővé, amikor számlánk kiürül, és azt újra feltöltjük. Ekkor is jár egy bizonyos százalékáért bónusz, bár minden bizonnyal nem olyan nagy mértékű, mint a first deposit alkalmával.

Ezeken kívül lesz még két extra bónusz is. Az egyik a Refer-A-Friend bónusz, vagyis, ajánld ismerősödnek, cserébe jutalmas kapsz a Vegas.hu-tól. A másik pedig a payment method bónusz, amivel a játékosokat próbálják ösztönözni, hogy azt a fizetési módot válasszák, amely az online kaszinó számára előnyben részesített. És még ki tudja, mi más lesz!

A jelenleg elérhető bónuszok

Vegas.hu - a jelenleg elérhető bónuszok

Első Befizetési Bónusz

Úgy érzem, mindenki ezt várja leginkább. A lehetőség elindult, és folyamatosan elérhető, szóval, ne szalaszd el a lehetőséget! Szerezd meg az első befizetéshez kötödő, 100 %-os befizetési bónuszt még ma! Duplázd meg befektetésedet! Ennek feltételeit az alábbi táblázatban olvashatod:


Ajánlat Vegas.hu Unibet
Regisztrációs kód nincs lásd az unibet kódot
Ajánlat 50.000 Ft-ig 100 % 60.000 Ft-ig 100%
Megforgatási követelmény nyerőgépeken megjátszva a bónusz és a befizetés 20x nyerőgépeken megjátszva a bónusz és a befizetés 20x
Befizetés minimális összege 3.000 Ft 4.000 Ft
Teljesítési határidő utolsó nap az adott hónapig (pl. 2017.12.31.) 30 nap

Részletes felhasználói feltételek:

 • Tehát, semmi különösebb dolgod nincs a bónusz megszerzéséhez, mint hogy megteszed az első befizetést, majd azt a befizetés pillanatában megduplázzák.
 • Amennyiben első befizetésed meghaladná az 50.000 Ft-ot, megteheted, ám ennél nagyobb bónusz összeget nem fogsz tudni szerezni. (És a megforgatási követelmények is ehhez igazodnak.
 • A megforgatási követelmények teljesítése után (vagyis a befizetett és a bónusz összeget is megforgattad), az ezekből származó nyeremény összegeket már tőkeként fogják számládon jóváírni.
 • A kaszinó számos játékában felhasználhatod a bónusz pénzt, kivéve: a nemzetközi jackpotalaphoz tartozó játékokban. (Természetesen saját pénzzel ezeken a játékokon is részt vehetsz). Ezenkívül nem használható fel jackpot játékokban, a VegasTV élő stúdiójából közvetített asztaloknál és a Tower Quest sloton.
 • Ezenkívül ez a kaszinó bónusz nem vehető igénybe más bónuszokkal egy időben.
 • Minimum 3.000 Ft befizetésére van szükség, és az offline készpénzes fizetési mód ill. banki átutalás mellett nem jár a bónusz.
 • A megforgatási követelményeket 2017.12.31-ig kell teljesítenie a játékosoknak. Ha a megjelölt időpontig nem teljesíted őket, akkor a tétként fel nem tett bónusz összegek visszavonásra kerülnek.
 • A játékos a bónusz elfogadásával elfogadja a Vegas.hu online kaszinó ÁSzF-jét, ill. a bónuszra vonatkozó feltételeket is.

Unibet első befizetési bónusz

Unibet első befizetési bónusz

A Vegas.hu-hoz nagyon hasonló befizetési bónusszal rendelkezik az Unibet is. Ugyancsak 100 %-os bónuszt kaphatunk első alkalommal regisztráló játékosként, ám itt egészen 60.000 Ft-ig. Emellett meg adják, hogy minimum 4.000 Ft-ot kell először minimum befizetni. Ám érdemes itt is minél nagyobb összeget befizetni, hiszen annál nagyobb lesz a bónusz összeg is. A megforgatási követelmény úgyszint 20x-os, és ezt 30 napon belül teljesíteni is kell. Ezt pedig nyerőgépeken játszva tehetjük meg. A megforgatási összegbe beletartozik a befizetett összeg és maga a bónusz is. Regisztrálj, hiszen bónusz kód nélkül itt is tudsz regisztrálni! És persze szép összegeket nyerni.

Milyen játékok várnak?

2017 február még csak a tervezgetés ideje volt. Nyilván sejtették a cégvezetők, hogy február 7-én működési engedélyt fognak szerezni a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, és most már elérhető oldaluk a vegas.hu domain alatt. Végre megkezdődött a játékszervezés teljes gőzerővel. Tekintve, hogy a cég mögött öt, budapesti kaszinó működik, így a szerencsejáték szervezésében már bőven rendelkeznek tapasztalatokkal.

Már a kezdésnél 100 asztali játék és 71 mobil környezetben használható játék vált elérhetővé. Minden van, ami az online szerencsejáték kedvelők számára igény, sőt a magyar piacra monopol helyzetben belépő cég arra törekszik, hogy legalább olyan jó legyen mint a világ nagy online kaszinó cégei. Sőt, talán még többre is.

Fantasztikus nyerőszériák kártyajátékokkal, fogadásokkal és félkarú rablókkal. Fantasztikus bónuszokkal várják a közönséget.

Vannak Élő fogadások, stúdióból közvetített játékok is. Ezeket az Atlantis kaszinó épületének emeletéről működtetik. És élő chat-ben segítik a játékosokat egész nap.

Book of Ra deluxe game

Kiváló nyerőgép választékot találunk a Vegas.hu-n. Ízelítőként bemutatom az egyik kedvencünket, a Book of Ra nevű félkarú rablót. A honlapon igen részetes leírást kapunk. Amit a játékról tudni lehet, hogy a Greentube szolgáltató jóvoltából lehet vele játszani.

Ez egy 10 nyerővonalas, 5 tárcsás nyerőgép, a minimálisan megtehető tét vonalanként 1 Ft, míg az összes vonalra vonatkozóan 10 Ft. A maximális tét pedig 15.000 Ft lehet.

Már a cím is mutatja, hogy a játékkal játszva Indiana Jones-féle izgalmak várnak, a sivatagi piramisok közt igyekszünk hieroglifákat megfejtve kincsekre lelni. Ehhez van szükség Ra könyvére, hogy megleljük a rég elfeledett kincstárat.

Lehetőleg 5 egyforma szimbólumot kell kipörgetni egy nyerővonalon. A könyv lesz a Wild szimbólumunk, ami minden más szimbólumot helyettesíthet.

A Vegas.hu felületén élmény még a játékleírást is olvasni. Minden játéknál szerepel valamilyen útmutató. A Book of Rá oldalán is található egy gyors összesítő táblázat, mellette egy részletes leírás ill. a szabályok. Sőt legalul egy link is megjelenik, ami átvezet egy pdf-dokumentumba, ahol szerepelnek a játékban használt / feltűnő kifejezések magyar, lefordított változatai.

Jackpot játékok

Összesen hat játékban vannak belső, csak a Vegas.hu online kaszinóban megnyerhető jackpotok. Ezek esetén a játékban megnyert nyeremény 100 %-át fizeti ki a kaszinó. Ilyen jackpot játék a Rambo, amiben négyféle jackpot szerepel (robbanó, becsület, bátorság és rejtőzködés). És a kockáztatott tét 2,0 %-a a jackpot részesedés (contribution).

A Basic Instinct játékban egyféle jackpotot lehet megszerezni, az elemi ösztönt. Ennek a játéknak az esetében a contribution 0,5 %. A Super Lady Luckban két jackpot nyerhető: a lady luck jackpot és a black cat. A részesedés: 1 %.

És a Jackpot rango, Neon reels és Mona Lisa Jewels játékoknál megosztott jackpot nyerhető, ami azt jelenti, hogy a három közül bármelyikben előfordulhat, és hogy a három játéknak közös a jackpot alapja. A részesedés pedig 0,5 %.

A jackpot nyeremények esetén, ha valamilyen változás történik, vagy megszünteti a Vegas.hu valamelyik jackpot játékát, akkor időben értesítik (30 nappal korábban) erről a játékosokat.

Játszva nyerni

Vegas.hu

Említettük a valódi pénzes játékokat. Nagyjából mindegyiknél szerepel magyar nyelvű leírás és szabályzat, tehát ez segíti a játékosok döntését, hogy mivel is játszanak. Azért írom azt, hogy nagyjából, mivel egyes Microgaming játékok csak angol nyelven elérhetőek.

Persze, kezdőknek ajánlott a demó játékok kipróbálása. Amikor a friss játékos regisztrált és megnyitotta felhasználói számláját, az online kaszinó krediteket ír jóvá, amit felhasználhatunk a demó játékban. Természetesen kockázat nélkül. Ezek nem válthatóak be valódi pénzre, viszont minden RNG játéknak van demó verziója.

Mire lesz szükség?

Első körben regisztrálni kell a Vegas.hu oldalon. Regisztrálhat minden természetes személy (magyarországi IP címmel), aki betöltötte 18. életévét. A játékosnak ki kell jelentenie, hogy kizárólag a saját maga nevében játszik, és csak játék céljából használja az oldalt. Vagyis nem sérti meg a 2007. évi CXXXVI. törvényt, ami a pénzmosás és terrorizmus megelőzéséről szól. Természetesen szintén be kell tartani a kaszinó házi szabályzatát.

Külföldi személy esetében nyilatkoznia kell arról, hogy nem közszereplő. Egyébként, ha valamilyen ügy folytán szükséges lenne, akkor bírósági eljárás csak magyar bíróságon történhet.

A regisztrációval egy online szerződés jön létre a játékos és az LVCD között. A cég természetesen bizalmasan kezeli az adatokat. Másrészt, kérhetik a személyes igazolvány(ok) vagy épp a bankkártya másolatát, hogy azonosítsák a játékos valódiságát.

Nem árt tudni

Egy pár szóban megemlíteném, hogy a játékosok akár kitiltással is büntethetőek a Vegas.hu online kaszinójában. Ha a belépési adatokat átruházza a játékos másra, megszegi a Vegas.hu bónuszokkal kapcsolatos szabályokat, részvételi szabályokat vagy pl. lopott pénzzel próbál játszani, a kaszinó 1 hétre, 1 hónapra, 2 hónapra, 3 hónapra, 6 hónapra, 1 évre, 2 évre, 3 évre, 4 évre vagy 5 évre is kitilthatja. Ilyenkor természetesen elszámolnak az emberrel, ill. a megnyert pénzekkel.

Jó, ha tisztában vagyunk a játék veszélyeivel, hiszen valódi pénzes játékokon a saját vagyonunkkal felelünk. Így a kockázatok is minket terhelnek.

Szerencsére, a Vagas.hu segít megelőzni a szerencsejáték-függőség kialakulását. Különféle funkciókkal teszik lehetővé, hogy a játékosok akár önkorlátozással próbálják meg elkerülni, hogy beszippantsa őket a játéktér.

A Vegas.hu-val teljes a biztonság

Az első, engedéllyel üzemelő online kaszinó, üzemeltetője az LVC Diamond Kft. Hogy a kaszinó megfeleljen a magyarországi felelős játékszervezésről szóló jogszabályoknak, a cég felügyeli folyamatosan működését.

A Mátrix Vizsgáló Ellenőrző és Tanúsító Kft. megfelelőnek minősítette az online szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciók tekintetében biztonságosnak és a jogszabályi követelményeknek .

Az online kaszinó a Finnplay BillFold platformját használja. Játékszolgáltató partnerei a Play’n’Go, a Microgaming, az IsoftBet, a Greentube és az Ezugi. A játékhoz Chrome böngészőt ajánlott használni, mivel erre optimalizálták a felületet. És némelyik alkalmazáshoz szükséges flash bővítmény telepítése is.

Az igen erős jogi, legális hátteret mutatja az is, hogy a honlap legalján találhatunk egy a magyar államot jelképező szimbólumot.

A magyarországi szerencsejáték szervezés piacfelügyeletét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya látja el.

Engedélyüket meg lehet tekinteni a honlap alján, a Müködés menüpontnál, az Engedély ill. a Felügyelet fülek alatt. Az engedélyt a 14671/14/2016 számú határozat foglalja magában.

A szervező gazdasági társaság neve: LVC Diamond Kft., székhelye: Budapest 1051, Vigadó u. 2.

A Vegas.hu az ügyfelekért van

A Vegas.hu online kaszinója egész nap, 0-tól 24 óráig áll a játékosok rendelkezésre, kereshetők telefonon, e-mailen keresztül vagy online chaten. Már mindenki alig várja, hogy első alkalommal léphessen az előreláthatóan igen nívós online kaszinó színterére.

A Vegas.hu igyekszik kielégíteni az összes ügyfelek által felmerült igényt. Törekednek arra, hogy azonnali segítséggel lássanak el mindenkit, aki honlapjukat használja.

Már akkor látszik ez a fajta segítőkészség, amikor csak látogatóként szörfölünk oldalukon. Ugyanis nagyon hamar megjelenik egy felugróablak, amin keresztül a kaszinó egyik ügyfélszolgálatos munkatársa máris rendelkezésünkre áll.

Az ügyfélszolgálati rendszer alapvetően egy integrált panaszkezelő rendszer (LiveChat), mely áll egyszer egy e-mailes feladatmegoldásból és egy Élő chates ügyfélkezelésből.

A kaszinó kifejezett céljának tekinti a legrövidebb idő alatt való segítségnyújtást. Így hitvallásuk szerint az elégedett ügyfélhez vezető út az, hogy a LiveChat által max. 1 perc, e-mailen keresztül max. 1 óra, a teljes problémakezelés pedig max. 24 óra alatt lezajljon.

Fizetési módok sokszínűsége

A sokadig dolog, mely elnyerheti mindenki tetszését, az a fizetési módok sokasága. Nem tudnánk sok olyan verziót említeni, ami ne szerepelne az online kaszin lehetőségei között.

Befizetés esetén választhatunk az internetes pénztárcák közül (mint pl. Skrill, Neteller, Abagoos), vagy befizethetünk pénzt banki átutalással, bankkártya segítségével (amit a K & H Bank szolgáltat), használhatunk PaySafeCard feltöltős kártyát, vagy akár készpénzes befizetést személyesen az LVC Diamond 3 kaszinójában.

Kifizetéseknél pedig lehetőség van internetes pénztárcákat használni (szintén Skrill, Neteller, Abagoos), vagy történhetnek banki átutalással, vagy készpénzes kifizetéssel az LVC Diamond 3 kaszinójában személyesen, vagy belföldi postautalvány segítségével is.

Illetve a jövőben talán a Cashlo is elérhetővé válik.

TOVÁBB AZ UNIBET-RE

GYIK

 • Mi az a Vegas.hu bónusz?

Ami azt illeti, nincs rá szüksége! A Vegas.hu bónuszkódra egyáltalán nincs szükség!

 • Mennyi a Vegas.hu bónusz?

A regisztráció során, egy akár 100 %-os befizetési bónusz is ütheti a markod 50.000 Ft-ig. Arra azonban figyelni kell, hogy a bónusz kód az adott hónap utolsó napjáig érvényes csak!

 • Van-e más Vegas.hu promóció?

Természetesen! Nézze meg a jelenlegi promóciós ajánlatot a Vegas.hu oldalon. A legfrissebb híres és megannyi fontos információ vár önre az oldalon!

 • Van élő kaszinó a Vegas.hu-n?

Ez a szerencsenapod, hisz van! A VEGASTV funkcióval érheti el.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!