A bet365 élő fogadás – nézzen élőben sportot és labdarúgást

🗓️ 2020-07-09 
🕒 2023-12-05

Mi is az a „live” vagyis élő fogadás. A mérkőzés előtti fogadástól eltérően, a bet365 élő fogadás alkalmával lehetőségünk van a meccs közben is fogadni.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Tényleg olyan jó a bet365 élő fogadás, mint mondják?

Természetesen a bet365 élő fogadás rendszere nekem is új volt még az elején, előtte én is csak mérkőzés előtti fogadásokat tettem, amelyeknek teljesen más a dinamikája, mint az élő fogadásoknak. A bet365 élő fogadás egy remek lehetőséget biztosít arra, hogy még jobban élvezhessük a meccset és a fogadásokat, hisz így képesek vagyunk akár azonnal reagálni a meccsen történő változásokra és ezáltal pontosabb fogadásokat tudunk tenni, nem kell mindent előre eldönteni még az elején, nézhetjük, hogy alakul a meccs állása, és eszerint változtatjuk mi is a fogadásunkat. Ezért számomra az élő fogadás sokkal izgalmasabb, mint a hagyományos. Ha neked is megjött a kedved az élő fogadáshoz, nézzük meg közösen, hogy is működik a bet365 élő fogadás funkciója.

Hogyan tegyük meg élő fogadásunk a bet365 oldalán?

Ha úgy döntöttél, hogy a hagyományos fogadás után kipróbálod az élő fogadást is, akkor nem árt egy kis segítség. Amikor én először kipróbáltam én se láttam át mindent előre, de ez természetes. Vegyük át lépésről lépésre mit kell tennünk, ahhoz, hogy megtegyük első élő fogadásunkat.

bet365 élő fogadás

A bet365 oldalán a bal felső sarokban található „Élőben” fülre kattintva jutunk el az elő fogadás főoldalára. Az összesített nézet szerintem sokkal átláthatóbb én azt javaslom, hogy ti is ezt használjátok. Ahogy rögtön látni is lehet, rengeteg sportágra fogadhatunk élőben is, a labdarúgástól egész az E-sportokig. Ha sikeresen eltaláltunk a bet365 élő fogadás szekcióba akkor az adott sportágra kattintva láthatjuk az abban a pillanatban elérhető mérkőzéseket. Az bet365 élő fogadás kínálata nem szűkölködik a fogadási piacok tekintetében sem. Én személy szerint szinte csak focira szoktam fogadni, úgyhogy nektek is ezzel kapcsolatban tudok többet elmondani. A labdarúgásnál például fogadhatunk a gólok számára, a félidő eredményére, de vannak hendikep és dupla-esély típusú fogadások is, tehát jól több mindenre lehet fogadni mint a hagyományos fogadásoknál. Ezért, az élő fogadás szerintem sokkal interaktívabb és így sokkal jobb, mint a hagyományos mérkőzés előtti fogadások. Az sem utolsó természetesen, hogy a bet365 live stream funkcióval* egyidőben követhetem nyomon a meccs alakulását és tehetem meg élő fogadásaim. Ha kiválasztottuk, hogy mire akaruk fogadni, akkor a fogadás megtételéhez már csak annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a nekünk tetsző szorzóra és a bet365 élő fogadás rendszere már generált is nekünk egy szelvényt! A szelvényre kattintva, ezek után megadjuk a tétet (forintban) és rákattintunk a zölden jelzett „Fogadás” gombra, hogy megtegyük első elő fogadásunk. Ennyi az egész.

*A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.

Hogyan fogadhatunk élőben mobiltelefonon?

Mivel én inkább a telefonomon szoktam megtenni a fogadásaim nagyrészét (mindig úton vagyok), így előnyben részesítem a mobilos fogadást. Szerencsére a bet365 mobilapplikációja ezt is lehetővé teszi számomra. A mobilon történő fogadás tulajdonképpen ugyan úgy zajlik, mint a számítógépen.

  • Kiválasztom a sportágat, amelyre élő fogadást kívánok tenni
  • Kiválasztom az adott meccset
  • Kiválasztom a fogadás típusát (játékidő eredménye, mérkőzés gólok)
  • Megteszem az adott meccsre és adott fogadás típusra a tétet (forintban)
  • Majd a generált szelvényen rákattintok a “Fogadás” gombra

Amit viszont mindenképpen meg kell említenem az a stabil mobilinternet. Sose kezdjünk élő fogadásba, ha az internetkapcsolatunk bármikor elmehet! Inkább menjünk biztosra és csak akkor játszunk, ha stabil 4G-nk van, vagy ha rá tudunk csatlakozni egy stabil internetforrásra.

bet365 live stream

A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.

A bet365 élő fogadás rendszer biztosítja számunkra a bet365 live stream, vagyis a bet365 élő közvetítés funkciót is. Ezzel kapcsolatban alapvetően az a tapasztalatom, hogy több a pozitívuma, mint a negatívuma. Először is nem kell többet két ablakot működtetni ahhoz, hogy a meccset is nézhessem, és a fogadásokat is megtehessem, ez mindenképp nagy plusz. A bet365 live stream segítségével egyszerre nézhetem a meccset és fogadhatok! Ezáltal sokkal gyorsabban tehetem meg a téteket, ami természetesen nagy mértékben számít, hisz a szorzók folyamatosan változnak, és senki se szeret lemaradni egy nagyobb szorzóról. Tehát, sokkal gyorsabban tudom így megtenni az élő fogadásaim, hiszen nem kell két eszköz között ugrálni. Szintén pozitívum, hogy a bet365 live stream funkciójának hála, az se baj, ha épp nem vagyok TV közelbe, akkor is élvezhetem a meccset. Az egyetlen negatívum talán, az, hogy így, egy sokkal kisebb képernyőn kell néznem a meccset, mint amihez hozzá vagyok szokva. De a látványnál engem mindig jobban érdekelt az izgalom, ami a fogadással jár, így nálam ez nem annyira mérvadó. Összességében elmondhatom, hogy a bet365 live stream funkciója kifogástalanul működik és nagyban hozzájárul az élő fogadás élményéhez.

Az elő fogadás egyszerűbb, mint a mérkőzés előtti fogadás?

Inkább úgy mondanám, hogy mindkettőnek megvannak a sajátosságai. Az bet365 élő fogadás esetében folyamatosan reagálhatnak a meccsen történtekre és így talán kevésbé rizikósabb, mint mikor a meccs előtt, látatlanba megteszünk egy tétet, úgy, hogy nem tudhatjuk megsérül-e valaki például a mérkőzés folyamán, és így a meccs végkimenetele is teljesen megváltozhat. A mérkőzés előtti fogadás esetén tehát fifti-fifti esélyünk van arra, hogy jól fogadunk, míg az élő fogadás esetében nagyobb az esélyünk jól dönteni. Viszont a kevesebb rizikóval természetesen az is jár, hogy a szorzók is sokkal alacsonyabbak. Ez már csak természetesen, elvégre ez egy hazárdjáték. A szorzók azonban lehet, hogy alacsonyabbak, de a játékélmény megkétszereződik, hiszen sokkal interaktívabb így a fogadás! Főleg, ha mellette még a bet365 élő közvetítés funkcióját* is használjuk. Az bet365 élő fogadás esetében mivel gyors és pontos döntéseket kell hoznunk viszonylag gyorsan—nem úgy, mint a mérkőzés előtti fogadásoknál, ahol akár kicsit kutatgathatunk is a mérkőzés előtt—így ez a fajta fogadástípus azt is megköveteli, hogy egy mélyebb rálátásunk legyen a játékra és a játékosokra. Így az élő fogadás talán inkább azoknak való, akik már fogadnak egy ideje és kiismerik magukat az adott sport terén.

Láthatjuk, hogy mindkettőnek megvannak a maga szépségei, én összességében, a tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy kezdjünk mérkőzés előtti fogadással majd, ha már magabiztosabbak vagyunk akkor térjünk át az élő fogadásra. Természetesen, kipróbálni ki lehet, azzal nem vesztünk semmit! Nézzünk meg számunkra melyik válik be a legjobban, szerencsére mindkét fogadás típus elérhető a bet365 oldalán, így nem kell kimaradnunk egyikből sem.

*A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!