Unibet kifizetés – hogyan vehetek fel pénzt az Unibeten?

🗓️ 2022-05-09 
🕒 2022-11-18

Az Unibet kifizetés hagyományos fizetési módokkal ugyanúgy igénybe vehető, mint a korszerű e-pénztárcákkal. Az Unibet kifizetési módok maximálisan biztonságosak. Az alábbi ismertetőben kitérünk többek között olyan kérdésekre, mint, hogy az Unibet kifizetés mennyi időt vesz igénybe, van-e lehetőség Unibet korai kifizetésre, mennyi az Unibet minimum kifizetés és Unibet maximum kifizetés összege de számos egyéb részlettel is foglalkozunk.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Mik az Unibet kifizetési Lehetőségek?

Az Unibet az egyik legrégebbi és legismertebb online sportfogadási oldal és mint ilyen, az Unibet kifizetési lehetőségek is nagyszerűek, elérhetők úgy a klasszikus bankkártyás módszerek, mint a modern e-pénztárcák.

Ahhoz, hogy játszani tudj az Unibet oldalán, először fiókot kell nyitnod és befizetni a számládra. A legtöbb sportfogadási oldal az újonnan regisztráló játékosokat egyedi üdvözlő bónusszal várja, így van ez az Unibetnél is. Ha számlát nyitsz, választhatsz a sportfogadási és a kaszinórészleg bónusza közül.

Az előbbi 10.000 forintos sportfogadási bónusszal várja új játékosait, a kaszinóban pedig akár 60.000 forint bónuszt is kaphatsz, mellé pedig 60 ingyenes pörgetést. A pókerjátékosok 200 euró értékű játékbónuszhoz juthatnak. Az Unibetnek van egy ajánlási programja is. Ha barátaidat meghívod, akár 10 x 5.000 forint lehet a nyereményed.

Sportfogadás Üdvözlő Bónusz Unibet

Fontos tudnivaló, hogy az üdvözlő bónuszok rendszerint tétrakási követelményekhez kötöttek. Ez azt jelenti, hogy az előírt számban meg kell forgatnod a nyereményedet az Unibet első kifizetés igénylése előtt. Az Unibet kifizetés legális és biztonságos, az oldal a legkorszerűbb titkosítási technológiákkal biztosítja pénzügyi tranzakcióit.

A magyarországi játékosok ötféle be- és kifizetési mód közül választhatnak, ezek mindegyike gyors és biztonságos. Az Unibet kifizetés bankkártyára 1-3 munkanapot vehet igénybe, ez vonatkozik az olyan opciókra is, mint például az Unibet kifizetés OTP bankkártyára. Ha e-pénztárcát használsz, a pénz akár 24 órán belül a számládon lehet.

Az Unibet minimális kifizetés összege 4.500 forint, ami vonatkozik az Unibet poker kifizetésre is. Az Unibet kifizetés minimum összege mellett vannak felső kifizetési korlátok is. Unibet kifizetés limit vagyis a maximálisan felvehető összeg nincs korlátozva. Ez vonatkozik az olyan bankkártyás átutalásokra, mint amilyen például az Unibet kifizetés Mastercard vagy Visa kártyára és az e-pénztárcákra is, amilyen a Skrill és a Neteller. Unibet kifizetés bankszámlára jelenleg nem lehetséges.

Az alábbiakban táblázatosan is bemutatjuk az Unibet kifizetéseket:

Kifizetési mód Minimális kifizetés Maximális kifizetés Időtartam
Bankkártya/hitelkártya
200
Nincs 1-3 munkanap
Rapid Transfer 4.500 forint Nincs 12 óra
Neteller
4.500 forint
Nincs 12 óra
Skrill
4.500 forint
Nincs 12 óra
Much Better
4.500 forint
Nincs 12 óra

Milyen hitel- és betéti kártyákat fogadnak el?

A betéti- és hitelkártyák is nagyszerűen használhatók az Unibet kifizetések lebonyolítására és természetesen befizetésre is alkalmasak. Az Unibet Visa és Mastercard kártyákat fogad el a tranzakciók lebonyolításához. Van egy tévhit, amely szerint csak azokkal a kártyákkal lehet internetes fizetéseket lebonyolítani, amelyek dombornyomottak. Ez nem így van, nagyjából minden kártya használható, ha rendelkezik CVV kóddal.

Ez egy három számjegyből álló kód, amelyet a kártya hátoldalán találhatsz meg, az aláírás mező mellett vagy felett. Ha ezt a kódot látod a kártyádon, akkor az tökéletesen megfelel Unibet kifizetésekre. Vannak kártyatípusok, amelyek nem használhatók szerencsejáték-oldalakon, annak ellenére sem, hogy rendelkeznek ilyen kóddal. Ezt minden esetben érdemes ellenőrizni. Például a Maestro kártyák is ebbe a kategóriába tartoznak, velük sem tudsz sportfogadási oldalakon fizetni.

Az Unibet kifizetés fórumban is meggyőződhetsz róla, hogy ezen az oldalon gond nélkül tudsz befizetni és kifizetést indítani is Visa és Mastercard kártyáddal. A legkisebb kifizethető összeg 4.500 forint, felső korlátozás nincs. Ha nyereményed kifizetését bankkártyára kéred, a tranzakció kicsivel időigényesebb lesz, mint az e-pénztárcák esetében, általában 1-3 munkanap elteltével kerül a pénz a számládra.

Unibet Kifizetés Kártyákat

Elfogadják a PayPal-t?

Bizonyára nem cseng előtted ismeretlenül a PayPal neve. Az egyik legrégebbi és legismertebb e-pénztárca szolgáltatásról van szó, amely egyben a legelismertebb is. Mondhatni, hogy szinte egyidős az internettel. Leginkább megbízhatósága és biztonságos használata miatt kedvelik olyan sokan.

A PayPal a szerencsejáték-oldalakon is népszerű fizetési mód, hiszen jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a tranzakciókat. A PayPal számla regisztrációja ingyenes, a tranzakciók villámgyorsak és az átutalási díjak sem túlságosan magasak.

Az Unibet kifizetés PayPal segítségével sajnos jelenleg nem lehetséges. Ezzel szemben, ha valamilyen e-pénztárcás megoldást választanál a nyereményeid kifizetésére, az Unibet kifizetési módok között olyan nagyszerű lehetőségeket találhatsz, mint a Skrill, a Neteller, a Rapid Transfer vagy a Much Better. A kifizetésnél igényelhető minimális összeg 4.500 forint, felső határ nincs. A pénz 12 órán belül a pénztárcádban lesz. Az Unibet kifizetés vélemények szerint gyors, sokrétű és megbízható.

Következtetés

Az Unibet kifizetés előfeltétele, hogy legalább egy befizetést is elvégezz az oldalon. Ez már csak azért is ajánlott, mert így tudod igényelni az oldal nagyszerű üdvözlő ajánlatainak egyikét. A kifizetési módszerek eléréséhez hitelesítened kell a számládat. Ez azt jelenti, hogy igazolnod kell személyazonosságodat az

Unibet oldalán fényképes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél szkennelt változatának feltöltésével. Miután az Unibet jóváhagyta és hitelesítette a fiókodat, befizethetsz, játszhatsz, ha pedig nyersz, kérheted az Unibet kifizetést.

Az Unibet a hagyományos, asztali módszer mellett mobilról is elérhető. A kifizetések igényelhetők mindkét esetben. Az alábbiakban végigvezetünk a kifizetési folyamaton mindkét módon.

Unibet kifizetés lépései számítógépről:

  1. Lépj be a fiókodba a felhasználói adataid megadásával.
  2. Kattints a fiókodra.
  3.  Válaszd ki a Pénzügyek – Pénzfelvétel opciót és válassz fizetési módot.
  4. Írd be a felvenni kívánt összeget és kattints a kifizetés elindítására.
  5. A pénz az igényelt kifizetési módtól függően 12 órán vagy 1-3 munkanapon belül ott lesz a számládon.

Unibet kifizetés lépései mobiltelefonon:

  1. Nyisd meg az Unibet oldalát mobilböngésződben vagy indítsd el az alkalmazást.
  2. Válaszd a Saját számla majd a Kifizetési előzmények lehetőséget.
  3. Válaszd ki a preferált kifizetési módot.
  4. Írd be a kívánt összeget és indítsd el a tranzakciót.

GYIK

Ha még maradt benned kérdés a témával kapcsolatban, az alábbiakban az Unibet kifizetés gyakori kérdések keretében igyekszünk választ adni.

Mennyi ideit tart a kifizetés az Unibetnél?

Az Unibet kifizetés határideje függ az igénybe vett kifizetési módtól. E-pénztárcák esetében akár 12 órán belül is megkaphatod a pénzedet, bankkártyák és hitelkártyák használata esetén ez 1-3 munkanapot vehet igénybe.

Hogyan tudok Unibet kifizetést végrehajtani?

Kattints az oldalon a számládra, majd válaszd a kifizetés lehetőségét. Itt kijelölöd a kívánt kifizetési módot, beírod az összeget és elindítod az ügyletet.

Hogyan vehetek fel pénzt banki átutalással az Unibetnél?

A banki átutalás jelenleg nem elérhető az Unibetnél.

Hogyan vehetek fel pénzt Skrillen keresztül az Unibetnél?

A Skrill az egyik leggyorsabb kifizetési mód. Ha rendelkezel Skrill fiókkal, a kifizetés során válaszd ezt a kifizetési módot. A pénzt akár 12 órán belül megkaphatod.

Hogyan történik az Unibet kifizetés adózása?

A szerencsejátékokból származó nyeremények után a hatályos magyar jogszabályok szerint kell adóznod, így az Unibet kifizetés NAV adóköteles, ennek részleteiről az adóhivatalnál tudsz érdeklődni.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!