Hogyan léphetsz kapcsolatba az Unibettel: kapcsolatfelvétel e-mailen, élő chat-en és telefonon keresztül

🗓️ 2022-05-09 
🕒 2022-11-18

Az Unibet élő chat az egyik legkedveltebb módja annak, hogy a játékosok felvegyék a kapcsolatot a szolgáltató ügyfélszolgálatával. Az Unibet támogatási felület elérésére azonban több lehetőség is van. A játékosok küldhetnek üzenetet például e-mail-en keresztül is. Erre egy dedikált, magyar játékosoknak szóló e-mail cím áll rendelkezése. Sőt, az Unibet élő chat magyarul is elérhető, bár nem folyamatosan. A magyar játékosok számára külön telefonszám nem áll rendelkezésre, a központi számot angol nyelven lehet keresni, ha valamilyen sürgős kérdés merülne fel.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Kapcsolatfelvétel az Unibet ügyfélszolgálatával

Az Unibet az online szerencsejáték iparág egyik vezető szolgáltatója, így ennek megfelelően az ügyfélszolgálati támogatása is kiváló. A kapcsolatfelvétel az Unibettel könnyű, ráadásul erre több csatorna is a játékosok rendelkezésére áll. Emellett arra is nagy hangsúlyt helyezett az oldal, hogy az ügyfélszolgálati csapatába olyan kollégák kerüljenek, akik profi módon, barátságosan segítenek a kérdések megválaszolásában, illetve az esetleg felmerülő problémák megoldásában.

Az oldal többféle lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok minél gyorsabban segítséget kapjanak. Ha valakinek kérdése merül fel, akkor először az oldalon található Segítség menüpontra kell kattintani. Ezt követően a játékosok a Segítség Központba jutnak, amely valójában nem más, mint az oldal Gyakran Ismételt Kérdések szekciója.

Itt rengeteg kérdésre megtalálható a válasz, és az oldal kialakításával arra ösztönzik a játékosokat, hogy előbb itt keresgéljenek a megoldás után. Ha az itt kapott válasz nem elegendő, akkor a “Vedd fel velünk a kapcsolatot” gombra kell kattintani. Ezt követően választhatsz, hogy az Unibet élő chat, vagy pedig az e-mail küldése a jobb megoldás a számodra.

A Segítség Központban ezt a két lehetőséget emelik ki, mint a fő kapcsolatfelvételi formát, hiszen ezek a leggyorsabbak. Az alábbi táblázatban azonban megtalálhatod az összes elérhetőséget, amelyek használatával kapcsolatba léphetsz a szolgáltató ügyfélszolgálatával.

Telefonszám +44 7960 85 85 85
Élő chat A “Súgóközpont” honlap alján található “Segítség” linken keresztül érhető el.
E-mail info-hu@unibetsupport.com
E-mail cím a számla érvényesítéséhez A számla érvényesítését a Profilod menüpont teheted meg, illetve a dokumentumokat a nfo-hu@unibetsupport.com e-mail címre is elküldheted.
Panaszok esetén

A személyes adataid kezelésével kapcsolatos panaszok esetén a következő űrlapon keresztül léphetsz kapcsolatba az Unibettel:
https://unibet-hu.custhelp.com/app/gdprform

Cím

Level 6 – The Centre,
Tigne Point – Sliema,
TPO 0001 – Malta

Unibet súgóközpont: az ügyfélszolgálat elérésének első számú módja

Ahogy azt fentebb említettük, az Unibet egy rendkívül átfogó és részletes Gyakran Ismételt Kérdések szekcióval rendelkezik, amely a Segítség Központ nevet kapta. Ha egy játékosnak bármilyen kérdése felmerül, akkor ez az első felület, ahová az oldal irányítja.

Ezen az oldalon témakörönként csoportosították a legfontosabb kérdéseket. Külön találod meg például a számlával, a regisztrációval, a bónuszokkal vagy éppen a fizetési módokkal kapcsolatos témákat. Ha például a bónuszokkal kapcsolatban merül fel kérdések, akkor az arra vonatkozó linkre kell kattintanod.

Unibet élő Chat

A megnyíló oldalon további három lehetőség közül választhatod ki, hogy ezen belül milyen témakörben van kérdésed. Ez a lehetőség több fő kérdés esetében is adott.

Unibet Súgóközpont

A megfelelő lehetőségre kattintva megkapod a leggyakrabban felmerülő kérdések listáját.

Unibet ügyfélszolgálatra

A legtöbb esetben a játékosok már itt megtalálják a választ a kérdésükre. Ha a te esetedben ez nem így van, akkor pedig továbbirányítanak a személyes ügyfélszolgálatra.

Kapcsolatfelvétel az Unibettel e-mailben kérdés vagy panasz esetén

Lehetőséged van arra is, hogy a kapcsolatfelvétel az Unibettel e-mailen keresztül történjen. Ez akkor lehet hasznos, ha éppen rohansz valahová, és nincs időd az Unibet élő chat felületén beszélgetni a kollégákkal, vagy éppen nem sürgős a kérdésed. Szerencsére az Unibet egy dedikált e-mail címet hozott létre a magyar játékosok számára, így a kérdésedet itt magyar nyelven is bármikor felteheted.

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az ügyintézés, figyelj oda arra, hogy minden szükséges információt megadj az e-mailben, illetve például ne felejtsd el megadni az e-mail tárgyát. Az is fontos, hogy olyan e-mail címről küldd el a levelet, amit gyakran ellenőrzöl, így biztosan megkapod a választ.

Használd az Unibet Live Chat-et, hogy azonnali választ kaphass

Az Unibet élő chat az egyik leghatékonyabb kapcsolatfelvételi forma, hiszen ennek használatával néhány percen belül választ kaphatsz a kérdéseidre. Az Unibet élő chat a Segítség menüpontra kattintva érhető el. Itt előbb meg kell keresned a téged érdeklő témát, és ha az előre elkészített válaszok nem megfelelőek számodra, akkor a “Vedd fel velünk a kapcsolatot” gombra kell kattinatod.

Ezt követően választhatsz, hogy az élő chat lehetőséget szeretnéd használni, vagy pedig inkább e-mailt küldesz. Arra azonban figyelj, hogy bár az Unibet élő chat angol nyelven folyamatosan elérhető, magyarul csak napközben, a megadott órákban fognak válaszolni. 

Gyors válaszért fordulj telefonon az Unibethez

Az Unibet a magyar játékosok számára nem kínál magyar nyelvű telefonos elérhetőséget. Ha valaki azonban mindenképpen szeretné telefonon elérni az ügyfélszolgálatot, megteheti azt a központi telefonszámon keresztül. Itt azonban csak angolul intézik az ügyeket. Mivel alapvetően nem a magyar játékosok számára ajánlott ügyfélszolgálati módról beszélünk, így elképzelhető, hogy néhány esetben nem fognak tudni segíteni, és megkérnek, hogy küldd el e-mailen a kérdésed.

Hogyan léphetek kapcsolatba az Unibettel a számlám érvényesítéséhez?

Ha elkezdesz játszani az Unibet oldalán, és nyersz, akkor előbb-utóbb szeretnéd kérni a nyereményed kifizetését. Ahhoz azonban, hogy ezt megtehesd, hitelesíteni kell a számládat. Ezt az első befizetést követő harminc napon belül kell megtenni.

A számla érvényesítéséhez az Unibet néhány dokumentum másolatát fogja kérni, amelyet a profilodban található “Számla hitelesítése” menüpontban kell majd feltölteni. A folyamat során a szolgáltató a fizetési mód, a lakcím és a személyazonosság igazolása is. Az oldalon részletesen felsorolják, hogy ezekhez milyen dokumentumokat használhatsz.

Ahogy említettük, a legegyszerűbb, ha a saját profilodban töltöd fel a másolatokat. Ennek megérkezéséről 48 órán belül visszaigazolást kapsz. Ha szeretnéd, akkor e-mailben is elküldheted a dokumentumokat, ebben az esetben azonban sokkal lassabb lesz a folyamat.

A számla igazolására többek között a felelős játékszervezés részeként is szükség van. Annak érdekében azonban, hogy felelősen játssz, te is sokat tehetsz. Fontos például, hogy mindig olvasd el a szerződéses feltételeket, illetve a bónuszhoz kapcsolódó előírásokat. Ezek ismeretében ugyanis megalapozott döntést hozhatsz azzal kapcsolatban, hogy szeretnél-e játszani.

GYIK

Az Unibet ügyfélszolgálata könnyen és gyorsan elérhető, mégis felmerülhet a játékosokban néhány kérdés ezzel kapcsolatban. Az alábbiakban ezekből adunk választ néhányra.

Milyen ügyfélszolgálati lehetőségek állnak rendelkezésre az Unibetnél?

Az Unibet ügyfélszolgálat sokféle kapcsolatfelvételi formát lehetővé tesz. Magyar nyelven választhatod az élő chatet és az e-mailt, de sürgős esetben akár telefonon is keresheted az ügyfélszolgálatot angol nyelven.

Miért az élő chat a legjobb lehetőség?

Az Unibet élő chat egy rendkívül jól működő platform, és általában néhány percen belül választ kaphatsz a kérdésekre. Arra figyelj azonban, hogy bár angol nyelven folyamatosan elérhető, magyar nyelven csak napközben, a megadott órákban kaphatsz választ.

Felhívhatom a telefonon az ügyfélszolgálatot?

Az Unibet a magyar játékosok számára nem biztosít dedikált telefonos ügyfélszolgálatot. A központi telefonszámon azonban van lehetőséged a kapcsolatfelvételre angol nyelven. Azt azonban vedd figyelembe, hogy elképzelhető, hogy néhány, a magyar játékosokat érintő kérdésre nem biztos, hogy választ kapsz itt.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!