bet365 regisztráció link (2024 július)

🗓️ 2020-07-09 
🕒 2024-01-24

A bet365 regisztráció egyszerű és könnyen áttekinthető. Azonban, ha még sosem regisztráltunk bukméker oldalra, akadhatnak nehézségek. Ezeknek elkerülésében szeretnék most segíteni.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

bet365 regisztráció – hogyan nyissunk számlát bukméker irodánál

A bukméker oldalakra való regisztráció első talán egy kicsi félelmetesnek tűnhet, hiszen vannak olyan kifejezések, fogalmak, amelyekkel még talán sosem találkoztunk azelőtt. Habár a bet365 belépés során minden elérhető magyar nyelven is, még így se biztos, hogy a laikus elsőre meg tudja mondani, hogy a nyereményszorzót decimálisra vagy törtre kellene állítania. Ezen felül, az apró hibák is érdemben nehezíthetik meg életünk. Egy félreütött betű vagy szám, egy nem eléggé biztonságos jelszó később nagy fejfájást okozhat, így ezeket érdemes elkerülni. A bet365 bónuszkód használatával is jobb már az elején tisztában lenni. A felhasználói feltételekkel kapcsolatban is érdemes már a legelején tájékozódni, hisz lehet, hogy teljesen feleslegesen töltöttünk időt a bet365 regisztrációval, hiszen mondjuk nem vagyunk még 18 évesek, és így nem vehetjük igénybe a bukméker oldalakat még, nem lehetséges a bet365 belépés. Ezekkel kapcsolatban én sem voltam valami körültekintő első alkalommal, ezért is szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban. Nekem nem volt ki segítsen, én viszont itt vagyok nektek! Segítek.

Én hogyan regisztráltam a bet365 oldalán

Most pedig térjünk a lényegre, amiért is olvasod ezt a cikket. A bet365 regisztráció. Elmondom nektek én hogyan regisztráltam és hogy mik voltak azokat a dolgok, amik nehézséget jelenthetnek az amúgy, könnyű és érthető regisztrációs folyamatban. Valamint azt is elmondom a bet365 bónuszkód, a regisztráció melyik lépésénél használható fel. Pontokba szedve, képekkel szemléltetve fogok végigmenni a bet365 regisztráció folyamatán—remélhetőleg így mindenkit könnyedén végig tudok vezetni a bet365 regisztráción, és senki nem hagyja a felénél félbe a kitöltést mert nem tudja, milyen adatok kell megadni, vagy melyik választási lehetőséget kell választani.

bet365 regisztráció lépésről lépésre

  • Az első lépés természetesen az, hogy eljussunk a kitöltendő űrlap oldalára. Ezt a bet365 főoldalának jobb oldalán található “Új számla” gombra való kattintással tudjuk megtenni. A bet365 regisztráció űrlapja egy új ablakban fog megjelenni, amelynek nagyságát tudjátok változtatni, ha úgy könnyebb nyugodtan tegyétek a cikket, amit most olvastok a regisztrációs ablak mellé, így könnyebben tudunk együtt haladni pontról, pontra.
  • A bet365 belépés során, az első pontban a tartózkodási helyünket kérdezik, itt értelemszerűen adjuk meg azt az országot, ahonnan regisztrálni kívánunk.
  • A második pontban az alapvető személyes adataikat kérik és már előre figyelmeztetnek, hogy a személyazonosságunk később igazolnunk kell majd valamilyen módon. Adjunk meg a vezeték és kereszt nevünk, a nemünket (fiú vagy lány) és a születési dátumunk. Érdemes a megadott adatokat itt még egyszer ellenőrizni, nem-e cseréltünk fel a keresztnevünk a vezetéknévünkkel véletlen.
  • A következő pontban az elérhetőségeikkel kapcsolatos adataink kell megadnunk. Az email címünk és a telefonszámunk. Jogosan érkezhet a kérdés, hogy miért kell megadni a telefonszámunkat. Egyszerűen azért, mert ha a számlánkkal kapcsolatban probléma lépne fel, akkor itt tudnak minket értesíteni a leggyorsabban és leghatékonyabban. Az email címünk és a telefonszámunk megadása után válasszuk ki, hogy számunkra melyik értesítési lehetőség a legmegfelelőbb. Én smsben szeretek értesítést kapni, azt gyakrabban nézem, mint az e-mailjeim, de lehet ez nálad pont fordítva van. Szóval itt gondold végig te melyik csatornánk kívánod megkapni a legújabb lehetőségekről való értesítőket.
  • Ezután adjuk meg a lakcímünket (elegendő az utcát, a házszámot és az irányítószámot megadni).
  • Hozzunk léptre egy felhasználónevet (nem kell az igazi nevünknek lennie) és egy jelszót. A jelszó tartalmazzon lehetőség szerint kis és nagybetűket, számokat és különféle írásjeleket, hogy minél biztonságosabb legyen. A minimum 6 karakter tényleg minimum, ennél érdemes azért hosszabbat megadni!
  • A következő lépés az egyik legfontosabb. Itt meg kell adnunk egy négy jegyű biztonsági számot.
  • Ha a bet365 belépés során eddig egyedül is eljutottatok volna, akkor talán most lenne rám szükségetek, hisz a következőkben be kell állítani az időzónát és meg kell adnunk a nyereményosztó fajtáját. Ezek olyan kérdések, amelyekkel nem gyakran találkozunk az ember, kifejezetten bukméker oldalakon kérdeznek csak ilyet az embertől.

Az időzónát állítsátok CET-re, amennyiben Magyarországról regisztráltok. A CET a közép európai időt jelöli, a köznyelvben ezt hívják „magyar idő szerint”-nek. Amennyiben nem Magyarországon tartózkodtok, nézzetek utána hány órával vagytok az egyezményes koordinált világidő előtt vagy után. A nyereményszorzót pedig állítsuk decimálisra, ez a legegyszerűbb és legjobban érthető szorzófajta.

  • Az utolsó pontban pedig lehetőségünk nyílik beírni a bónuszkódunk, ha van ilyen. Ha nincs ilyen bónuszkódotok ne búsuljatok, én most adok nektek egyet, amit rögtön be is írhattok a bet365 regisztrációkor. A bet365 bónuszkód a következő: BIGBET. (A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)
  • A bet365 regisztráció és a bet365 belépés végére érkeztünk, már csak egy darab pipa választ el minket az új számlánk megnyitásától. Az egyik alapvető felhasználói feltétel az, hogy 18 éven felülinek kell lennünk ahhoz, hogy számlát tudjunk nyitni. Amennyiben eleget teszel ennek a feltétellel pipáld ezt ki. Ha nem akkor viszont feleslegesen próbálod behazudni, hogy igen. A személyazonosság ellenőrzésnél hamar ki fog derülni az igazság!

bet365 regisztrációs bónusz

A bet365 regisztrációja során kaptam egy, az új játékosoknak járó, bet365 bónuszt, amin először jó magam is meglepődtem, nem számítottam rá, hogy már az elején ilyen extrákban részesülhetek. Amennyiben te is szeretnél részese lenni hasonló kódoknak, mindenképp látogass el a bet365 oldalára az aktuális promóciókért. Természetesen az sem baj, ha kód nélkül regisztrálsz! De ezért mindig jó, ha az ember valami kis extrához jut, nem igaz?

bet365 regisztráció mobilról

A bet365 bejelentkezés természetesen mobil készülékről is lehetséges, sőt talán így még gyorsabb és egyszerűbb. A bet365 elérés mobil eszközön is teljesen zökkenőmentes. Szerencsére a bet365 mobil regisztráció során sem maradunk ki a bónuszkód nyújtotta extrákból, itt is ugyanúgy meg tudjuk adni a kódot, amit az előbb már elárultam, hogy mi.

FAQ

Lehetséges Magyarországról regisztrálni a bet365-re?

Természetesen.

Ki nyithat számlát a bet365-nél?

Az első és legfontosabb, hogy ne próbáljuk meg számlát nyitni, ha még nem vagyunk 18 évesek! De ha eleget teszünk ennek a feltételnek, akkor szinte bárki nyithat számlát!

A regisztráció során felhasználható a bet365 bónusz kódom?

Röviden? Igen. A regisztráció alkalmával add meg a következő kódot: BIGBET. (A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!