Unibet bónusz 2023-ban

🗓️ 2015-12-15 
🕒 2024-01-24

Ha bónuszokról van szó, akkor az Unibet kínálata mellett egyetlen sportfogadó sem mehet el szó nélkül. A nemzetközileg is elismert fogadóiroda az alapítást követően 26 évvel még mindig szem előtt tartja, hogy kiemelkedő promóciókat ajánljon fel játékosai számára, éppen ezért jelenleg is több bónusszal rendelkeznek. Ezekre cikkünkben bővebben is kitérünk, de felmerülhet a kérdés, hogy miként juthatunk hozzá ezekhez a bónuszokhoz?

Hogyan szerezhetsz Unibet bónuszt?

Más bukmékerekhez hasonlóan az Unibet is kínál bónuszokat új és már meglévő játékosainak egyaránt. Aki szeretné beszerezni ezeket, azok görgessenek fel ennek a cikknek a tetejére, majd az ott található hivatkozásra kell kattintani. Itt regisztrálhatod új felhasználói fiókodat és így hozzájutsz a cikk címében is említett bónuszhoz. Ezt mindenképpen érdemes kihasználni, mindazonáltal az Unibet oldalát is ajánlott kipróbálni, hiszen rengeteg sporteseményre fogadhatunk ennél az irodánál. Kiváló szorzók, exkluzív játékok és élő közvetítések várják a játékosokat. 

Mi az Unibet promóciós kódja?

Kezdjük rögtön a lényeggel: jelenleg az Unibet oldalán történő regisztrációnál nincsen szükség semmilyen promóciós kód alkalmazására ahhoz, hogy megkapjuk az ajánlatban szereplő bónuszokat. Ehhez mindössze a cikk tetején lévő hivatkozásra lesz szükség. Erre kattintva ugyanúgy jár a bónusz a regisztrációt követően. 

Miből áll az Unibet bónusz?

Az Unibet nem véletlen az egyik legkedveltebb fogadóiroda, hiszen folyamatosan széles kínálattal rendelkezik a promóciókat illetően. Miután a fentebb található hivatkozásra kattintottunk háromféle bónusz közül választhatunk. Ezek a sportfogadáshoz, a kaszinó játékokhoz és az online pókerhez kapcsolódnak. A sportfogadóknak 100 százalékos befizetési bónusz ütheti a markát maximum 20 ezer forintos értékig, amihez 60 ingyen pörgetés is jár a Temple Tumble kaszinójátéknál, a kaszinó iránt érdeklődők 60 ezer forintig kapnak 100 százalékos befizetési bónuszt, de akár a 200 eurós végig játszási bónuszt is beszerezhető, a póker esetében. Mindegyik bónuszhoz külön megforgatási követelmények tartoznak, a szolgáltatónál pedig ezen felül is találunk figyelemfelkeltő promóciókat. 

100 százalékos befizetési bónusz 20 ezer Ft-ig + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble kaszinójátékhoz.  

Itt a lényeg, hogy a befizetés mértékével megegyező összeget kapunk ajándékba legfeljebb 20 ezer forintig. A legkisebb befizetésnek minimum 3500 forintnak kell lenni, tehát abban az esetben, ha ennyit teszünk a számlánkra, akkor újabb 3500 jár mellé, de érdemes legalább 4000 forinttal számolni, mert akkor a 60 ingyen pörgetés is jár az említett kaszinójátékban. Ennél persze többet is kaszálhatunk, 20 ezres befizetésnél rögtön 40 ezer forintos értékben kezdhetjük meg a játékot. 

30 százalékkal megnövelt nyeremény

Az Unibetnél akár ez is elérhető, ami a sportfogadóknak egy kiváló lehetőség. Amennyiben hármas kötésben teszünk fogadást előzetesen egy általunk választott labdarúgó eseményre, akkor 10 százalékkal, négyes kötés esetében 20 százalékkal, ötös vagy pedig annál nagyobb kötésnél viszont 30 százalékkal növekszik a nyereményünk. Ezt egy héten maximum egyszer használhatják fel a játékosok, a meccsekre vonatkozó minimum szorzónak 1.20-nak kell lenniük, a legnagyobb tét pedig 8000 forint lehet. Ki kell választanunk hozzá nyereménynövelőt a fogadószelvényen, amit nem érdemes kihagyni, mivel akár 320 ezer forintos nyereményt is elérhetünk. 

60 ezer forintos kaszinó üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés 

Az sem fog csalódni, aki a kaszinójátékokért regisztrál. Az Unibetnél egy olyan üdvözlőbónusz is begyűjthető, amelyben a sportfogadáshoz hasonlóan ugyanakkora összeget adnak a befizetésünk mellé, mint amennyivel feltöltöttük a számlánkat. A maximálisan elérhető bónusz 60 ezer forint, de így akár 120 ezer forinttal is megkezdhetjük a játékot, de itt is fontos, hogy a felhasználási feltételekben megszabott módon teljesítsük a megforgatási körülményeket. 

Hogyan kell használni a promóciós kódot az Unibet mobil alkalmazásában?

Az Unibet mobilra optimalizált webes felülettel, továbbá saját mobilalkalmazással is rendelkezik, így alapvetően akkor sincsen gond, ha valaki okostelefonról vagy táblagépről intézné a regisztrációt. A cikkünk elején látható link segítségével így is megszerezhetjük a prómócióban ígért bónuszt és a  folytatásban is mindent megtalálunk majd, amit a webes felületen láttunk korábban. Mindössze az elrendezésben lehet némi eltérés, hogy a felület igazodjon a mobileszközökhöz, így a tartalmak továbbra is kiváló minőségben jelenhetnek meg. 

Az Unibet bónuszok fogadási feltételei

Bár elég kecsegtető ajánlatok szerepelnek a weboldalukon, ahogyan arra már korábban is utaltunk, az Unibet bizonyos megforgatási követelményeket társít a promóciói mellé. Ezeket a leírtak szerint kell teljesítenie a játékosoknak ahhoz, hogy a meghatározott összegek jóváírásra kerüljenek a számlájukon. Ezekről a felhasználási feltételek között azonban mindig pontosan és részletekbe menően tájékoztatják az embereket. Ennek átolvasására már az üdvözlő ajánlat kiválasztásakor megvan a lehetőségünk.  

GYIK

Szükség van-e bónuszkód megadására az Unibet oldalán?

Nincs. A bónusz begyűjtéséhez elegendő felkeresni a cikkünk tetején található hivatkozást.

Mire kell figyelnem a bónuszok begyűjtéséhez?

A bónusz begyűjtéséhez a cikk elején lévő linkre kell kattintani, majd kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb üdvözlőbónuszt. Ezekhez viszont pontos megforgatási követelmények tartoznak, amelyeket teljesítenünk kell.

Miért éri meg regisztrálni az Unibet oldalán?

Az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező fogadóirodáról van szó, amely széles kínálattal várja a játékosokat a sportfogadást tekintve, nagyszerű bónuszokat gyűjthetünk be, egyúttal a kaszinójátékok és a póker szerelmesei is megtalálhatják számításaikat.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!