Bwin regisztráció – A fiók létrehozásának a lépései + ellenőrzés (azonosítás)

🗓️ 2022-05-20 
🕒 2023-02-03

A bwin regisztráció azok számára jó választás, akik valódi pénzes hagyományos és élő kaszinó játékokat szeretnének használni, vagy éppen fogadni szeretnének a kedvenc mérkőzéseikre. Az oldalon való regisztráció egyszerű és gyors, ráadásul nincs szükség bwin alternatív linkre sem. Abban is biztos lehetsz, hogy ha itt hozol létre felhasználói fiókot, akkor biztonságban leszel, hiszen a szolgáltató a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

Ha pedig már van felhasználói fiókod az oldalon, akkor igénybe veheted a bwin regisztrációs bónuszt és más promóciókat is. Cikkünkben bemutatjuk a bwin regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat, az elérhető bwin bónusz ajánlatokat, valamint az oldal egyéb szolgáltatásait.

BWIN regisztráció – a bónusz megszerzéséhez szükséges link használata?

A bwin regisztráció magyarországi játékosok számára egyben azt is jelenti, hogy igényelhetik az üdvözlő bónuszt valamelyik szekcióban. Ez a szerencsejáték oldal többféle üdvözlő ajánlatot is kínál, amely minden szolgáltatás esetében egy 100%-os befizetési bónuszt jelent.

Bónuszok azonban a visszatérő játékosokat is várják. A bwin sportfogadás szekcióban például sok esetben akár free bet is igényelhető, a bwin póker regisztráció után pedig ingyenes versenyeken is részt vehetsz.

Ha rendelkezel bwin regisztrációs bónuszkóddal, akkor azt megadhatod a regisztrációs folyamat közben az oldalon. Ez azonban nem fogja befolyásolni a bónusz összegét.

Bónusz Bwin Magyarország

BWIN regisztráció – lépésről lépésre

Cikkünkben részletesen bemutatunk minden fontos információt, amelyet a bwin regisztrációval kapcsolatban érdemes tudni. Megnézheted, hogy hogyan kell a bwin magyar nyelvű oldalán létrehozni egy felhasználói fiókot.

Szó lesz arról is, hogy mi ennek a folyamata mobilon, illetve asztali böngészőben. Azt is elolvashatod, hogy hogyan igényelheted a bwin regisztrációs bónuszt, illetve, hogy hogyan veheted fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

BWIN regisztrációs lépések – hogyan nyitottam felhasználói fiókot?

A bwin magyar regisztráció folyamata egyszerű és gyors, amelyen ez az online szolgáltató lépésről lépésre vezet végig. A bwin regisztráció elindításához a főoldal jobb felső sarkában található regisztráció gombra kell kattintani, amelyet sárga színnel is kiemeltek.

Ezt követően egymás után ugranak fel az űrlapok, amelyeken a következő adatokat kell megadnod:

 • Az országot, ahonnan regisztrálsz, illetve az e-mail címed.
 • A választott jelszót.
 • A vezeték- és a keresztneved.
 • A születési dátumod.
 • A telefonszámod.
 • A lakcímed.

Ha kitöltötted az adatokat, akkor meg kell adnod hogy milyen módon szeretnél információkat kapni a bwin-től! Az utolsó űrlapon pedig ki kell választani azt a pénznemet, amit használni szeretnél, és el kell fogadni a felhasználási feltételeket. Ha valamilyen oknál fogva elakadnál a folyamatban, és bwin regisztrációs segítségre lenne szükséged, akkor az ügyfélszolgálathoz tudsz fordulni.

BWIN – Üdvözlő bónusz és promóciók

Ha valaki létrehoz egy felhasználói fiókot ezen az online szerencsejáték oldalon, akkor a befizetést követően igényelheti az üdvözlő bónuszt, nem szükséges hozzá bwin prémium regisztráció.

Az üdvözlő bónusz igénybe vételére minden szolgáltatás esetében ugyanazok a feltételek érvényesek. A felhasználói fiók létrehozását követően befizetést kell indítani a számlára, majd ezután kell igényelni a bónuszt. Figyelj azonban arra, hogy csak egyetlen üdvözlő ajánlatot lehet felhasználni, azok nem vonhatóak össze.

BWIN regisztráció – mobil verzió

Ez az online szerencsejáték oldal külön alkalmazásokat hozott létre az egyes szolgáltatásaihoz. Ezt azt jelenti, hogy ha például pókerezni szeretnél, akkor a póker szekció applikációját kell letöltened, ha pedig a kedvenc mérkőzéseidre szeretnél mobilon fogadni, akkor a sportfogadási alkalmazás lesz a megfelelő. Ezeket azonban ugyanazzal a felhasználói fiókkal használhatod. A mobil oldalon pedig mindent egy helyen érsz el.

A mobil regisztráció folyamata a következő:

 • Kattints az oldal felső menüsorában található “Regisztráljon most” gombra!
 • Válaszd ki az országot, ahonnan regisztrálni szeretnél, és add meg az e-mail címed!
 • Írd be az országod és az e-mail címed.
 • Válassz egy jelszót!
 • Írt be a teljes neved!
 • Add meg a születési dátumod!
 • Írt be a telefonszámod!
 • Töltsd ki a lakcímed!
 • Válaszd ki, hogy hogyan szeretnél információkat kapni a későbbiekben a bwin-től!
 • Add meg, hogy milyen pénznemben szeretnéd használni a számlát, és fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mobil Verzió Bwin Magyarország

Néhány gondolat a felhasználási feltételekről

A bwin regisztráció Magyarországon felhasználási feltételekkel jár együtt. Azt, hogy aktuálisan milyen feltételek érvényesek, mindig a vonatkozó szabályzatokból tudhatod meg. A regisztrációval kapcsolatban előírás például, hogy kizárólag valós adatokat adhatsz meg. Ezt egyébként ellenőrzi is a szolgáltató.

Az is kikötik, hogy egy személy csak egy számlával rendelkezhet az oldalon. Emellett bwin regisztrációt csak azok indíthatnak el, akik már elmúltak 18 évesek.

Hogyan fogadhatok a BWIN-en?

Ahogy azt már említettük, egyetlen bwin regisztrációval a kaszinó, az élő kaszinó, a póker és a bwin sportfogadások szekcióhoz is hozzáférhetsz. Ha a sportfogadás érdekel akkor az élő fogadásokkal együtt a felső menüsorban találod ezt a lehetőséget. Ide belépve azonnal megjelennek a fogadási információk.

A bukméker iroda a mérkőzés eredményeket, az elérhető piacok és sportok listáját is itt teszi közzé. Emellett a felhasználók az élő közvetítés lehetőségeit is itt érhetik el. Ha pedig a közvetítés ideje alatt szeretnéd fokozni az izgalmakat, az élő fogadás segítségével ezt bármikor megteheted.

A sportfogadás mellett a kaszinó szekció is tartogat vonzó játékokat. Itt megtalálhatóak a nyerőgépek, az asztali- és kártyajátékok. Sőt, ez utóbbiakat a kaszinó élő szekciójában is kipróbálhatod. A szolgáltató emellett izgalmas póker kínálattal is várja a játékosokat.

BWIN kifizetési és befizetési módszerek

Az oldalon minden olyan fizetési mód elérhető, amelyek manapság népszerűek a játékosok körében. Ennek megfelelően megtalálhatóak itt a bankkártyák, az e-pénztárcák, valamint az utalásos fizetési módot is. Ezek ráadásul a be- és a kifizetésekhez is igénybe vehetők.

A befizetések azonnal megjelennek a számlán. A kifizetések gyorsasága pedig attól függ, hogy milyen tranzakciós módot választottál, de bizonyos esetekben akár 24 órán belül is megkaphatod a nyereményed összegét.

BWIN ügyfélszolgálati rendszer

Ha kérdésed merül fel, vagy éppen bwin regisztrációs segítségre van szükséged, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy felkeresed a bwin ügyfélszolgálatát. Akkor is őket ajánlott keresni, ha a bwin regisztráció törlésével kapcsolatban van kérdésed. Az ügyfélszolgálat elérése rendkívül egyszerű. Ehhez először a láblécben található kapcsolat menüpontra kell kattintanod.

Itt találod a Gyakran Ismételt Kérdések szekciót, ahol számos kérdésre választ kaphatsz. Ha ez nem elegendő számodra, akkor tovább irányítanak az ügyfélszolgálatra, amely élő chat használatával, illetve e-mailen keresztül is elérhető. Sajnos azonban jelenleg magyar nyelvű kollégák nem tudnak segíteni a kérdések megválaszolásában.

GYIK

A bwin regisztráció alapvetően egy egyszerű folyamat, amely mindössze néhány lépésből áll. Ráadásul egyetlen felhasználói fiókkal mindent elérhetsz, nem szükséges például külön bwin póker regisztráció, ha csak ez a kártyajáték érdekel.

Ennek ellenére számos kérdés merülhet fel a bwin regisztrációval kapcsolatban. Ezekből válaszolunk meg néhányat az alábbiakban.

Kinek van hozzáférése a BWIN regisztrációhoz?

A szolgáltató oldalán bárki létrehozhat felhasználói fiókot, aki elmúlt 18 éves, és a jogosult országok valamelyikéből szeretne regisztrálni. A regisztrálók számára minden szolgáltatás elérhető, semmilyen funkció használatához sincs szükség bwin prémium regisztrációra.

Telefonon keresztül is regisztrálhatok a BWIN-re?

Természetesen igen. A bwin magyar regisztráció elindítható a weboldal mobil oldalán, valamint az applikáción keresztül is.

Van olyan BWIN bónuszkód, amire fel lehet iratkozni?

Időnként találhatsz az interneten bónuszkódokat, amelyeket használhatsz a regisztráció során. Ezek használata azonban nem befolyásolja az üdvözlő bónusz értékét.

Mi a teendő, ha törölni szeretném a felhasználói fiókomat?

A bwin regisztráció törlése a saját profilodból indítható el. Ha azonban elakadsz a folyamat során, akkor az ügyfélszolgálat segíteni fog abban, hogy pontosan mi a teendőd.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!