PayPal online fogadás 2024-ben

🗓️ 2022-10-05 
🕒 2024-02-26

A Paypal online fogadás rendkívül nagy népszerűségnek örvend már évek óta, hiszen a kaszinók és fogadóoldalak megjelenésével az online fizetési rendszerek választéka is megnőtt. A Paypal egy online fizetési rendszer, mely egy amerikai multinacionális pénzügyi technológiai vállalat, a PayPal Holdings része. A vállalat a fizetési rendszer létrehozásával támogatja az online pénzutalásokat, emellett a hagyományos, papíralapú módszerek online, elektronikus alternatívájaként szolgál az emberek számára. A cég sokféle szolgáltatást nyújt felhasználói számára, az online kereskedőktől egészen az aukciós oldalakig mindenki számára alkalmas a használata.

Mit kell tudni a PayPal sportfogadásról?

A PayPal t eredetileg Max Levchin, Luke Nosek, és Peter Thiel hozta létre. A cég 1998-ban jött létre Confinity néven, melynek lényege egy kézi eszközökhöz fejlesztett biztonsági szoftver volt. A hangsúly azután helyeződött a digitális pénztárca rendszerre, miután ez a biztonsági szoftver nem bizonyult sikeres üzleti modellnek. A PayPal, mint elektronikus fizetési rendszer 1999-ben jelent meg.

Ezután 2000-ben a Confinity egyesült az Elon Musk, Christopher Payne, Ed Ho, valamint Harris Ficker által alapított x.com nevű pénzügyi szolgáltatóval. Musk rendkívül pozitívan állt a Confinity jövőbeni sikerét illetően, ám Bill Harris, az x.com akkori elnöke nem értett egyet ezzel. Úgy gondolta, hogy a pénzátutalási üzlet nem lesz gyümölcsöző számukra, ezért Harris elhagyta a céget. Ezután Musk úgy döntött, hogy minden egyéb online banki tevékenységét megszünteti, és csak a PayPal-ra összpontosít. Az x.com új vezérigazgatója Peter Thiel lett, 2001-ben a PayPal névre keresztelték a céget, egy évre rá pedig tőzsdére bocsátották.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Nem sokkal később 1,5 milliárd dollár értékben az eBay részvényt vásárolt, ezáltal az eBay felhasználók többségének az alapértelmezett fizetési módja a PayPal lett. 2015-ben a PayPal újra önálló vállalkozásként működött. A szétválás eredményeképpen a piac 49 milliárd dollárra becsülte a szolgáltatót. Onnantól kezdve, hogy a pénzügyi szolgáltató önállóan működött, a cég elindította peer-to-peer fizetési platformját, mely lehetővé tette, hogy a felhasználók egyéni linkeket küldjenek pénzvisszatérítés igénylése esetén. Ennek a rendszernek PayPal.Me a neve, mely létrejötte után hamar elterjedt a világ számos országaiban. Ezután a PayPalnak 2015-re már nagyjából 170 millió felhasználója volt, valamint számos céget vásároltak fel azóta is.

Természetesen ezután nem is volt kérdés, hogy a sportfogadási oldalak is alkalmazni fogják a PayPal t, hiszen az egyik legjobb fizetési szolgáltatóról van szó.

PayPal online fogadás

Hogyan fizethetek a PayPal e-pénztárcámmal?

Szerencsére nem csak a PayPal online fogadás könnyű, hanem maga a PayPal használata is. A letisztult platformnak köszönhetően egyszerűek a számla kezelések, valamint a mobiltelefon alkalmazás rendelkezésre áll magyar nyelven is. Az olyan fogadási oldalak amelyek elfogadják a PayPal általi fizetést, statisztikailag sokkal modernebbek, és kezelhetőbbek. Visszajelzések alapján a PayPal használata az egyik legkönnyebb a piacon. Nézzük is, hogy hogyan tudsz fizetni ezzel a nagyszerű e-pénztárcával.

Alkalmazás letöltése

A PayPal már egészen 2013 óta mobilon is elérhető. Természetesen ugyanolyan biztonságos a letöltése, mint bármely más alkalmazásnak, hiszen szigorú biztonsági rendszert alkalmaz a vállalat. Az alkalmazás letöltése teljesen ingyenes, valamint csupán pár percet vesz igénybe. Az app elérhető Android, illetve iOS verziójú telefonon is. Emellett nagyon könnyen megtalálható az App Store alkalmazás listájában, mivel a PayPal logója letisztult, és könnyen felismerhető. Ezenkívül a felhasználói vélemények azt mutatják, hogy a mobilverzió rendkívül felhasználóbarát, és egyszerű rajta tájékozódni.

Fontos megemlíteni azonban, hogy az alkalmazás csak internettel működik, mivel offline verzióban nem elérhető. Ezért az app használatához amellett, hogy egy megfelelő telefonra is szükséged lesz, mindenekelőtt ellenőrizd az internet elérhetőségedet is.

Regisztráció

Miután letöltötted a megfelelő verziójú alkalmazást, a regisztráció gombra kattintva azonnal megkezdheted a regisztrálást, ami csupán pár percet vesz igénybe.

Először is ki kell választanod, hogy a két számlatípus közül melyiket szeretnéd alkalmazni. Az Egyéni számla használatával a világ bármely pontjáról egyénileg tudsz vásárolni. Az Üzleti számla ebben egy kicsit különbözik. Üzleti számlát akkor érdemes csinálni, amennyiben rendelkezel céggel. Ebben az esetben a kifizetéseket ezen keresztül tudod intézni, illetve számlákat tudsz küldeni az ügyfeleidnek.

Amennyiben kiválasztottad, hogy melyik számlát szeretnéd használni, be kell írnod a telefonszámod. A telefonodra küldött 6 számjegyű megerősítő kód segítségével tudsz tovább haladni a regisztráció során. Ezután be kell írnod az e-mail címed, a teljes neved, valamint egy erős jelszót kell létrehoznod. Nagyon fontos, hogy az általad alkalmazott jelszó minél erősebb legyen, kis és nagybetűt, valamint számokat tartalmazzon. Azt is lényeges észben tartani, hogy nem szabad kiadni senkinek a jelszavad, hiszen a PayPal az egy online fizetési rendszer. Habár maximális biztonságú szolgáltatóról van szó, amennyiben valaki szabályosa belép a fiókodba, onnantól kezdve az adataid nincsenek biztonságban.

Ha ezzel is meg vagy, be kell írnod a nemzetiséged, születési dátumod, a pontos címed, valamint be kell pipálnod, hogy elolvastad, beleegyezel és elfogadod a PayPal felhasználói szerződését, illetve adatvédelmi nyilatkozatát. Azzal, hogy ezt elfogadod, egyben azt is igazolod, hogy elmúltál 18 éves, és tudomásul veszed, hogy a PayPal fiókodat bármikor módosíthatod. Ezután már csak rá kell kattintani a “Fiók létrehozása” gombra, és már kezdheted is a PayPal felfedezését.

A 3 legjobb fogadóiroda PayPal fizetéssel

Az utóbbi időben rendkívül sok fogadóiroda nyitotta meg kapuit, amelyek jobbnál jobb ajánlatokkal várják ügyfeleiket. A bet365, Unibet és a Bwin olyan bukméker oldalak, melyek szakértők által ajánlott szolgáltatónak számítanak. Természetesen egy fogadási oldal nagyon sok szempont alapján nevezhető minőséginek, ám néhány szempontot mégis megéri kiemelni.

Az egyik ilyen szempont például az, hogy egy magas minősítésű fogadóiroda színes kínálattal rendelkezik. Minél nagyobb felhasználói körrel rendelkezik egy szolgáltató, annál szélesebb skálán kell mozognia a kínálatnak, ezáltal mindenki könnyen megtalálja a magának való sportot, fogadási témaköröket, stb.

A második, és egyben talán a legfontosabb: a megfelelő fizetési módok. Általában az emberek nagy része azért fogad, hogy valamennyi pénzhez jusson rövidebb idő alatt, az pedig a bónusz, hogy ezáltal hatalmas izgalmakat élhetnek át. A sportfogadás adta izgalmakat nehezen lehet felülmúlni, ám a megfelelő fizetési rendszer nélkül sok bosszankodás érheti a fogadni vágyókat.
A három legmagasabb minősítésű bukméker többek között ezeket a feltételeket is maximálisan teljesíti. A bet365, Unibet és a Bwin is rendelkezésre bocsátja a PayPal online fogadás lehetőségét. Ezen oldalak felhasználóinak többsége azon a véleményen van, hogy a PayPal – habár nem az egyetlen – viszont az egyik leggyorsabb fizetési mód.

bet365

A bet365 egy piacvezető brit szerencsejáték vállalat, melynek székhelye az Egyesül Királyságban található. A céget Denise Coates alapította a testvérével. Az online bukméker sportfogadások mellett kaszinó típusú játékokat is kínál, valamint számos díjjal is büszkélkedhet a cég. Az oldal használata biztonságos és egyszerű, nem hiába van közel 80 millió felhasználjuk.

Unibet

Az Unibetet 1997-ben alapították. A szerencsejáték platform fogadó irodaként működik leginkább, azonban online kaszinó játékokat, bingót, illetve pókert is lehet játszani a platformon, melyet az elérhető bónusz kínálattal még izgalmasabbá tudunk tenni. Nagyjából több, mint 11 millió ügyféllel rendelkeznek, illetve 100 országban van jelen a cég. Az első online weboldal 1999-ben indult, 2003-ban pedig elindították az élő fogadási szolgáltatást. Az Unibet számos jelentős sportcsapat és esemény szponzora, beleértve a PSG-t (Paris Saint-Germain) és az Aston Villat-t is. 2014-ben az Unibet megnyerte az év sportfogadási operátora címet.

Unibet PayPal fizetés

Bwin

A Bwin egy osztrák fogadási oldal, melynek központja Bécsben található. Sportfogadások mellett kaszinó játékokat, pókert, valamint különböző ügyességi játékokat is kínál, azonban legtöbb bevétele a pókerből és a sportfogadásokból származik. A Bwin több, mint 20 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik. A platform számos lehetőséget kínál sportfogadásra, ám a póker kínálat is elképesztő az oldalon, hiszen a klasszikus játékoktól egészen a modernebbekig minden megtalálható. Számos bónusz ajánlattal is rendelkezik az oldal.

bwin PayPal fizetés

Biztonságos a PayPal-al történő fogadás?

A PayPal pénz fogadás esetén ugyanolyan biztonságos, mint a befizetés vagy a kifizetések az oldalon. A tranzakciók azonnal megkezdődnek, amint megtettük a szükséges lépéseket. Az általad megnyert pénz bizonyos esetekben akár rögtön megérkezik a számlára, illetve minden fajta PayPal online fogadás maximálisan biztonságos.

A fogadóoldalakhoz hasonlóan minden cégnek rendelkeznie kell a kötelező engedélyekkel, amennyiben pénzügyi szolgáltatást kínálnak felhasználóik számára. Az, hogy a kötelező engedélyekkel rendelkezik az adott cég, garantálja a felhasználók által megadott személyes és banki adatok biztonságát. Szerencsére a statisztikák alapján igen kevés biztonsággal kapcsolatos probléma szokott felmerülni. Ám amennyiben bárki kételkedik, a PayPal hivatalos weboldalán minden részletes információt meg lehet találni. Ha pedig nem találtunk választ az általunk feltett kérdésre, a szolgáltató oldalán megtalálható ügyfélszolgálaton mindig készségesen segítenek a felmerülő problémákkal kapcsolatban.

Sportfogadás PayPal segítségével – Előnyök és Hátrányok

Minden folyamatosan működő oldal rendelkezik előnyökkel, de hátrányokkal is. Sajnos nincs olyan platform, ami minden szempontból megfelel mindenkinek, ez persze így a természetes. A PayPal is így működik. Annak ellenére, hogy a PayPal lényegesen kevesebb hátránnyal rendelkezik, mint társai (ezért is rendelkezik több millió felhasználóval), mindig lesz olyan dolog, amin fejlesztéseket, javításokat kell alkalmazni. A PayPal működése például kifogástalan, és a PayPal egyenleg feltöltés is egyszerűen elvégezhető, van pár funkció, ami korrekcióra szorul.

Előny Hátrány
👍 A kifizetések és egyéb tranzakciók gyorsan és problémamentesen zajlanak. 👎Amennyiben pénznemet szeretnél váltani, díjat számítanak fel érte.
👍 A PayPal oldalán ingyenes a regisztráció, illetve szakmai tudás nem szükséges hozzá. 👎Némelyik utalás díja költségesebb a többihez képest.
👍 A platform magyar nyelvű, illetve a pénznem HUF -ban is elérhető.

Hogyan kell fizetni a PayPal-on?

Amennyiben már megtörtént a regisztráció a platformra, csupán pár lépést kell teljesíteni ahhoz, hogy fizetni tudj a PayPal rendszerével. Fontos észben tartani, hogy a kifizetés esetében a PayPal befizetés menetétől különböző lépéseken kell végigmenni.

  • Amennyiben online fogadás miatt befizetést szeretnél kezdeményezni, ezt a PayPal számla opcióra kattintva kezdheted el. Ezután csak be kell írnod a szükséges adatokat, illetve a fizetés összegét. A befizetés összege nagyban függ attól is, hogy milyen pénznemet szeretnél használni, hiszen az oldalon elérhető például USD, EUR, de akár magyar HUF is. Érdemes mindig a neked legmegfelelőbb opciót választani.
  • Ha PayPal számla által szeretnénk pénzt küldeni egy harmadik félnek, akkor szolgáltatáson keresztül a kereskedő webhelyére kell kattintani, hogy elindulhassanak a tranzakciók. Természetesen ez szolgáltatótól függ, de a legtöbb tranzakció teljesen ingyenes, az adatok pedig biztonságban vannak. Másik módszer erre, hogy a szolgáltató oldalán található Pénzküldés gombra kattintunk. Ezután a PayPal számla felületén megadjuk a címzett e-mail címét, az online fizetés összegét, illetve a szükséges adatok megadására is szükség van.

Limitek, díjak és fizetési idők

Amennyiben már a PayPalt használod, akkor tisztában vagy vele, hogy az általunk ajánlott PayPal használata teljesen egyszerű. Emellett biztonságos, és a legjobb benne, hogy magyar nyelvű. Bizonyos fogadási oldal akár bónusz és free bet ajánlatokkal is meg ajándékozhatja azokat, akik az általuk meghatározott online pénztárca által fizet be a bukmékerek oldalára.

A személyes felhasználói vélemények, de még a bukmékerek visszajelzése is ugyanaz. A PayPalt az jellemzi, hogy a gyorsan történő átutalások pénztárca barát áron azonnal megérkeznek, akár kifizetés esetén is.

Befizetés limitek, díjak és fizetési idők bukméker szerinti felosztásban:

Bukméker Tranzakció ideje Befizetés díja Minimum limit
bet365 Azonnali Díjmentes 2400 HUF
Bwin Azonnali Díjmentes 4800 HUF
Unibet Azonnali Díjmentes 4000 HUF

Kifizetés limitek, díjak és fizetési idők bukméker szerinti felosztásban:

Bukméker Tranzakció ideje Kifizetés díja Minimum limit
bet365 Azonnali Díjmentes 4000 HUF
Bwin Azonnali Díjmentes Nincs limit
Unibet Azonnali Díjmentes 4000

Összegzés

A PayPal egy első számú, piacvezető online fizetési rendszer, mely az egyik legjobb magyar nyelvű e-pénztárcának számít. A PayPal pénz fogadás esetén is azonnal megérkezik, nem beszélve az ezáltal megszerzett bónusz és free bet jutalmakról. Ha nem is mindenre, a PayPalt érdemes kihasználni, főleg bizonyos sportfogadás vagy szerencsejáték esetében. Személyes visszajelzések alapján a PayPal fizetés az egyik legbiztonságosabb, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy rossz kezekbe kerülnének a banki adataink. A fogadási oldalak is előszeretettel kínálják fel a szolgáltatást, bármely fogadási fizetés esetében. A PayPal regisztrálás gyors, használata pedig könnyű és természetesen zökkenőmentes, így érdemes rá regisztrálni, akár csak egy kipróbálás erejéig.

GYIK

Miért fontos a megerősítés a regisztráció során?

A regisztráció megerősítése rendkívül fontos, hiszen ez az egyik garancia arra, hogy a PayPal működése maximális biztonságú. Ezenkívül azért is fontos, mert ezzel tudod igazolni, hogy valóban te kezdeményezted a regisztrációt. Ezáltal senki nem élhet vissza az adataiddal, garantált, hogy senki nem fog pénzt levenni a nevedben, stb.

Milyen pénznemben végezhető el a PayPal egyenleg feltöltés?

A platform 26 féle pénznemet kínál fel lehetőségként. Természetesen nem csak magyar pénznemben lehet feltölteni a pénzt a PayPal számlára, hiszen a szolgáltatónál elérhető az EUR, USD, stb. is.

A PayPal ingyenes?

Igen, a PayPal teljesen ingyenes. Az általunk ajánlott fizetési rendszer előnye, hogy ingyen tudunk regisztrálni az oldalra, ráadásul bizonyos fogadási oldalak még free bet vagy bónusz jutalmakat is kínálnak a használata során. Természetesen ez sportfogadás esetén változhat, valamint bizonyos bónusz elérhetősége az adott bukmékertől is függ.

Hogyan lehet pénzt befizetni a PayPal számlámra?

A PayPal számla belépés után automatikusan elérhetővé válik számodra, amennyiben a pontos adatokkal regisztráltál. A befizetés gyors és egyszerű. Első lépésként mindössze annyit kell tenned, hogy megnyitod a PayPal számládat, és megadod az adataid. Emellett a kívánt összeg mennyiségét is meg kell adni, valamint azt a pénznemet kell választani, amelyben szeretnéd feltölteni a pénzt.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!