Bwin élő – főbb tények az élő fogadásokról

🗓️ 2022-05-20 
🕒 2023-02-03

Az élő fogadások a szerencsejátékok 2002-ben bevezetett népszerű formája. Indítása óta a Bwin számos élő fogadási eseményt kínál a fogadóknak különböző sportágakból válogatottan. Minden élő mérkőzés elérhető a sportfogadás fő menüsorának élő fogadások fülére kattintva. Itt többet megtudhatsz a Bwin élő fogadásokról és arról, hogy miért érdemes megfontolnod ezt a fogadási lehetőséget.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

Mit kínál a bwin az élő fogadások terén?

A Bwin egy átfogó élő fogadási oldallal rendelkezik, amely hozzáférést biztosít a fogadóknak a különböző sportágak eseményeihez. Mint pl.:

 • Jégkorong,
 • Tenisz,
 • Kosárlabda,
 • Labdarúgás,
 • Röplabda,
 • Krikett,
 • Asztalitenisz,
 • Sportok,
 • Amerikai foci.

Minden élő mérkőzéshez élő oddsok és számos fogadási piac tartozik, ami lehetővé teszi az élő fogadást.

Hány élő fogadást találhatsz átlagosan naponta?

A fogadók naponta több mint 30 000 mérkőzés előtti esemény közül válogathatnak a több mint 50 sportág kínálatában, míg a futballrajongók több mint 200 extra fogadást tehetnek minden egyes mérkőzésen, például a játékos góljára, kombinációs fogadásokra, szögletekre és piros/sárga lapokra. A tenisz és kosárlabda fogadók számára számos alternatív totál és extra spread fogadási lehetőség is rendelkezésre áll.

Ha rákattintunk a Bwin oldalán az Élő fogadás fülre láthatjuk az adott időponthoz képest legközelebbi kiemelt eseményeket:

bwin élő

Itt nem sportokra lebontva kapjuk meg az eseményeket, hanem időrendben, előszűrten. A sportágak ikonjai felett egy kis szám jelzi, jelenleg hány esemény érhető el.

Tételezzük fel, hogy a legkedveltebb, a labdarúgó szekcióban várok egy eseményt. Rákattintunk és azt látjuk, hogy még tovább válogathatunk, ugyanis kiválaszthatjuk, melyik liga vagy bajnokság érdekel, de ugyancsak van lehetőség az időpont szerinti szűrésre is:

bwin élő fogadás
Oldalt láthatjuk az általunk összeállított szelvényt. Az alábbi képen élő fogadásnál állítottam össze egy kombinált fogadást:

bwin élő fogadás

Milyen ligákat kínálnak?

Most pedig lássunk néhányat az elérhető labdarúgó bajnokságok közül, amelyekre élőben fogadhatsz a Bwin-nél:

 • Német Bundesliga,
 • Olasz Serie A,
 • Francia Ligue 1,
 • Angol Premier League,
 • Spanyol Primera Division,
 • Bajnokok Ligája,
 • Európa Liga,
 • Világbajnokság,
 • Spanyol La Liga 2,
 • Hollandia Eerste Divisie,
 • Belgium Jupiler Pro League.

A lista nem teljes, és természetesen nemcsak a labdarúgásra jellemző, hanem a többi sportágra is, hogy rengeteg rangos esemény mérkőzéseire tudunk fogadni.

Miért változnak percenként az élő fogadási oddsok?

Ha egyszer már megvan az esély, miért változnak olyan gyakran? Még ha az értékeket meg is határozták, a kiszámításukhoz használt változók szinte mindig módosulnak. A játékosok sérüléseket szenvednek, a csapatok átalakulnak, és bárki által nem befolyásolható események hathatnak az esemény kimenetelére.

Az ingadozások ellenére fontos megjegyezni, hogy ha egyszer már megtetted a kezdeti tétet, az esélyeid biztonságban vannak. A tét beragad, és a letett pénz összege nem változik.

Hány fogadási piac áll rendelkezésre?

A bwin élő fogadásoknál az egyik vagy másik fogadási lehetőség elérhetősége az adott sportágtól függ. Például a Bwin futball fogadásoknál olyan piacok állnak rendelkezésre, mint az, hogy ki lövi a következő gólt, mi fog történni a következő 10 percben, és így tovább. Emellett olyan népszerű fogadási piacok is elérhetőek, mint a teljes idős eredmények, a gólok felett/alatt és a hendikepek.

Ha egy teniszmeccset veszünk példának, a játékosok fogadhatnak minden egyes játszott pontra, a mérkőzés pontos eredményére, a mérkőzés győztesére és más hírhedt piacokra.

Mint láthatod, a piacok magától a sportágtól függnek, de a legfontosabb itt is a változatosság. A Bwin rengeteg élő fogadási piacot biztosít játékosainak.

Ez a bukméker számos élő esemény mellett számos élő fogadási funkciót is kínál játékosainak. Például rendelkezik élő közvetítési vagy live streaming lehetőséggel, amely lehetővé teszi, hogy a mérkőzéseket megnézzük. Sőt, azok a fogadók, akik le akarják állítani a fogadásaikat, használhatják a cash out lehetőségét. A cash-out segíthet a közelgő veszteség minimalizálásában vagy a nyereség növelésében is.

Van jó stratégia az élő fogadásokhoz?

A válasz arra a kérdésre, hogy “hogyan lehet nyerni az élő fogadásokon”, nem egyszerű. És nem fogunk olyan választ találni, ami felér egy aranytojást tojó tyúkkal. Valójában az élő fogadást nehezebb kezelni, mint egy sima fogadást. Csábító, hogy minden másodpercben előtted táncolnak ezek az oddsok, ezért teljesen profi megközelítést és jó élő fogadási stratégiát kell alkalmaznod. Ez persze nem könnyű.

Bármilyen élő fogadási stratégiát is választasz (az internet hemzseg tőlük), van egy-két megfogadható jótanács. Ilyen például, hogy ne feledkezz meg az alapszabályról: Soha ne tegyél fogadásokat a veszteségek visszanyerésére! Az élő fogadás a legcsábítóbb módja annak, hogy egy elveszített fogadás után “visszaszerezd” a pénzt, de ha ezt követed, a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy növeled a veszteségeidet. Az in-play fogadások sok felkészülést, nagy összpontosítást és sok türelmet igényelnek.

Hogyan működik az élő fogadási központ, és van-e élő közvetítés?

A Bwin óriási mennyiségű sportágat kínál, amelyeket egyetlen fillér elköltése nélkül nézhetsz online. Még a világ legnagyobb élő sportcsatornájának is nevezik magukat, mivel olyan sportágakat kínálnak élőben, mint a jégkorong, a kosárlabda, a Forma-1, a tenisz, a röplabda és a kézilabda. Mindössze annyit kell tenned, hogy az élő webes TV-re való jogosultsághoz biztosítsd, hogy legalább 10 eurót befizettél a számládra, és rendelkezel egy tisztességes asztali számítógéppel vagy telefonnal, amely támogatja a flash lejátszójukat.

GYIK

Bár rengeteg kérdést áttekintettünk, még rengeteg kapcsolódó információt lehetne a témában megosztani. Első körben érdemes a Bwin oldalán tájékozódni a lehetőségekről, ha kérdésed merül fel, akkor pedig a GYIK szekció is rendelkezésedre áll. Az alábbiakban az általunk összegyűjtött leggyakoribb kérdéseket és válaszokat olvashatod:

Hogyan férhetek hozzá a Bwin élő fogadási szekciójához?

Ahhoz, hogy hozzáférj a Bwin élő fogadási szekciójához, először meg kell nyitnod a bukméker hivatalos weboldalát, majd be kell jelentkezned a fiókodba, és a fő navigációs menüben található “Élő fogadások” gombra kell kattintanod.

Melyek a legjobb sportágak a Bwin élő fogadásokhoz?

Nincs ilyen legjobb sportág az élő fogadásokhoz. Azt a sportot kell választanod, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, azt a sportot, amelyikről sokat tudsz, és amelyikért szenvedélyesen rajongsz. Továbbá azt a sportot, amelyet még fogadás nélkül is szívesen nézel. Ez egy jó tipp.

Mely sportágakra kínál élő közvetítést a Bwin?

A Bwin az összes sportág esetében kínálja az élő közvetítés funkciót. De sajnos nem minden egyes eseményhez érhető el, igen, a legnépszerűbb játékokhoz hozzáférhetsz az élő közvetítés funkcióhoz, de néhány más játékhoz nem biztos, hogy elérhető lesz.

Lehetséges az okostelefonomat használni az élő fogadások elhelyezésére a Bwinnél?

Igen, természetesen lehetőséged lesz élő fogadásokat kötni a Bwinnél okostelefonod segítségével. A jó hír az, hogy a Bwin csapata két mobil platformot is kifejlesztett, a mobil oldalas verziót, és a mobil alkalmazást, mindkettőn keresztül élő fogadásokat is megtehetsz.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!