Revolut a sportfogadásban 2024 – hogyan kell használni?

🗓️ 2022-10-13 
🕒 2022-11-18

A Revolut sportfogadás terén az egyik legnépszerűbb új e-wallet megoldás. Havonta több ezer sportfogadás kerül elhelyezésre a Revolut segítségével hozzáadott tétekkel. Gyors, biztonságos és könnyen használható. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy nem minden fogadási oldal fogadja el a Revolutot fizetési lehetőségként. Ha a Revolutot szeretné használni sportfogadásra, akkor meg kell győződnie arról, hogy a legjobb oddsokat, fogadási alkalmazást és promóciókat is figyelembe veszi, nemcsak magát a sportfogadási oldalt.

Mit kell tudni a sportfogadásról Revolut segítségével?

A Revolut az egyik legnépszerűbb elektronikus fizetési mód, amely jelenleg elérhető. A fizetési rendszer 2015-ben indult az Egyesült Királyságban, és azóta az Egyesült Királyságban és környékén élők egyik legkedveltebb fizetési módjává emelkedett.

A Revolut egy innovatív fizetési lehetőség, amelyet az online bukmékereknél használhat. Más fizetési módszerekkel ellentétben a Revolut kártyáját használhatja sportfogadási oldalakon történő befizetésre és kifizetésre. Lehetővé teszi továbbá, hogy költségvetési tervet hozzon létre, hogy ne költsön túl sokat. A banki szolgáltatás ideális, ha azt szeretné, hogy nyereménye könnyen elérhető legyen. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül felvegye azokat a világ 120 támogatott ATM-je közül néhányból. A dolgok megkönnyítése érdekében a Revolut lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy minden banki szempontot a Revolut alkalmazáson keresztül irányítsanak. Mind az Android, mind az iOS felhasználók letölthetik az alkalmazást az eszközeikre, és használhatják a Revolut által kínált banki szolgáltatások és termékek széles skálájának néhányát. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Revolut betéti kártyák
 • GBP és EUR bankszámlák
 • Biztosítási ajánlatok
 • Valutaváltás (díjmentesen)
 • kriptovaluta-vásárlási lehetőségek
 • Tőzsdei kereskedés
 • Peer-to-peer fizetések

Amint láthatja, a Revolut sportfogadás esetén is mindent tud. Ez egy digitális bank, amelyet a zsebében hordhat, és tetszés szerint használhat. Jelenleg a szolgáltatás világszerte körülbelül negyven országban érhető el, de a Revolut emberei azt mondják, hogy keményen próbálják növelni a támogatott országok és ügyfelek számát. Ez jó hír, hiszen a Revolut igen hasznos lehet az online fogadások során.

Revolut sportfogadás

Hogyan lehet regisztrálni a Revolutra?

Az elektronikus fizetési rendszerek megjelenésével a pénzügyi tranzakciók ma már nagyon gyorsan és könnyen lebonyolíthatók. A kártyás fizetéstől kezdve a banki átutalásokig a világ különböző ágazatai és iparágai mostanra elfogadták ezeket az új és zökkenőmentes fizetési módokat a tranzakcióikhoz. Az egyik iparág, amely követte a trendet, a szerencsejáték-ipar.

A Revolut az egyik olyan digitális fizetési és banki rendszer, amelyet a szerencsejáték-ipar az utóbbi időben elfogadott. Ebben a cikkben azokat az esport fogadási oldalakat tárgyaljuk, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy a Revolutot használják fizetési módként. A Revolut használata az online fogadási oldalakon hasonlóan működik, mint bármely más bankkártya használata. Könnyen követhető Revolut fogadási útmutatónk segítségével mindössze pár egyszerű lépésben megtudhatja, hogyan zajlik a revolut regisztracio.

A Revolut számla létrehozása a Revolut alkalmazás letöltésével kezdődik. Ez könnyen elvégezhető, mivel az alkalmazás a Google Play Store-ban és az Apple Appstore-ban is elérhető. Az alkalmazás letöltése és megnyitása után meg kell adnia mobiltelefonszámát és egy négy számjegyű PIN-kódot. A Revolut ezután egy hatjegyű ellenőrző kódot küld a megadott mobiltelefonszámra. Miután ezt a számot megadta a telefonján lévő Revolut alkalmazásban, továbbléphet a számla beállításának következő lépésére.

A következő lépés a személyes adatok megadása. Ezek közé tartozik a név, a cím és az e-mail cím. Meg kell adnia egy személyazonosító okmányt is, ami lehet az útlevele vagy a személyi igazolványa. A személyazonosító igazolványról készült tiszta kép vagy képernyőfotó elkészítése és feltöltése az alkalmazásba elegendő ahhoz, hogy a Revolut ellenőrizze személyazonosságát.

Revolut fizikai kártya igénylése

A számlanyitás után a Revolut elküldi a megfelelő kártyát a megadott címre, amelyet az alkalmazáson keresztül kell aktiválnia, mielőtt elkezdhetné használni. Van fizikai Revolut kártya. Kattints a “Kártyák” menüpontra, válaszd a “Fizikai” opciót, és állíts be egyet az alkalmazásodban. Az előre fizetett Revolut kártya kézbesítése teljesen ingyenes (kivéve a Standard számlatulajdonosok számára). Ez attól függ, hogy milyen kézbesítési módot választasz, és ez egyértelműen fel van tüntetve az alkalmazásban. Ezenkívül a kézbesítési díj attól függően változhat, hogy hol szeretné átvenni a kártyát. Ahhoz, hogy speciálisan kialakított kártyákat kérhessen, a Revolut Premium vagy Revolut Metal számlára kell frissítenie.

A Revolut továbbá lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy öt virtuális kártyát rendeljenek, amelyek az alkalmazásban elérhetők. A virtuális kártyák lehetővé teszik a felhasználók számára az online fizetéseket. A virtuális kártya előnye, hogy nem veszítheti el. A virtuális kártya megrendeléséhez kattintson a “Kártyák” menüpontra, majd válassza a “Virtuális” lehetőséget, és válasszon ki egy virtuális kártyát. Ez a kártya azonnal megjelenik az alkalmazásban.

Hogyan tud fizetni a Revoluton keresztül?

A Revolut használata az online fogadási oldalakon hasonlóan működik, mint bármely más bankkártya használata. Könnyen követhető Revolut fogadási útmutatónk segítségével mindössze öt egyszerű lépésben megtanulhatja, hogyan használhatja a Revolut kártyát az online bukmékereknél.

 • Menjen a Revolut weboldalára, vagy nyissa meg az alkalmazást.

Először is le kell töltenie a Revolut alkalmazást. Az alkalmazást a Google Play és az App Store áruházból is letöltheti. Ha megvan az alkalmazás, telepítse azt, és nyisson Revolut-fiókot. A Revolutnál történő regisztrációhoz meg kell adnod a telefonszámodat, és nem sokkal később megkapod a Revolut kártyádat.

 • Keresse meg a Beállítások menüpontot a profilján, és keresse meg a Biztonság részt.
 • Ezen belül van egy “Szerencsejátékok blokkolása” kapcsoló. Ellenőrizze, hogy ez aktív-e! Ha igen, akkor kapcsolja ki, és fogadja el a felkínált feltételeket. Töltse fel a kívánt összeget a Revolut számlájára
 • Látogasson el arra a sportfogadási oldalra vagy alkalmazásba, ahol a Revolut befizetéseket és kifizetéseket elfogadják.

A Revolut sportfogadás online fogadóirodáknál történő használatához először regisztrálnia kell egy olyan fogadóirodánál, amely elfogadja a Revolutot fizetési módként. Javasoljuk, hogy a weboldalunkon szereplő bukmékerek egyikét válassza, mivel ezek mind szakértő által ellenőrzöttek és villámgyors regisztrációs eljárással rendelkeznek.

Most itt az ideje, hogy feltöltse Revolut számláját. Ehhez nyissa meg az alkalmazást, és lépjen a Számlák részre. Ott kattintson a Pénz hozzáadása gombra. Ezután adja meg a befizetni kívánt összeget, és töltse ki a betéti vagy hitelkártya adatait. Revolut számláján most már van pénz.

 • Tegye meg tétjeit az adott fogadásra, és helyezze el a befizetést a Revolut kártyájával, vagy kérje a nyeremény átutalását.

Ha fogadási számlája teljesen működőképes, itt az ideje, hogy elkezdje fogadási kalandját. Ehhez először is pénzt kell befizetnie. A Revoluttal történő befizetés egyszerű, mivel csak annyit kell tennie, hogy belép a Pénztárba, és kiválasztja a Revolutot a fizetési lehetőségek listájából. Ezután már csak a befizetni kívánt összeget kell megadni, és kitölteni a Revolut kártya adatait. Ennyi.

Biztonságos a Revolut?

Itt fontos leszögezni, hogy a Revolut sportfogadás tranzakciók biztonságosak. Így az összes megadott adatot biztonságban tartják, és távol tartják a hackerek és harmadik felek kezétől. Ugyanez vonatkozik a rendszerben tárolt pénzeszközeire is. Ezt a tranzakciókhoz használt 256 bites titkosítás, valamint az alkalmazáson megadott adatok és részletek tárolására használt SSL titkosítás teszi lehetővé. Az alkalmazott titkosításnak köszönhetően Önön és a Revoluton kívül senki sem férhet hozzá a számlájához kapcsolódó adatokhoz és részletekhez. Mi több, a fizetési rendszer weboldala HTTPS-t használ, ami a weboldalak legbiztonságosabb biztonsági protokollja. Így, mindezen paraméterek bevezetésével könnyen belátható, hogy a Revolut elég biztonságos és védett ahhoz, hogy az Ön pénzeszközeit és adatait tárolja, és nem kell attól tartania, hogy hackerek vagy rosszindulatú harmadik felek hozzáférhetnek ezekhez.

Biztonságos a Revolut

Befizetés és kifizetés a Revolut segítségével sportfogadási oldalakon

A személyazonosságának ellenőrzése után a következő lépés a számlájára történő befizetés. Ezt az alkalmazás megnyitásával és bejelentkezéssel teheti meg. Ezután lépjen a Pénz hozzáadása szakaszra. Itt tudsz pénzt befizetni a számlájára. A Revolut sportfogadás számlájának feltöltésére három módszere áll rendelkezésre.

Ezek a módszerek a következők;

 • Banki átutalás
 • Hitelkártyás fizetés
 • E-pénztárca

Banki átutalás

Ha úgy dönt, hogy a Revolut számlájára banki átutalással fizet, meg kell adnia néhány adatot. Ezek az adatok közé tartozik a vezeték- és keresztneve, a bankszámlaszáma, valamint az Ön személyazonosító okmánya. Miután megadta és ellenőrizte ezeket az adatokat, rákattinthat a Pénz hozzáadása gombra.

Az Ön által használt banktól függően előfordulhat, hogy a tranzakciót ellenőriznie és megerősítenie kell a bankjának, mielőtt a pénzösszegek felszabadulnak.

Hitelkártyás fizetés

Ennél a fizetési módnál meg kell adnia bizonyos információkat a hitel- vagy betéti kártyájáról. Ezek az adatok közé tartozik a kártyaszám, a CVV, a kártyatulajdonos kereszt- és vezetékneve, valamint a kártya lejárati dátuma.

E-walletek

Az e-pénztárca használatakor meg kell adnia a kereszt- és vezetéknevét, valamint az e-mail címét.

A Revolutnál történő befizetés lépései

 • Nyissa meg a Revolut alkalmazást
 • Válassza a Pénz hozzáadása opciót
 • Válasszon egy fizetési lehetőséget
 • Adja meg a szükséges adatokat
 • Tekintse át a megadott adatokat, és kattintson a Pénz hozzáadása gombra

A Revolut előnyei és hátrányai

A Revolut sportfogadás előnyei könnyen beláthatóak. A fizetési módszer lehetővé teszi az azonnali befizetést és kifizetést, könnyen használható, és a megbízhatóság és az ügyfélszolgálat tekintetében a MasterCarddal és a Visával egyenrangú. Azonban, mint más fizetési módok esetében, a banki megoldás használata során is marad néhány dolog, ami többre vágyik. Tekintse meg a Revolut használatával kapcsolatos pro és kontra táblázatunkat, és nézze meg, hogy ez-e a megfelelő fizetési lehetőség az Ön számára.

Előnyök Hátrányok
👍 Szupergyors befizetések és kifizetések 👎 Csak körülbelül 40 országban érhető el
👍 Nagyon egyszerű a számlavezetés 👎 Díjakkal számolni kell
👍 A Revolut alkalmazás kompatibilis az Android és iOS készülékekkel

Korlátok, díjak és fizetési határidők

Alább áttekintjük kedvenc fogadóirodáink be- és kifizetéssel kapcsolatos tudnivalóit a Revolut sportfogadás kapcsán. Mindig ellenőrizze az aktuális információkat az adott bukméker oldalán, mert többször tapasztalhatunk változtatásokat. Emellett azt is érdemes ellenőrizni, hogy kártyás vagy számlás fizetési opciót fogadnak-e el az adott oldalon.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Átutalási idő Díja Min/Max limitek
bet365 (csak fizikai kártya) Azonnali Nincs 1.500 – 6.000.000 Ft
Unibet Azonnali Nincs 3.300 – 4.000.000 Ft
bwin Azonnali Nincs min. 4.000 Ft

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Átutalási idő Díja Min/Max limitek
bet365 (csak fizikai kártya) 1-5 nap Nincs 1.500 – 6.000.000 Ft
Unibet 1-3 nap n.a. 3.300 – 800.000 Ft
bwin 3-5 nap Nincs min. 4.000 Ft

Összegzés

A Revolut sportfogadás esetén azon ritka befizetési típusok egyike, amelyekkel ellenőrizheti a szerencsejátékkal kapcsolatos kiadásait. A Revolut sportfogadás segítségével blokkolhatja a szerencsejátékos kifizetéseket, vagy használhatja a költségvetési eszközei közül néhányat a túlköltekezés megakadályozására. Mindent egybevetve, a Revolut a tökéletes banki lehetőség, ha a következő szintre szeretné emelni a fogadásait.

GYIK

A Revolut működik a fogadási oldalakon?

Igen, működik. A Revolutot szerencsejáték-fizetésekre is használhatja, azaz online fogadási szolgáltatóknál befizetésre és kifizetésre is.

A Revolut egy igazi bank?

Bár a Revolut nem rendelkezik banki engedéllyel, mégis egy olyan digitális bank, amely tesztelt és biztonságos. Nem rendelkezik fizikai bankfiókkal, és lehetővé teszi, hogy a tranzakciókat mobiltelefonról végezze. Tehát eltér a hagyományos bankoktól, de úgy működik, mint egy hagyományos bank.

Használhatom a Revolut kártyát szerencsejátékra Magyarországon?

Igen, használhatja. Ráadásul a legtöbb magyarul is elérhető szerencsejáték weboldal elfogadja a Revolut játékosokat, ami azt jelenti, hogy a Revolut kártyáját használhatja befizetésre és kifizetésre.

Lehet blokkolni a szerencsejátékot a Revoluton?

Igen, lehet. A Revolut lehetővé teszi, hogy blokkolja az online szerencsejátékokkal kapcsolatos kifizetéseket. Ezt úgy teheti meg, hogy a Revolut alkalmazásban a Beállítások menüpontba lép, és ott aktiválja a Szerencsejátékok blokkolása funkciót.

Melyik a legjobb Revolut fogadási oldal?

A legjobb Revolut fogadóirodák érvényes szerencsejáték-engedéllyel, elsőrangú első befizetési bónuszajánlatokkal, kiváló sportfogadási szekciókkal és versenyképes oddsokkal rendelkeznek.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!