Transferwise online fogadás (2024) – mit kell róla tudni?

A Transferwise online fogadás használatához kezdésnek pár gondolat. A 2011-ben alapított TransferWise egy online pénzátutalási szolgáltatás, amely eltér a legtöbb online sportfogadó oldal befizetési módjától a piacon. Az teszi egyedivé, hogy több mint 750 pénznemet támogat, és a cég határok nélküli számlaopciója 40 pénznemet támogat világszerte.

Mit kell tudni a Transferwise online fogadás kapcsán?

A TransferWise-szal történő fogadás több okból is kényelmes megoldás lehet. Ebben a részben a legfontosabbakról fogunk beszélni, mint például a gyors kifizetések, az alacsony díjak és a bizalmasság.

Azonnali kifizetések: Miután kiválasztotta kedvenc bukmékerét, a TransferWise használatával hamarosan fogadhat. A kifizetések gyorsak és biztonságosak. Nincs díj a tranzakciókért: Néhány fintech bankkal ellentétben, mint például az N26, nincsenek külön díjak a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciók elvégzéséhez kapcsolódóan. Először ellenőrizze, hogy a fogadóiroda, amelynél fogadni szeretne, legális-e az Ön országában. Biztonság: A TransferWise-szal történő fizetés biztonságos, és a számlája műszerfalán keresztül ellenőrizheti az összes tranzakció előrehaladását. Az ujjlenyomat-azonosítás engedélyezésével további biztonsági rétegeket is hozzáadhat. Könnyű használat: A TransferWise-fiók létrehozása gyorsan elvégezhető. Ezen felül minden átlátható, és rengeteg forrás áll rendelkezésre, ha segítségre van szüksége egy befizetés vagy kifizetés lebonyolításához. A pénzügyi tevékenységek magánéletének védelme: Amint azt a TransferWise adatvédelmi szabályzatának I. szakaszában említettük, csak olyan alkalmazottaknak van jogosultságuk az Ön adataihoz való hozzáférésre, akiknek üzleti okuk van rá. Pénzátutalás 18 pénznemben: A TransferWise egyik legjelentősebb értékesítési pontja a nemzetközi fizetési feldolgozási lehetőségei. A fogadási számlájára történő pénzátutalás és a fogadási számlájáról történő pénzátutalás 18 pénznemben történhet, beleértve az olyan nagy pénznemeket is, mint az EUR és az USD. Praktikus mobilalkalmazás: A TransferWise mobilalkalmazása letisztult és könnyen navigálható. Segítségével áttekintést kaphat a számlájáról, az egyenlegéről, a befizetések és kifizetések állapotáról és még sok másról. 13 nyelven érhető el: Ha az angol nem az anyanyelve, akkor ne féljen. A TransferWise segítségével a szolgáltatásait arra a nyelvre változtathatja, amelyiket a legkényelmesebben beszéli és olvassa.

Hogyan fizethetek a Transferwise e-pénztárcámmal?

Ahhoz, hogy a Wise segítségével befizessen egy online kaszinóba, le kell töltenie az alkalmazást, és létre kell hoznia egy Wise-fiókot. Ez mindössze 5-10 percet vesz igénybe. Ha ez megtörtént, fel kell töltened pénzt a Wise számládra, és el kell menned a kedvenc kaszinód banki oldalára. A befizetéshez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Keress egy olyan online kaszinót, amely elfogadja a Wise befizetéseket, és hozz létre egy fiókot.
 • Menj a banki területre, és válaszd ki a MasterCard Debitet a rendelkezésre álló fizetési módok közül.
 • Add meg, hogy mennyit szeretnél befizetni, és kattints a beküldés gombra.
 • Adja meg a Wise kártya adatait, amikor erre felszólítják.
 • A tranzakció jóváhagyása után visszairányítjuk a kaszinóba.

Wise befizetési díj

Az egyik legjobb dolog a Wise játékban az, hogy a Wise egy fizikai és egy virtuális MasterCard Debit kártyát is ad a játékhoz. Amint megnyitod a számládat, a kártyádat azonnal generálják, ami azt jelenti, hogy nem kell megvárnod, amíg kiküldik, mielőtt elkezdhetsz költeni. Ennek ellenére a Wise tranzakciónként díjat számít fel ügyfeleinek, amely az Ön pénznemétől függően változik. Az Egyesült Királyságból az Egyesült Királyságba történő tranzakciók ingyenesek, de minden más pénznemben egy kis névleges díj kerül felszámításra. Ezek a díjak azonban minimálisak, és a tranzakció méretétől függően szinte elhanyagolhatóak.

A Wise nem ír elő minimális vagy maximális összeget a kaszinószámládra történő befizetésekre, de a Wise számládra minimum 2 £ összegű feltöltés szükséges. Ne feledje, hogy a kaszinóoldalak is meghatározzák a minimális és maximális befizetési limiteket.

Wise kifizetési sebesség

Számos tényező befolyásolhatja a kifizetési sebességet egy online kaszinónál. Ha ellenőriznie kell a számláját vagy dokumentumokat kell benyújtania, ez elkerülhetetlenül lelassítja a dolgokat – a jó hír az, hogy erre általában csak az első kifizetéskor van szükség. Ha nagy egyenleggel rendelkezik, akkor előfordulhat, hogy külön tranzakciókban is ki kell vennie a pénzt, így tovább tart, amíg az összes készpénzhez hozzájut.

A bölcs pénzfelvételi sebesség jelentősen gyorsabb, mint néhány más fizetési módnál, mivel a tranzakciókat hétvégén és ünnepnapokon is lehetővé teszik. A kifizetés igénylése és a készpénz számláján való megjelenése között eltelt idő nem haladhatja meg a 48 órát. Amint azonban a Wise megkapja a pénzét, az azonnal a számlájára kerül.

A top 3 bukméker a Transferwise fizetéssel

Az alábbiakban bemutatjuk azt a három sportfogadási oldalt, melyek kedvenceink közé tartoznak. A Transferwise online fogadás kapcsán nem csak azt érdemes felmérni, hogy az adott oldalon elfogadják-e ezt a fajta fizetést, hanem magát az oldalt is górcső alá kell venni. Hiszen maga a játékélmény a legfontosabb. Véleményünk szerint pedig ebben a következő három viszi a prímet.

bet365

A Bet365 Sports a sportfogadás terén világszerte a tabella élén áll. Több mint 20 éve online sportfogadási bukmékerként működnek, és évente több milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak. Több mint 45 millió felhasználójuk van a világ minden tájáról, és több mint 4000 alkalmazottjuk van. A Bet365 több mint 20 éves fennállása alatt a fogadási funkciók igazán elképesztő könyvtárát építette ki, amely néhány újabb sportfogadási oldalt a bűnösök közé sorol. Őszintén szólva, túl sok mindenről lehetne itt beszélni, de igyekszünk megragadni a lényeges dolgoknál azoknak, akik szeretnének egy kis fűszert adni a sportfogadáshoz. Míg más oldalak csak a nagy meccsekre kínálnak részletes statisztikákat és élő oddsokat, addig a Bet365 sportfogadási oldalon lenyűgözött minket, hogy a kisebb bajnokságok és meccsek közül mennyi minden ugyanilyen kezelést kapott. A játék közbeni fogadási szekció fenomenális – nagyjából bármelyik futball-, tenisz-, baseball-, kosárlabda- vagy krikettmeccsre kattintottunk, számos statisztika és fejlődő élő odds állt rendelkezésünkre, valamint egy képernyőn megjelenő grafika mutatta, hogy mi történik. A képernyőn megjelenő grafika mutatja a labda mozgását, azt, hogy kinél van a labda, és minden egyéb lényeges eseményt. Aztán rengeteg krikett- és futballmeccs van, amelyekről őszinte élő közvetítéseket láthatunk. Ezeket az in-play szekcióban találja meg, ha megkeresi a folyamatban lévő meccset, amely mellett egy kis lejátszás gomb van. Kattintson a lejátszás gombra, és máris élőben, valós időben láthatja az adott mérkőzés felvételeit.

Unibet

Minden sportfogadónak kell, hogy legyen valami, ami megkülönbözteti őket a többitől, és az Unibet sem különbözik ettől. Bár más szolgáltatók is rendelkeznek bizonyos funkciókkal, az Unibet tökéletesítette azokat. Az Unibet aktív in-play fogadási programmal rendelkezik, amely a főbb profi bajnokságokra, valamint golfra, teniszre és egyéb eseményekre terjed ki. Tavaly például egy NFL-, hét NBA- és hét MLB-meccsre kínált in-play fogadási piacokat. Emellett két esport-verseny és négy teniszmérkőzés is volt. A játékon belüli felületen élő statisztikákat és pontszámadatokat, valamint animált grafikákat láthat, amelyek szimulálják a pályán vagy a pályán zajló eseményeket. Az Unibet rendelkezik egy meccskövetővel, amely az összes NFL-meccset nyomon követi, és megmutatja az aktuális yardszámot és az egyes játékok eredményét. A futballjáték-követő azt is megmutatja, hogy ki birtokolja a labdát, és ki támad. Az Unibet alkalmazásokat kínál iOS és Android készülékekre is. Emellett egy mobilbarát weboldallal is rendelkezik.

Bwin

Az első benyomások ígéretesek, a versenyképes regisztrációs ajánlat és az innovatív folyamatos promóciók rendkívül pozitív képet festenek. A Bwin labdarúgó lefedettsége különösen lenyűgöző, a világ több tucatnyi bajnokságára és versenyére elérhető oddsokkal. A lóversenyzés egy másik olyan sportág, amelyben a bwin kiemelkedő, hiszen az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban és más nemzetközi régiókban naponta megrendezett találkozókat kínál. Az oddsok általában versenyképesek a bwin-nél, a fogadók pedig el vannak kényeztetve a választékkal, amikor a rendelkezésre álló piacok és fogadási típusok számáról van szó. Rengeteg fizetési mód közül lehet választani, de úgy gondoltuk, hogy a maximális befizetési és kifizetési limitek egy kicsit szűkmarkúak. A versenyképes regisztrációs bónusz mindig jó kezdet, és a bwin ezt számos csábító folyamatos promócióval támogatja.

Biztonságos a fogadás a Transferwise segítségével?

Szakértői csapatunk minden Transferwise sportfogadás, online szerencsejáték oldalt átvilágított ezen az oldalon, mielőtt olvasóinknak ajánlották volna. Ha a weboldalunkon szereplőktől eltérő Wise kaszinót kíván használni, legyen éber a személyes és pénzügyi adataival kapcsolatban.

A bankolás egyik legfontosabb szempontja mindenki számára a pénz és az adatok biztonsága. A Wise nagyon komolyan veszi a biztonságot, és az Egyesült Királyság törvényeinek megfelelően minden egyes ügyfél számláján lévő pénzeszközöket megóvja. Ez azt jelenti, hogy az Ön számláján lévő pénzt elkülönítve tartják az üzletük működtetésére használt pénzektől.

A Wise azt is biztosítja, hogy megbízható partnereket használnak a pénz mozgatására az FCA szabályainak megfelelően, és magában foglalja az államilag biztosított likvid eszközöket. A weboldalukon megtekintheti a teljes listát arról, hogy mely partnereket használják.

A Wise platformot a lehető legnagyobb biztonságban tartják, mivel minden tranzakciót titkosítanak, és a virtuális kártyák online használatának lehetőségével a fizikai kártyaadatokat is biztonságban tartják. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatai nem szivároghatnak ki, és a Wise használatával Ön nyugodtan költhet.

A Wise használata szerencsejátékhoz

Ha biztonságos és hatékony módot keres a szerencsejátékos fizetések feldolgozására, ne keressen tovább, mint egy Wise kaszinóoldalt. Az Egyesült Királyságban található Wise szigorú törvények és előírások szerint működik, hogy biztonságos és védett módon kezelhesse pénzét.

A Wise nem szab felső határt arra vonatkozóan, hogy mennyit vagy keveset fizethetsz be az online kaszinó számládra, és a vele járó díjak a versenytársaikhoz képest alacsonyak. Ráadásul az online kaszinószámlájára történő befizetés és kifizetés folyamata gyors és egyszerű, még a teljesen kezdők számára is.

Sportfogadás a Transferwise-zal – Előnyök és hátrányok

Míg a Wise számos előnyt kínál ügyfeleinek, beleértve az alacsony költségeket és a gyors tranzakciókat, a piacon más hasonló lehetőségek is rendelkezésre állnak. Íme a Wise szerencsejáték használatának előnyei és hátrányai:

ElőnyökHátrányok
👍 Több pénznemben vezetett számlák kezelése👎 Korlátozott kaszinó lehetőségek
👍 Olcsóbb árfolyamok👎 Ismeretlen banki díjak
👍 Biztonságos és szabályozott 

Hogyan lehet befizetni a Transferwise segítségével?

Itt van, hogyan lehet kaszinó befizetést tenni a Wise segítségével:

 1. Menjen a befizetés oldalra
 2. Válassza ki a Visa vagy MasterCard kártyát – amelyik a Wise kártyáját kibocsátotta.
 3. Válassza ki a befizetendő összeget
 4. Adja meg a kártya adatait
 5. Erősítse meg a tranzakciót

Amint jóváhagytuk, a pénzt elküldtük. A befizetés ezután másodpercek alatt a számlánkon volt, és máris játszhattunk.

Korlátok, díjak és fizetési határidők

Sportfogadási oldalBefizetés gyorsaságaDíjmentes?Min/max. limitek
bet365AzonnaliIgen5 € – 20.000 €
UnibetAzonnaliIgen5 € – 10.000 €
BwinAzonnaliIgen10 € – 10.000 €

Kifizetési díjak, idők és limitek

Sportfogadási oldalKifizetés gyorsaságaDíjmentes?Min/max. limitek
bet3651-7 napIgen5 € – 20.000 €
Unibet1-5 napIgen10 € – 100.000 €
Bwin1-4 napIgen10 € – 70.000 €

TransferWise regisztrációs folyamat

A TransferWise-fiók létrehozása egyszerű. A weboldal jobb felső sarkában egy “Regisztráció” menüpontot talál. Ha erre kattintott, a folyamat a következőképpen zajlik.

 1. Válassza a személyes fiók létrehozását.
 2. Adja meg az e-mail címét, generáljon jelszót, és adja meg a lakóhelye szerinti országot.
 3. A következő oldalon válassza ki az összes okot, amiért TransferWise-fiókot szeretne létrehozni. Ezeket később módosíthatja.
 4. Adja meg a teljes törvényes kereszt-, közép- és vezetéknevét. Töltse ki születési dátumát, mobilszámát és lakcímét.
 5. Ellenőrizze a számot.

Ahhoz, hogy a TransferWise-szal fogadhasson, létre kell hoznia egy fiókot a kedvenc bukmékerénél. Ezután lesz lehetősége pénzt befizetni. Látni fogsz egy MasterCarddal történő fogadási lehetőséget, amelyhez használhatod a TransferWise kártyádat. Válaszd ezt, válaszd ki, hogy mennyit szeretnél befizetni, és add meg a kártyaadataidat. Ha a TransferWise jóváhagyja a tranzakciót, azonnal meg kell kapnod a pénzedet. Ne feledje, hogy a TransferWise általános szerződési feltételei szerint, az Elfogadható felhasználási irányelvek 1.2.1. szakasza szerint a szerencsejáték tranzakciók a vállalat belátása szerint történnek.

Mobilfogadás a TransferWise-zal – Magyarország

A TransferWise alkalmazás iOS és Android mobileszközökre is elérhető. A legfontosabb jellemzők a következők: Könnyen kezelhető: A TransferWise alkalmazás nagyon felhasználóbarát, és az összes elsődleges fizetési funkció ezen keresztül érhető el. Ellenőrizze pénzét a telefonján: Az alkalmazással bármikor befizethet és kivehet pénzt több pénznemben, valamint letöltheti a havi bankszámlakivonatokat. Gyors: A TransferWise alkalmazás gyors reagálású, a fizetések azonnal történnek, és a számlainformációk valós időben jelennek meg.

Összefoglaló

A TransferWise online fogadás esetén is küldetésnek tekinti, hogy méltányos díjakat kínáljon és tovább csökkentse a költségeket, azt jelenti, hogy árképzési rendszere teljesen átlátható. Nincs díjcsomagolás vagy díjak elrejtése – az Ön által fizetendő költségek mindig előre megjelennek, mielőtt a Wise-fizetést befizetné. Ha gyakran kell valutát fogadnia, tartania vagy cserélnie, akkor a magánszemélyek és üzleti ügyfelek számára készült Wise többdevizás számla is előnyös lehet.

GYIK

Mennyire megbízható ez a fizetési forma?

Nagyon biztonságos. A Wise banki szintű biztonságot kínál, és saját, házon belüli csalási és támogatási csapatot alkalmaz. Ők gondoskodnak arról, hogy minden pénzét és adatát megvédjék a csalárd tevékenységtől vagy bejelentkezéstől. HTTPS titkosítást és 2FA-t vagy kétfaktoros engedélyezést használnak a tranzakciók védelmére.

Mennyi ideig tart a Wise használatával történő befizetés?

Sok Wise átutalás azonnali – és túlnyomórészt, a többségük 24 órán belül megérkezik.

Hogyan használhatom a TransferWise kártyámat?

A Wise bankkártya nem különbözik a hagyományos banki betéti kártyáktól. A Wise betéti kártyát termékek és szolgáltatások vásárlására, valamint ATM-ből történő pénzfelvételre használhatja.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!