888 Poker (2023) – hogyan regisztrálhatok számlát és kaphatok üdvözlő bónuszokat?

🗓️ 2022-10-03 
🕒 2023-01-02

A 888 Poker egy nemzetközi online szerencsejáték szolgáltató, mely a 888 Holdings tulajdonában áll jelenleg. A szolgáltatót 2002-ben alapították, székhelye pedig Gibraltárban található. A platform eredetileg Pacific Poker néven futott, azonban később megváltoztatták a nevét. A cég koncepciója olyan sikeresnek bizonyult, hogy rövid idő alatt hatalmas játékos bázissal rendelkeztek. A korai sikernek köszönhetően a régebbi testvéroldalról is számos játékos csatlakozott. Az oldal 2006-ban bizonyos ideig nem működött, hiszen az Egyesült Államok Kongresszusa elfogadott egy új törvényt, mely alapján az online szerencsejáték illegális. Azonban 2013-ban új szabályokat léptettek érvénybe, ennek köszönhetően pedig a cég visszatérhetett a piacra.

A platform oldalán elérhető számos egyedi promóció, melyek felhasználásával lehetőséged nyílik megkönnyíteni a játszmákat. A szolgáltató üdvözlő bónusszal várja új felhasználóit, emellett azonban régi ügyfeleinek is számos bónuszt kínál fel. Mindezek mellett az oldalon meghívhatod barátaidat is, hogy együtt pókerezzetek. Számos opción keresztül tudod ezt megtenni, valamint a barátaiddal való közös élmény mellett $15 bónuszt is bezsebelhetsz.

888 póker és bónuszok új felhasználóknak

A 888 oldalán elérhető Üdvözlő bónusz kiváló választás lehet azon új regisztrálók számára, akik kezdő pókerezőnek számítanak. Emellett ez az üdvözlő ajánlat 100%-os, akár 140 eurós bónuszt jelent, melyhez lényegében csak pár lépést kell teljesíteni. Ezzel a promócióval nem csak a szórakozásodat, hanem a szerencsédet is megduplázod. Ez tehát azt jelenti, hogy 20 eurós befizetés esetén 40 euróval, 50 eurós befizetés esetén pedig 100 euróval játszhatsz. Ahhoz, hogy megkapd ezt a szuper ajánlatot, első lépésként mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az oldalra. Az oldalra való regisztráció rendkívül gyors, és semmiféle kötelezettséget nem igényel. Ezután be kell jelentkezned, majd a Pénztáron keresztül be kell fizetned egy bizonyos összeget. Amennyiben ez is meg volt, megfelelő e-mail címmel, vagy a kezdőlapon felugró üzenetben meg tudod igényelni az üdvözlő bónuszt. A platformon rengeteg póker játék elérhető, így a széles választéknak köszönhetően garantáltan megtalálja mindenki az ízlésének való játékot.

888 Poker

További promóciók és bónuszkódok

A szerencsejátékozás, így beleértve a pókerezés is az egyik legjobb unaloműző. Emellett a kutatások azt mutatják, hogy bizonyos játékok képesek megemelni az emberi adrenalin-szintet. A szürke hétköznapok elűzésére tökéletes, azonban természetesen mint minden játékot, a pókert is csak bizonyos kereteken belül szabad játszani. Ezeket a játékokat a promóciók tudják mégizgalmasabbá és színesebbé tenni.

A szolgáltató oldalán az Üdvözlő bónuszon kívül elérhető például a Prémium Üdvözlőcsomag. Ez a promóció arra ad lehetőséget, hogy pénztárcádnak megfelelően exkluzív nyereményekben is részesülhess. Ahhoz, hogy ezt a Prémium Üdvözlőcsomagot megkapd, regisztrálnod kell az oldalra, valamint az első befizetésed alkalmával az oldalon található promóciós kódot beírod. Ezzel a bónusszal akár 1500 eurós bónuszra is szert tehetsz, ám minden esetben olvasd el a részletes leírást, hogy a későbbiekben ne származzon ebből problémád.

A platformon egyéb bónuszok is elérhetőek. Ilyen például a Sunday Sale, mely minden vasárnap elérhető. A bónusz lényege egy féláras akció, melynek keretén belül lehetőséget kapunk arra, hogy olcsóbban tegyük meg a téteket. A 100 000 dolláros nevezési díj például általában 109 dollár, míg vasárnaponként az akcióval ez csak 55 dollárra feleződik. Ezáltal a nevezési díjak csökkennek, ám a nyereményalapok változatlanok maradnak.

A számos nagyszerű promóción kívül kiemelendő még a Blast Leaderboards nevű bónusz. Ennek lényege, hogy a legjobban rangsorolt játékosok minden nap közel 6000 dollár részesedést nyerhetnek meg. A regisztráló bármely nap lehetőséget kap arra, hogy csatlakozzon egy 10, vagy 30 meccses ranglistához, de akár mindkettőhöz is lehet csatlakozni. Az élő ranglistán elért helyezésbe csak a nap első 10 vagy 30 Blast meccse számít bele. Ez azért zajlik így, mert a tisztességes játék, és az egyenlő esélyek mindenkit megilletnek.

888 online póker – Hogyan lehet fiókot regisztrálni?

Az oldalon a regisztráció szerencsére ingyenes, nem igényel szaktudást, illetve mindössze pár percet vesz igénybe. Egy minőségi oldal ismeretőjele az, hogy a fejlesztők minél egyszerűbbé teszik a platform használatát. Ezáltal azok is könnyen regisztrálhatnak az oldalra, akik egyébként nem értenek hozzá.

A regisztráció első lépése az, hogy a weboldalon található “Regisztráció” gombra kattintva megnyitjuk a regisztrációs felületet. Első lépésként be kell írnunk a vezeték-, illetve keresztnevünket, születési dátumot, azt az országot, ahol jelenleg tartózkodsz, valamint egy e-mailcímet. Fontos, hogy az e-mailcímedet pontosan írd be, mert a megerősítő e-mail-t is erre a címre fogod megkapni. Megerősítés nélkül azonban nem lehet regisztrálni az oldalra. Amennyiben ezt megtetted, be kell pipálnod, hogy elmúltál 18 éves, valamint elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és Adatvédelmi Szabályzatot is.

Miután a “Next” gomra kattintottál, a következő felületen egy felhasználónevet és egy jelszót kell megadni, biztonsági kérdést, és erre a választ. Mindezt azért kell megtenni, mert ha valaki felakarná törni a fiókodat, a biztonsági kérdésre általában nehéz válaszolni, és csak te tudod rá a pontos választ. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a jelszavad egyszerű kell, hogy legyen. Rendkívül fontos, hogy minél bonyolultabb jelszót adj meg, hiszen ezen a platformon a banki tranzakciók is folynak. Valamint soha senkinek ne add meg a jelszavad, hiszen sosem lehet tudni, hogy milyen formában kerülnek ki az adataid.

Ezután már csak a pontos címünket, valamint telefonszámunkat kell megadni. A regisztráció megerősítése után pedig már keresgélhetsz is a 888 Poker színes választékában.

888 Online Póker Fiókot Regisztrálni

Elérhető póker játékok

A klasszikus értelemben vett póker az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. A játék lényege, hogy a játékosok nyílt, vagy zárt kártyáikból a legjobbat kihozzák, ezáltal elvihessék az asztal közepén található kasszát. Mindezt úgy tehetik meg a játékosok, hogy a legjobb lapkombinációra törekednek, tehát az a lényeg, hogy a saját kezükben legyenek a legjobb lapok. Míg régebben csak hagyományos, asztali pókert játszottak, addigra ma már online is elérhetőek ezek a játékok, beleértve a videópókert is. A videópóker lényege, hogy a játékos és a játékgép között zajlik a játék.

A platformon számos olyan izgalmas pókerjáték megtalálható, melyek személyreszabottak, ezáltal mindenki igényét kielégítik. A klasszikus asztali póker mellett elérhetőek az újonnan fejlesztett játékok is, valamint híres, és kevésbé híres játékokat is lehet találni az oldalon. A kínálat széles skálán mozog, így érdemes válogatni a pókerjátékok közül, hiszen sosem tudhatod, hogy melyik fog megtetszeni neked.

Az oldalon elérhető többek között a Texas Hold’em, melynél azzal növelheted az esélyeidet, ha a játék szabályait és stratégiáját elsajátítottad. Ez azért fontos, mert amennyiben nem ismered a pókernek legalább 5 szabályát, nehezebben fogsz tudni versenyezni a nálad tapasztaltabb játékosokkal szemben.

A Snap Poker szintén megtalálható a szolgáltató kínálatában. A Snap Poker egy nagyon pörgős játék, mely az egyik leggyorsabb az online pókerezések között. A játék tulajdonképpen arról szól, hogy amint bedobtunk egy leosztást, a játék automatikusan egy másik asztalhoz ültet minket, és újra oszt.

888 kaszinó verseny áttekintése

Az oldalon elérhető versenyeken a kezdő szintű játékosoktól kezdve a profi szinten lévő póker játékosok is részt vehetnek. A póker játékok önmagukban rendkívül izgalmasak tudnak lenni, azonban egy turné még szórakoztatóbbá tudja tenni ezeket a játékokat. A 888 üzemeltetői modern, és professzionális versenyszoftverekkel dolgozik, annak érdekében, hogy minden játékos számára élvezetes legyen versenyezni. Többasztalos versenyek is elérhetőek, illetve a nevezési díjak és pénztárcabarátra lettek szabva. Annak ellenére, hogy a nevezési díjak alacsonyak, a nyerési esélyek magasak, illetve garantált nyereményalapok is elérhetőek az oldalon. Jelenleg a legnagyobb nyereményalappal a The Big Shot nevű verseny rendelkezik. Akik az akciódúsabb versenyeket részesítik előnyben, azok számára kiváló a The Mayhem nevű játék, valamint a The Dash. Klasszikus póker versenyeken is lehet indulni, melyeknek az eredeti pókerversenyek adnak alapot. Az izgalmas játékoktól kezdve a klasszikusig, igen széles skálán mozog a 888 Poker.

888 Kaszinó Verseny áttekintése

888 kaszinó versenyeinek áttekintése

A 888 oldalán jelenleg 6 fajta turné elérhető. A The Big Shot nevű turnéra általában a nap fő eseményeként tekintenek, mely az egyik legnagyobb nyereményalappal rendelkezik a platformon. A The Rumble verseny lényege hogy legyőzd az ellenfeled, valamint minél több pénzt gyűjts össze. A The Dash és a The Mayhem szintén ezen a tematikán alapul, ám ezek gyorsabb verziói a pókernek, illetve maximum 6 versenyen lehet indulni. Lassabb pókerverseny is elérhető a platformon, ilyen például a The Voyage nevű játék. Némelyik versenyen ingyenesen is lehet indulni, ám közvetlen vásárlás által is be lehet jutni a turnékra.

A szolgáltató 4 fajta pókerversenyt kínál fel játékosai számára. A Póker Szatellit versenyek alacsony nevezési díjú versenyek, melyek lehetőséget adnak a magasabb nevezési értékű versenyeken való részvételre. Ez egy tökéletes választás azok számára, akik kisebb összeggel szeretnének elindulni, ellenben nagyobb nyerési esélyekkel szeretnének rendelkezni. Ezzel ellentétben az MTT (Multi-Table Tournaments) a nagyobb összegű csatákról szól. Rendkívül izgalmas verseny, hiszen egy meghatározott áron vehetsz részt, illetve kis kockázattal hatalmas összegekhez lehet jutni. Amint a játékosok kiesnek a körből, a megmaradt játékosokat más asztalokhoz ültetik. Ezeken kívül elérhető még az oldalon a Sit & Go pókerversenyek, illetve a Heads-Up turnék is.

Játssz bárhol, bármikor a mobilalkalmazással

Természetesen mobilalkalmazás formájában is elérhető a 888 Poker. Az alkalmazást le lehet tölteni közvetlenül a weboldalról, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy rákattintasz az oldalon található “Install App” feliratú ikonra. Ezután apk. formájában telepítened kell az alkalmazást a készülékedre. Az alkalmazás segítségével bárhonnan megnyithatjuk a platformot, függetlenül attól, hogy hol vagyunk. Azonban a mobilverzió (a weboldalhoz hasonlóan) csak internettel működik, ezért ha szeretnénk a telefonunkon is használni a 888 Poker-t, akkor ezt érdemes észben tartani. Az alkalmazás felületének kezelése nagyon könnyű, valamint a letisztult felületnek köszönhetően könnyen elérhetőek a beállítási opciók, valamint a fizetések is. A 888 poker app 2013-ban lett kifejlesztve. A cég akkori vezérigazgatója, Brian Mattingly elárulta, hogy a cég eladásának növekedése az alkalmazás bővülő felhasználói körének köszönhető.

888 Poker App

Felhasználói felület

Egy minőségi platform ismertetőjele az, hogy a kezelőfelület nem csak letisztult, de egyedi is legyen. A szolgáltató egy egyszerű, ám annál elegánsabb külsővel megjelenő webes platform. Az alkalmazás dizájnját a weboldalhoz hasonlóan alkották meg, ezáltal mobilról megnyitva is úgy érzi a felhasználó, mintha a webes felületet használná. A fejlesztők folyamatosan frissítik az oldalt, valamint a biztonságos, könnyebb kezelhetőség érdekében jobbnál jobb fejlesztésekkel állnak elő. Egy könnyen kezelhető felhasználói felület elengedhetetlen ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek.

Szoftver

Mind az alkalmazás, mind a pedig a webes platform úgy lett kifejlesztve, hogy használat előtt ne kelljen telepíteni semmilyen fajta pókerszoftvert. Azzal, hogy ezt a lépést kihagyták, a fejlesztők rendkívüli módon megkönnyítették az oldal használatát. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem kell az alkalmazást letölteni, illetve egyik verzió sem működik offline. Annak ellenére, hogy a platform használata regisztrációt, és internet elérhetőséget igényel, könnyű a használata. Ez azt jelenti, hogy szerencsére olyanok is tudják használni a 888 Poker-t, akik egyébként nem igazán értenek az efféle szolgáltatók használatához. A pár lépést igénylő letöltés egyszerű, valamint androidos és iOS verziójú mobilon is lehetséges. Maga a szolgáltató szoftver az egyik legmodernebb jelenleg a piacon, ezért szerencsére a biztonságos használat miatt sem kell aggódni.

Fizetési lehetőségek

A 888 Poker-nél elérhető fizetési lehetőségek a játékokhoz hasonlóan igen széles skálán mozognak. Nem meglepő, hogy a szolgáltató számos díjat tudhat magáénak, hiszen csak a fizetések több, mint 34 féleképpen lehetségesek. Habár a befizetések egyszerűen zajlanak, mindenképp érdemes utánanézni az általunk választott fizetési opcióknak. A tranzakciók menete attól függ, hogy mely fizetési módot választjuk ki. Ezenkívül a kezelési költségek nagysága függ attól is, hogy milyen valutát szeretnénk használni. Ez azért fontos szempont, mert a szolgáltató bankja által alkalmazott napi árfolyam szerint váltja át az összeget, ami bizonyos esetekben eltérhet attól, mint amire számítottunk. Emellett a 888-nál elérhető fizetési módok biztonságosak, hiszen a legmodernebb védelmi technológiákat alkalmazzák.

Nézzük, hogy mely fizetési lehetőségek elérhetőek jelenleg az oldalon:

Kifizetés Befizetés és kifizetés Tranzakció átfutási ideje Tranzakció díja
Skrill, MuchBetter, Neteller, EcoPayz, Trustly, Interac e-Transfer, Pay4Fun, Visa, MasterCard, PayPal, ApplePay, Rapid Transfer, iDebit, Wire Transfer AstroPay, Boleto Bancario, Pix, Interac Online, Nordea, Op-Pohjola, Oxxo, Todito Cash, Verkkopankki, Pankkisiirto, Sofort, PaySafeCard, PurplePay, Neosurf, Transferencia Bancaria, QR Code, Instadebit, Banki átutalás Azonnali (bizonyos bankok esetén ez változhat) Díjmentes

888 póker – Ügyfélszolgálat

A 888 Poker az egyik legszínvonalasabb platform jelenleg a piacon. Ez a szolgáltatónál elérhető ügyfélszolgálaton is látszik, hiszen olyan emberek állnak rendelkezésünkre nap, mint nap, akik szakértelmükkel rengeteg tudnak segíteni a felmerülő problémákban. Az ügyfélszolgálat több felületen is elérhető, például a jelenleg 6 országban alkalmazható központi telefonszámon: +442037955029. Ezenkívül e-mailt is tudunk nekik küldeni, melyet egy űrlap kitöltésével tehetünk meg. Ezen az űrlapon keresztül meg tudod írni az üzenetet, melyben érdemes pontosan, részletezve leírni a felmerülő problémánkat. Mielőtt azonban felkeressük az ügyfélszolgálatot, a weboldalon található Gyakori Kérdések menüpontot érdemes átolvasni.

Engedélyek és biztonság

A 888 Poker-nél maximális biztonságban vannak az adataink. Ezt nem csak a személyes adatokra kell érteni, hanem a banki tranzakciókra, és adatokra is. A szolgáltató rendelkezik minden olyan kötelező engedéllyel, amely a biztonságot garantálja, illetve azt is, hogy felhasználóik adatai ne kerüljenek rossz kezekbe. Ezenkívül az igazságot játékmenet is biztosítva van, mely a gibraltári törvények által van szabályozva.

888 póker értékelés – Összefoglalás

A 888 Poker nemcsak letisztult platformja, és maximális biztonsága miatt kiemelkedő a piacon. Szerencsére egyre többen próbálják ki a színes játékkínálatot, illetve alkalmazzák a bónuszokat. Érdemes legalább egyszer kipróbálni a weboldal szolgáltatását, hiszen a pár perces regisztrációval nagyszerű élményekben lehet részünk.

GYIK

Milyen bónuszok és promóciók érhetők el a 888-on?

Jelenleg két fajta Üdvözlő Bónusz érhető el a platformon. Ezenkívül megtalálható az Early Bird Rakeback, és a Sunday Sale nevű bónusz, valamint a Triple Threat, 24/7 Freerolls Festival és a The Winner Spinner is.

Mennyire biztonságos 888-on játszani?

Mivel a szolgáltató rendelkezik a szükséges engedélyekkel, a platform használata maximálisan biztonságos.

Milyen alkalmazásokat kínál a 888?

A 888 poker app jelenleg 3 fajta alkalmazásként elérhető a felhasználók számára: 888Poker, 888Casino, illetve a 888Sport.

Kínál ez az üzemeltető rendszeres versenyeket?

Természetesen elérhetőek rendszeres versenyek is az oldalon. Híres turné például a Poker Szatellit, valamint az MTT (Multi-Table Tournaments), és még sok más is.

Milyen online póker játékok érhetők el a 888-nál?

Számos klasszikus, de modern játék elérhető a 888 oldalán. A legnépszerűbb játékok közé a híres Texas Hold’em és Snap Poker tartozik, de megtalálható még többek között a PKO, és a Blast Sit & Go’s 4 is.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!