Bwin bónusz 2024 – szerezz akár 20 000 Ft-os bónuszt

🗓️ 2022-05-24 
🕒 2023-10-18

A bwin bónusz a legnépszerűbb online ajánlatok közé tartoznak. Ez a szolgáltató minden új játékosa számára kínál üdvözlő bónuszt attól függetlenül, hogy azok milyen játékokkal szeretnének játszani. Az új felhasználóknak szóló bwin üdvözlő ajánlat elérhető a sportfogadási, a kaszinó és a póker oldalon is. Ráadásul mindegyiken az adott szolgáltatásra szabott ajánlatokkal várják a játékosokat. Ezek igényléséhez mindössze létre kell hozni egy felhasználói fiókot, majd befizetést kell indítani a számlára.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

A bwin bónuszkód és bukméker bemutatása

A bwin bónuszok mind az új, mind a visszatérő játékosok számára elérhetőek. Ráadásul minden szolgáltatáshoz az arra vonatkozó ajánlatokból választhatnak a felhasználók. A bónuszok igénybevételéhez általában nem szükséges bwin promóciós kód Magyarországon. Amennyiben mégis használni kellene ilyet, azt a szolgáltató jelzi a feltételek között.

Az új játékosoknak szóló bwin üdvözlő ajánlat minden szekcióban más attól függően, hogy milyen játékokra szeretnék a felhasználók igénybe venni azt. A bwin azonban nemcsak az újonnan regisztráló tagok számára kínál promóciókat. A visszatérő játékosok is számtalan ajánlat közül választhatnak. Ezek általában bwin minimális befizetési bónusz lehetőségek. Ez azt jelenti, hogy a bwin meghatározza a befizetésnek azt az alsó határát, amely szükséges ahhoz, hogy a bwin bónuszt megkaphassák a játékosok.

Bwin bónusz: használat lépésről lépésre

Ha új játékosként regisztrálsz az oldalon, és szeretnéd igénybe venni a szolgáltató valamelyik ajánlatát, akkor a regisztráció során van lehetőséged a bwin bónuszkód megadására. Az új felhasználói fiók létrehozásához a “Regisztráljon most” gombra kell kattintani. Ezután meg kell adni a szolgáltató által kért adatokat. Ha elkészült a fiók, akkor azonnal a befizetési felületre irányítanak. Itt adhatod meg bwin bónuszkódot is, ha rendelkezel ilyennel. Ha nem szeretnél azonnal befizetést indítani, akkor azt a későbbiekben is megteheted. Ekkor a saját profilodban a “Befizetések” lehetőségre kell kattintanod. Természetesen a bwin magyarországi bónuszkódot ekkor is megadhatod.

Bwin bónusz

A bwin bónuszok kínálata rendkívül széleskörű. Minden szekcióban többféle ajánlat közül lehet választani. A legtöbb promóció azonban a sportfogadási oldalon érhető el.

A bwin minimális befizetési bónuszokat kínál általában mindegyik szekciójában. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy az oldal által biztosított extra összeget megkaphasd, egy megadott összeget kell helyezni a számlára. Az pedig, hogy ezért cserébe mit kaphatnak a játékosok, az minden ajánlat esetében más. Ez lehet bónusz pénz, kedvezőbb szorzók, ingyenes fogadás, vagy éppen ingyenes pörgetések is.

A bwin bónuszok igénylésének a menete általában hasonló. Először ki kell választanod a számodra megfelelő ajánlatot. Ezt követően be kell fizetned a szükséges összeget a számlára. Ha ez megtörtént, igényelheted is a bónuszt. A szolgáltató rengeteg olyan bónuszt is kínál, amely nem jelenik meg a promóciós oldalukon. Ezeket közvetlenül küldik ki a felhasználóknak a megadott kapcsolattartási formában. Ha egy ilyen bónuszt szeretnél igényelni, akkor kövesd az ajánlatban megadott lépéseket.

Mielőtt azonban igénybe vennél egy ajánlatot, mindig olvasd el annak a feltételeit. Ebben ugyanis mindig pontosan leírják, hogy milyen befizetések szükséges, illetve azt is, hogy milyen feltételeket kell teljesítened ahhoz, hogy a bónusz felhasználásával szerzett nyereményt kivehesd a számláról.

Bónusz feltételek és kikötések

A bwin bónuszok feltételeit mindig az adott promóció leírásában találod meg. Ezen kívül a bónuszokra általános feltételek is vonatkozhatnak, amelyek a szerződéses feltételekben olvashatóak.

A bwin bónuszok közös jellemzői, hogy az igénylésükhöz befizetés szükséges. A bwin kaszinó magyarországi oldalán igényelt bónuszokra megforgatási követelmények is vonatkoznak. Ebben azt írják elő, hogy hányszor kell megjátszani a bónusz összegét ahhoz, hogy az azzal elért nyeremény kivehető legyen a számláról. Ez a befizetési bónuszok esetében általában 20-szoros, ami egy igazán kedvező előírás. A bwin jelenlegi feltételei szerint a legtöbb esetben erre harminc nap áll rendelkezésre.

A bwin sportfogadás magyarországi előírásai szintén kedvezőek. A bónusz összegét ebben az esetben 5-ször kell megjátszani, legalább 1,75-ös szorzóval, amelyet szintén harminc nap alatt lehet megtenni.

A bónuszok esetében figyelembe kell venni az általános szabályokat is. Ezek közé tartozik például, hogy az üdvözlő bónuszt egy személy csak egyszer veheti igénybe. Sőt, az első befizetéskor azt is el kell dönteni, hogy melyik szekció promócióját szeretné a játékos igényelni. Egy felhasználó ugyanis csak egyetlen regisztrációs ajánlatot vehet igénybe. A szolgáltató emellett fizetési mód korlátozásokat is hozott. Vannak olyan fizetési módok ugyanis, amelyek használata esetén nem igényelhető bónusz.

Egy dologról azonban soha ne feledkezz el. Az online szerencsejátékok használata felelősséget igényel. Ehhez hozzátartozik, hogy mindig tartsd szem előtt a felelős szerencsejáték szabályait. Ha játszol, győzödj meg arról, hogy elolvastad és megértetted az általános szerződéses feltételeket, valamint a bónusz speciális és általános szabályait is. Csak úgy hozz döntést a játékról, illetve egy promóció igényléséről, hogy biztos vagy abban, hogy minden tudnivalóval tisztában vagy. Ezek ugyanis elengedhetetlenek ahhoz, hogy felelősségteljes döntést hozhass a játékkal kapcsolatban.

A bwin egyéb promóciói

A bwin minden új játékosa számára kínál üdvözlő bónuszt. Emellett más típusú ajánlatok is megtalálhatóak időnként az oldalon, vagy a felhasználók számára küldött exkluzív ajánlatokban.

A bwin magyarországi bónuszkódja sok esetben elérhető a sportfogadási, a kaszinó és a póker szolgáltatások esetében is. Ezekkel általában az üdvözlő bónuszokat lehet igénybe venni. Előfordulhat azonban ennél a szolgáltatónál, hogy például speciális bwin virtuális fogadási bónuszt lehet igényelni. Ilyen extra ajánlatok más szolgáltatások esetében is előfordulhatnak. Ezeket a speciális bwin bónusz kódokat olyankor szokták adni, amikor egy-egy szolgáltatást, játékot vagy fogadási lehetőséget szeretnének népszerűsíteni.

Emellett sokszor elérhetőek az olyan népszerű bónuszok is, mint például a pénzvisszafizetési lehetőségek, az ingyenes pörgetések vagy éppen a free bet opciók.
A bwin az ajánlatai között nagy hangsúlyt fektet a versenyekre is, amely minden szolgáltatás esetében elérhető általában.

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz az oldal minden szekciójában rendelkezésre áll. A bwin kaszinó bónusz kód felhasználásával például a kaszinó oldalon elérhető bónuszt igényelheted, ami nem más, mint egy 100%-os befizetési bónusz, amelynek az értéke maximum 50.000 Ft lehet.

Ez azt jelenti, hogy ha a regisztrációt követően befizetsz a számlára, akkor a bwin a befizetéssel megegyező összeget ír jóvá számodra. A szolgáltató által biztosított összeg azonban nem haladhatja meg az 50.000 forintot abban az esetben sem, ha ennél több pénzt helyeztél el a számládon. Ezt az ajánlatot kizárólag a kaszinó szekcióban használhatod fel.

A bwin sportfogadás magyarországi bónusza szintén egy 100%-os befizetési ajánlat. Ennek a maximális összege 20.000 Ft lehet. Ezt a bónuszt csak sportfogadásra lehet felhasználni.

A harmadik üdvözlő ajánlat a póker játékosok számára szól. Bár a kaszinó szekcióban elérhető néhány videó póker játék, amelyekre felhasználható a bwin kaszinó magyarországi bónusza, vannak azonban olyan játékosok, akiket kizárólag ez a játék érdekel. Nekik szól a bwin póker szekciója. Számukra is rengeteg ajánlat elérhető, és előfordul, hogy külön üdvözlő bónusz ajánlatuk is van.

Bwin Sport Bónusz Magyarország

Pénzvisszafizetési bónusz

A pénzvisszafizetési bónuszok, azaz a cashback promóciók nagyon népszerűek az online szerencsejáték oldalak, illetve a játékosok körében is. Ezeknek a keretében a felhasználók egy megadott idő alatt elszenvedett veszteségek egy részét kapják vissza.

Az értékelés írásakor csak a póker szekcióban volt elérhető pénz visszafizetési bónusz. Ettől függetlenül a szolgáltató rendszeresen elérhetővé teszi az ilyen ajánlatokat, így ha szeretnéd igénybe venni, akkor kövesd figyelemmel az új promóciókat az oldalon és a hírlevelekben.

Cashback Bwin Magyarország

Bwin fogadási piacok

A bwin sportfogadási szekciójában jelenleg közel negyven sportágra lehet fogadni. Ezek között megtalálhatóak az olyan népszerű sportok, mint például a futball, a tenisz, a kosárlabda, a kézilabda, a vízilabda vagy éppen a krikett. Természetesen a listában helyet kaptak a kevésbé ismert sportágak is.

A sportágak mellett a fogadási piacok széles választéka is elérhető. Ezek között megtalálhatóak a mérkőzés előtti, valamint az in-play, azaz a mérkőzés közbeni fogadási lehetőségek is. Természetesen nem csak egy-egy mérkőzés végső eredményére lehet tippelni, hanem számos más lehetőség is várja a játékosokat. Ráadásul a bukméker sokszor kínál ezekhez bónuszokat, amelyekhez sokszor kapcsolódik valamilyen bwin promóciós kód Magyarországon.

Esemény bónuszok

Ez a bukméker rengeteg olyan ajánlatot kínál, amelyek valamilyen eseményhez kapcsolódnak. Ezek általában nagyobb nemzetközi rendezvények, vagy tornák. Minden esetben elérhetőek az oldalon például a labdarúgó világbajnoksághoz, vagy éppen Európa-bajnokságokhoz kapcsolódó promóciók. De természetesen más nagy eseményekhez kapcsolódva is kínálhat különböző ajánlatokat a szolgáltató. Ezek általában befizetési bónuszok vagy ingyenes fogadások szoktak lenni, de akár bwin virtuális sportfogadási bónuszt is igénybe vehetnek időnként a játékosok. Az pedig, hogy ezek igényléséhez szükséges-e bwin bónusz kód, mindig a promóció leírásában található meg.

A bwin elérése és a regisztráció menete a bwin bónuszkód alkalmazásával

A bwin oldalán a regisztráció menete egy gyors folyamat, amelyet a szolgáltató nagymértékben leegyszerűsített. Az alábbiakban bemutatjuk a felhasználói fiók létrehozásának a menetét. Abban is segítünk, hogy mikor adhatod meg a bwin bónuszkódot.

A bwin regisztráció lépései a következők:

 • Kattints a “Regisztráljon most’ gombra, amely bwin főoldalának a jobb felső sarkában található meg, sárga színnel kiemelve.
 • A felugró űrlapokon töltsd ki a személyes adataidat. A szolgáltató a következő adatokat kéri: lakhely, e-mail cím, választott jelszó, név, születési dátum, telefonszám, lakcím.
 • A következő lépésben megadhatod, hogy hogyan szeretnél információkat kapni a bwin-től.
 • Ezt követően ki kell választani azt, hogy milyen pénznemet szeretnél használni az oldalon.
 • Végül nem marad más hátra, mint hogy elfogadd az összes feltételt és befejezd a regisztrációt.
 • Amint elkészült a fiókod, rögtön a befizetési felületre irányíthatod. Itt lesz lehetőséged a bónuszkód megadására is. Nem kötelező azonban azonnal elindítanod az első befizetést, hiszen erre az oldalra később is visszatérhetsz.
Regisztráció Bwin Magyarország

A bwin Magyarország élő közvetítés funkciója – bwin live stream

A bwin rengeteg esemény élő közvetítését kínálja az oldalán. Ezzel a sportfogadási élmény egy új szintre emelhető, hiszen nemcsak fogadhatsz a meccsekre, hanem valós időben is nyomon követheted azokat. A bwin oldalán egyértelműen láthatod, hogy melyik fogadás mellé kínálnak élő közvetítést is.

Bwin sport élő fogadási funkció

A bwin az élő közvetítésekhez kapcsolódva élő fogadási lehetőségeket is kínál. Ezzel még inkább izgalmasabbá válnak a közvetítések és a fogadások. Az élő fogadások használatával a mérkőzés közben is fogadhatsz.

Az in-play fogadási lehetőségek sokkal változatosabbak lehetnek, mint a mérkőzés előttiek. Számos olyan eseményre fogadhatsz, amelyre a hagyományos tippek esetén nincs lehetőség. Sokszor elérhető például olyan lehetőség, hogy ki szerzi a következő gólt, vagy éppen ki kapja a legközelebbi sárga lapot.

A bwin mindezeket a lehetőségeket átláthatóan kínálja. Egy fogadási naptár áll ugyanis a játékosok rendelkezésére, amelyben nyomon követhető, hogy milyen élő fogadási lehetőségek lesznek a következő időszakban. A szolgáltató legtöbb sportfogadási bónusza az élő fogadásokhoz is igénybe vehető, sőt, időnként speciális élő fogadási ajánlatok is elérhetőek az oldalon.

Bwin magyar mobil oldal és mobil alkalmazások

A bwin a magyar játékosok számára mobil kaszinót is kínál, amely elérhető a telefon böngészőjében, illetve egy dedikált alkalmazáson keresztül is. Az applikáció ráadásul Android és iOS eszközökre is elkészült.

A bwin bónuszok az alkalmazásokon keresztül is igényelhetők. Ezekhez nem szükséges külön bwin app bónusz kód, hiszen ugyanazok az ajánlatok érhetőek el a mobil kaszinóban, mint a hagyományos weboldalon. Ez azt jelenti, hogy például a sportfogadási szekcióban ugyanazt a 100%-os befizetési bónuszt tudod igényelni az applikációban, mint amit hagyományos weboldalon.

Az alkalmazás nemcsak ebben kínálja ugyanazokat a szolgáltatásokat. Az applikációban minden fogadás és játék ugyanúgy használható, és a funkciók működésében sincs különbség.

Az applikációk letöltése minden operációs rendszer esetében mindössze néhány lépésből áll, amelyeket az alábbiakban mutatunk be.

Az Android alkalmazás letöltésének a folyamata a következő:

 • A bwin mobil oldalán kattints az applikáció letöltése gomba!
 • A .apk fájlt letöltéséhez engedélyezd az ismeretlen forrásokból származó fájl letöltését!
 • Ezt követően a telefonod befejezi a letöltést, és már játszhatsz is.

Az iOS app letöltése a következő lépésekből áll:

 • Keresd meg a bwin mobil oldalán, vagy az App Store-ben az alkalmazást!
 • Kattints a letöltés gombra és indítsd el a telepítést!
 • Amint az app telepítése kész, beléphetsz a felhasználói fiókodba.

Bwin magyar fizetési opciók – pénz be- és kifizetések

A bwin többféle fizetési módot tesz lehetővé a magyar játékosok számára. Ezek között megtalálhatók a leginkább népszerű lehetőségek. Indíthatunk befizetést többek között bankkártyával, de akár valamelyik népszerű e-pénztárca szolgáltatót is használhatjuk ehhez.

A befizetések azonnal megjelennek a kaszinó számlán. A kifizetések átfutási ideje változó attól függően, hogy milyen fizetési módot választottál. E-pénztárcák esetében például a bwin jóváhagyását követően akár 24 órán belül is megérkezhet a pénzed. Bankkártyák esetében azonban erre néhány napot várni kell. Mivel a bwin legális Magyarországon, így nyugodtan indíthatsz befizetéseket az oldalra.

A szerencsejáték szolgáltató oldalán jelenleg a következő fizetési lehetőségek érhetőek el:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Apple Pay
 • Gyors banki utalás

Bónusz kód felülvizsgálata – összefoglaló

A bwin az egyik legjobb online szerencsejáték szolgáltató, amely számos előnyt biztosít a játékosoknak. Az egyik legfontosabb, hogy az új és a meglévő felhasználók számára is kínál bónuszokat. Ráadásul minden szolgáltatására különböző bónuszokat biztosít, így előfordulhat, hogy a bwin kaszinó bónusz kód eltér a sportfogadási promóciós kódoktól.

A szolgáltató bónuszai a mobil applikációban is ugyanúgy elérhetőek, mint a honlapon. Az ajánlatokat az alkalmazásban külön bwin app bónusz kód használata nélkül lehet igényelni. Bár a megforgatási követelmények rendkívül kedvezőek ezen az oldalon, a bónusz összege elég alacsony. Emellett a szolgáltató kevés promóciót tesz közzé a weboldalán. Inkább az a jellemző, hogy azokat hírlevélben küldi el az aktív játékosok számára.

Ami tetszettAmi nem tetszett
👍 Külön üdvözlő bónusz minden szolgáltatáshoz.👎 Viszonylag alacsony bónusz összegek.
👍 Kedvező bónusz megforgatási követelmények.👎 Kevés nyilvános promóció.
👍 A bónusz az alkalmazásban is használható. 

GYIK

Elérhető a bwin Magyarországon?

Igen ez a szolgáltató elérhető a magyar játékosok számára, akik gond nélkül regisztrálhatnak az oldalon, hiszen a bwin legális Magyarországon.

Kínál a bwin free bet bónuszokat?

A szolgáltató fogadási bónusz portfóliója rendkívül sokrétű. Érdemes figyelemmel kísérni a weboldalt és a hírleveleket, hiszen időről időre elérhetőek free bet bónuszok is.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!