A legjobb fogadási esélyek Magyarországon a 2023-es évben

🗓️ 2021-08-23 
🕒 2024-01-26

Melyik bukméker ajánlatában találhatóak a legjobb fogadási esélyek? Én kiderítettem és most meg is fogom osztani veletek a saját tapasztalataim alapján összeállított legjobb fogadási esélyekkel kecsegtető magyarországi bukmékert!

GGbet
Bónusz
Unibet
Bónusz

Mi alapján készült el a legjobb fogadási esélyek rangsora?

Nem volt egyszerű de sikeresen összeállítottam a fogadási esélyeket figyelembe vevő kis rangsorom. Természetesen megvoltak a magam által vizsgált legfontosabb aspektusok is. Megnéztem, hogy ugyanarra a mérkőzésre milyen oddokat kínálnak a különböző bukmékerek. Ezen felül megnéztem melyik bukmékernél lehet forinttal játszani illetve, illetve, hogy melyik mennyire tartja fontosnak a biztonságot illetve, hogy melyiknél érhetőek el a szolgáltatások magyar nyelven is (hiszen a sportfogadás Magyarországon sokáig csak angolul volt elérhető). Ezek alapján állítottam össze a legjobb fogadási esélyeket kínáló 3 fogadási irodát.

A legjobb fogadási esélyeket biztosító bukméker a legjobb?

Természetesen ez nem ennyire egyszerű. A fogadási esélyek természetesen fontosak, hiszen ezek alapján nyerhetünk több pénzt, azonban ez nem minden. Ne értsetek félre, természetesen ez az egyik legfontosabb szempont, de nem ez az egyetlen! Hiszen hiába kínál egy fogadóiroda remek szorzókat, ha a szolgáltatás maga Magyarországon nem legális vagy ha a szolgáltatás nem érhető-e el magyar nyelven. A sportfogadás Magyarországon még gyerekcipőben jár, így sajnos nem minden bukméker felel meg ezeknek a feltételeknek. Az általam összeállított legjobb fogadási esélyek rangsorában található oldalak azonban minden alábbi feltételnek megfelelnek.

Legális a sportfogadás Magyarországon?

Természetesen a válasz igen! Az 1991. évi XXXIV. törvény a szerencsejáték szervezéséről kimondja, hogy a sportfogadás legális Magyarországon. Azonban van pár kitétele ennek. Az egyik ilyen megkerülhetetlen szabály például, hogy legalább 18 évesnek kell lennünk ahhoz, hogy egyáltalán regisztrálni tudjunk sportfogadási oldalakra és legálisan játszhassunk Magyarországon. Én nem ezt nem tudod megkerülni, csak azért meg online van a dolog. A személyazonosságod igazolni kell a regisztráció során. Azonban amennyiben ennek a kitételnek eleget teszel, a sportfogadás útjába nem áll semmit. Talán még az, hogy pénzt tegyél a számládra. Ez a folyamat bankoktól függően más és más. Tehát érdemes megnézni az adott bukméker iroda ki- és befizetési lehetőségeit mielőtt pénzt töltenénk fel, így felgyorsíthatjunk a fizetési folyamatokat.

Milyen fogadási esélyek biztosítják a garantált pénzkeresést?

A képlet viszonylat egyszerű. Az alacsony fogadási esélyek, magas nyerési esélyeket jelentenek, a magas fogadási esélyek pedig nagyobb rizikót arra vonatkozólag, hogy nyerünk-e vagy sem. Tehát minél magasabb a fogadási esély, annál kevésbé valószínű, hogy nyerni fogunk. Mivel lehet feltornászni kicsit ezeket az esélyeket? Természetesen azzal, ha minél szélesebb körben tájékozódunk a járékosokról, magáról a meccsről, a helyszínről, és megpróbálunk minnél több változóról minnél többet megtudni. Így nőhet csak annak az esélye, hogy biztosabb legyen a győzelmünk egy fogadás kapcsán. De a sportban mint tudjuk bármi megtörténhet, tehát bombabiztos tipp sem létezik. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem nyerhetünk, illetve, hogy nem fontos melyik bukméker milyen fogadási esélyeket biztosít számunkra. A fogadási esélyek ranglistáján három olyan bukméker szerepel, akiknél az esélyek igen jól fizetnek, tehát mindenképp közülük érdemes választanunk.

A biztonságos és felelősségteljes fogadásról!

Sokan ódzkodnak a fogadástól. Nem ám az online fogadástól…Egyszerűen az emberek kemény munkával megkeresett pénzüket nem bízzák rá bárkire. És egy így van jól. Ezért kell tájékozódnunk. Ezért is tartottam fontosnak összeírni ez a ranglistát, hogy egy kis segítséggel szolgáljak azonak, akik belekezdenének a sportfogadásra, de azt sem tudják hol kezdjék, vagy mikre kell odafigyelni. A sportfogadás világa egy hatalmas útvesztő, ahol mindenkinek szüksége lehet egy-egy útbaigazító táblára. Én most feltartok pár ilyet táblát nektek.

Megbízható bukméker

Az első lépés, hogy találjunk egy megbízható bukmékert magunknak, ahol még a fogadási esélyek is magasak. A listában szereplő 3 iroda jelenleg Magyarország legjobb irodái. Ha van egy tuti fogadási tippunk valakitől és ki szeretnénk próbálni magunkat a sportfogadás világában, közülük mindegyik biztonságos szervezet, akik nagy hangsúlyt fordítanak saját maguk és a mi biztonságunk megteremtésére. Mindhárom irodánál elengedhetetlen követelmény a személyazonosítás, anélkül regisztrálni se tudunk. Mindhárom bukméker kínál különböző fizetési lehetőségeket. Fizethetünk bankkártyával, online pénztárcával, de még csekken is.

Információgyűjtés

A második lépés, hogy nem kezdünk el vaktába sportfogadni. Mérjük fel a terepet. Kérdezősküdjünk, illetve az interneten is rengeteg anyag elérhető. A sportfogadás Magyarországon az elmúlt 10 évben igencsak kinőtte magát, így vannak oldalak amik kifejezetten azért vannak, hogy a játékosok fogadási tippeket osszanak meg egymással. Természetesen itt is vigyázzunk, bárki írhat bármit, a fogadási tippek sosem 100%-osak. De amennyiben látunk rációt a magyarázatuk mögött, hogy miért érdemes akkor és arra fogadni, semmi akadálya, az ilyen fajta információ gyűjtésnek.

Önkontroll

Az utolsó szabályt saját magunkkal szemben kell támasztanunk. Soha ne vigyünk túlzásba a sportfogadást. Lehetnek a fogadási tippek bármilyen biztosak és a fogadási esélyek bármilyen magasak is, ha nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, ne tegyük meg a fogadást. Ha úgy érezzük, már nem tudjuk magunkat kontrollálni, forduljunk professzionális segítséghez. A sportfogadás Magyarországon egyre nagyobb teret hódít így telefonos segélyvonalat működtet a Szerencsejáték Zrt. és az ELTE Pszichológiai Intézete is (06-1/411-6778). Keressük őket bátran és bizalommal!

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!