Skrill online fogadás (2024) – minden, amit érdemes tudni

🗓️ 2022-10-13 
🕒 2024-02-26

A Skrill egy úgynevezett online vagy e-pénztárca szolgáltató, amely 2001-ben nyitotta meg kapuit a világ felé és azóta már több mint 120 országban érhető el 40 valutát kínálva. Segítségével könnyedén küldhetsz pénzt barátaidnak vagy vásárolhatsz online, de a Skrill online fogadás céljából is tökéletes választás, ha a számládra szeretnél pénzt rakni valamilyen sportfogadó oldalon. Elvégre ki akarná a mai világban önként megadni banki adatait online, egy harmadik fél számára.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Mit érdemes tudni a Skrill sportfogadásról?

A Skrill nem az egyetlen e-pénztárca a piacon, azonban egyike azoknak, amelyet elfogadnak az online szerencsejáték bukmékerei számlanyitáskor, az egyenlegünk feltöltéséhez, illetve kifizetésekhez is. De miért is használnánk e-pénztárcát, rendes bankártyának helyett?

A Skrill amellett, hogy biztonságosabb, mint egy bank átutalás, hiszen nem kell megadnod a banki adataidat, még gyorsabb is mint egy banki átutalás. Tehát tökéletes választás lehet, ha gyakran sportfogadsz vagy kaszinózol és valamelyik online szerencsejáték bukmékernél akarsz számlát nyitni. Maradjunk annyiban, hogy nem hiába nyerte el 2019-ben a Best Digital Wallet vagyis a Legjobb Digitális Pénztárca díját. De ezen felül van még jó pár indok arra, hogy miért annyira jó a Skrill online fogadás céljából. Nézzünk meg pár adatot, ami biztosan meggyőz majd téged is:

 1. A Skrill 1.9%-os átutalás költsége maximum 20 euró lehet
 2. 40 különböző valuta közül választhatsz számlanyitás során, amelyek között természetesen ott van a FORINT is!
 3. A Skrill dombornyomott, feltölthető Mastercardjának az éves díja 10 euro
 4. A Skrill havi számlavezetési díja elkerülhető rendszeres használattal
 5. Van hűségprogramjuk, amely során szinte minden tranzakció után pontokat kapunk, amiket később mindenféle nyereményre tudunk majd költeni

Skrill Online Fogadás

Hogyan tudok fizetni az Skrill e-pénztárcámmal?

1. Első lépés a regisztráció!

Mielőtt még lehetővé válik a Skrill online fogadás, át kell esnünk a teljes Skrill regisztrációs folyamaton. Mivel a Skrill honlapján nem érhető el a magyar nyelv, így segíteni szeretnék azoknak, akik nem beszélnek angolul vagy valamelyik másik elérhető idegen nyelven, nehogy emiatt ne legyen lehetőségük használni ezt a remek szolgáltatást! Lépésről lépesre le fogom vezetni a regisztrációs folyamatot és igyekszem elmagyarázni mit, miért és hogyan kell csinálni, valamit képeket is csatolok minden lépéshez, a könnyen követhetőség végett.

 1. First name/Last name: Az első sorban adjuk meg a „First name” helyére a keresztnevünket a „Last Name” rubrikába pedig a vezetéknevünket. A személyi igazolványunkon található nevünket adjuk meg!
 2. Country: itt keressük meg azt, hogy Hungary, ez lesz a Magyarország.
 3. Currency: Ide adjunk meg a számlanyitáshoz használni kívánt valutát itt keressük meg azt hogy HUF ezzel tudjuk majd forint alapon megnyitni számlánkat
 4. E-mail: értelemszerűen itt az e-mail címünket adjuk meg, erre a címre fog érkezni majd a megerősítő kód, szóval olyan e-mailt adjunk meg amit tényleg használunk
 5. Password: találjunk ki egy jelszót magunknak, lehetőleg valami olyat, amit nem felejtünk el, de legalább tartalmaz 1 betűt és 1 számot.
 6. A „Get offer from carfully selected Skrill partners” kezdetű részt pipáljuk ki, ha engedjük, hogy a Skrill küldjön nekünk marketing üzeneteket, különféle ajánlatokról a Skrill partnereitől.

7. Ezután már csak értelemszerűen meg kell adnunk a lakcímünket és a telefonszámunkat. Majd jelöljük be, hogy elfogadjunk a Skrill felhasználási feltételeit. KÉSZ IS VAGY!

2. Számla feltöltés

A regisztráció követően már csak annyi dolgunk van, hogy pénzt töltsünk a Skrill számlánkra. Itt, ahogy az alábbi képen is láthatjátok megjelenik egy csomó lehetséges opció.

Ha ingyenesen akarunk pénzt tenni a Skrill számla összegéhez, akkor a középső (Credit or debit card) opciót válasszuk. Ez a legjobb megoldás, hisz így nem csak hogy ingyenesen töltünk fel pénzt a számlánkra, de a küldött pénz azonnal meg fog jelenni a Skrill számlánkon. De, van még egy járható út, ami ingyenes:

A sorban még egy opció van, ami ingyenes ez pedig a felül látható banki átutalás (Bank transfer) opció. Itt azonban a 5 nap átfutási idő van, míg a pénz a Skrill számla felületén is látható lesz. A többi opciót tekintve azonban még eza második legjobb lehetőség, ugyanis minden más fizetési módot valami féle járulékhoz kötöttek, ami lehet 1% de akár 5% is.

3. Fogadás

A regisztrációt követően, de még a Skrill online fogadás előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy a választott bukméker elfogadja a Skrill fizetési módot. Ha igen, akkor már csak annyi a dolgod, fogadás után, kiválasztod a Skrillt, mint fizetési módot, ahol megadod a Skrill számla e-mail címét és jelszavát és hogy mennyi pénzt szeretnél a Skrill számládról leemelni. A hagyományos banki befizetéssel ellentétben, a Skrill számla tranzakciói azonnal, bizonyos esetekben egy-két órán belül realizálódnak a bukméker oldalon.

Skrill kártya

A Skrill remek e-pénztárca szolgáltató, de lehetőségünk van Skrill kártya igénylésére is, betéti kártya formájában, méghozzá teljesen ingyen! Ezt a fizikai kártyát pedig használhatjuk boltokban, ATM pénzfelvételre, de akár sportfogadó oldalakon is (skrill online fogadás).

A top 3 bukméker Skrill fizetéssel

Az előzőekben említettem, hogy nem mindegyik bukmékernél érhető el Skrill online fogadás. Így a legegyszerűbb, ha eleve olyanoknál próbálkozunk, akik elfogadják, ezért is döntöttem úgy, hogy leírom, hogy én mely sportfogadó oldalaknál szoktam használni a Skrill online fogadás opciót és hogy hol nem érhető már el ez az opció, sajnos.

1. Unibet

Az Unibet még a bet365-nél is idősebb, hiszen 1997 óta érhetőek el szolgáltatásai Anders Ström-nek hála, aki az alapító. 2006, 2008 és 2009-ben is elnyerte a legjobb sportfogadó operátor címet. Természetesen ahhoz, hogy releváns tudjon maradni ebben a gyorsan változó világban, neki is alkalmazkodnia kellett a modern kor sajátosságaihoz, például az online bankolás legújabb opcióihoz. Ezért is van az, hogy a Skrill mint fizetési lehetőség elérhető az Unibet oldalán is.

2. Bwin

A Bwin szintén 1997 óta elérhető, de akkor még betandwin néven volt ismeretes és mindössze 12 alkalmazott dolgozz a cégnél. Azóta nagy utat járt be és a többi bukméker közül is példa értékű lépéseket tett a fair sportfogadás és a kiskorúak védelme érdekében és a fogadás manipulációval és a játékaddikcióval szemben. A Harvard Medical School-lal közösen kutatják ezeket a témákat, valamin ők az ESSA (Európai Sportvédelemi Egyesület) alapítói is. Tehát láthatjuk, hogy számukra tényleg nagyon fontos a biztonság és a fairség. Ezért is van az, hogy olyan megbízható e-pénztárcákkal is lehet náluk fizetni, mint a Skrill.

bwin Bukméker Skrill Fizetéssel

3. Librabet

A librabet egy gyorsan növekvő online sporfogadó és kaszinó oldal. Ahhoz, hogy felvegye a versenyt az olyan nagy multinacionális cégekkel, mint bwin vagy az unibet, muszáj haladnia a korral. Ezért is van az, hogy a lehető talán legtöbb fizetési opciót kínálja számunkra. Fizethetünk visa, mastercard kártyánkkal, de elérhetőek, olyan fizetési opciók is mint a Skrill, a Neteller, a paysafecard, az AstroPay, a bitcoin, a postepay, a ripple vagy akár az ecoPayz.

Librabet Bukméker Skrill Fizetéssel

bet365

Magyarország egyik legnépszerűbb bukméker oldala, amelyet 2000-ben Denise Coates hozott létre. A bet365 éveken át támogatta a Skrill kifizetés opcióját azonban két évvel ezelőtt 2020-ban úgy döntött, hogy mind a méltán híres Neteller mind pedig a Skrill kifizetés opcióit kikapcsolja felhasználóinál. A bet365 azzal indokolta választását, hogy így próbálja szűrni a több számlával rendelkező játékosok számát, illetve a bónuszvadászokat. Tehát, nem azért szűntette meg őket mert ezek nem biztonságos opciók, hanem mert az emberek visszaélnek ezekkel az opciókkal.

Biztonságos a Skrill-lel való fogadás?

Ahogy azt már említettem, a legtöbben tartunk attól, hogy online kiadjuk személyes adataink, nem, hogy személyes banki adataink. Ezért is jó a Skrill online fogadás, hisz így nem kell megadnunk a banki adataink, csak a Skrill felhasználónevünk és a jelszavunk. Nyilván ebből következik, hogy felhasználónevünk és jelszavunk soha, semmilyen körülmények között, senkinek ne adjuk ki!

A Skrill mindent megtesz azért, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen és hogy személyes adataink és pénzügyi tranzakcióink a legnagyobb biztonságban végezhessük, ezért is használ VeriSign tanusítvánnyal rendelkező Secure Sockets Layer (SSL) protokollt 128-bites titkosítással.

De természetesen az ördög sosem alszik, és nincs olyan, hogy 100% biztonság. Viszont még ha valahogy sikerül is illetéktelen kezeknek hozzáférniük a Skrill számlánkon lévő pénzünkhöz, akkor sem kell aggódnunk hiszen a Skrill pre-paid rendszerének hála csak annyi pénzt költhetünk el róla, amennyit rátettünk előzetesen. Tehát rosszakaróink csak ahhoz a kevés pénzösszeghez férnek hozzá, amit a feltöltős kártyánkra ráraktunk. Ezért is ajánlatos, hogy ne ezen a számlán tartsuk nehezen összespórolt megtakarításainkat. Az ezen számlán tárolt pénzt tekintsük költőpénznek.

Skrill sportfogadás – Előnyök és Hátrányok

Foglaljuk össze gyorsan röviden egy táblázat formájában, hogy miért is használják olyan sokan a Skrill online fogadás szolgáltatásait a sportfogadás világában.

Előnyök Hátrányok
👍Széles körben elterjedt fizetési rendszer, amelynél szinte minden kisebb és nagyobb bukmékernél elérhető 👎Már nem lehet használni a bet365-nél
👍 Biztonságos: 128 bites titkosítással működő platform
👍Ki- és befizetésre egyaránt használható a bukmékerek oldalán

Limitek, díjak és ki- és befizetési határidők

Most nézzük meg táblázatos formában, hogy a Skrill-nek melyik bukmékernél milyen befizetési, illetve kifizetési limitek vannak.

Befizetési díjak, idő, limitek

Bukméker Átfutási idő Díj Min/max határérték
Unibet Azonnali nincs 15 € – 13.000 €
Bwin Azonnali nincs 10 € – 10.000 €
Librabet Azonnal nincs 15€ – 5000€

 Kifizetési Díjak, idő, limitek

Bukméker Átfutási idő Díj Min/max határérték
Unibet 1 óra kb nincs 15 € – 13.000 €
Bwin 24 órán belül nincs 10 € – 10.000 €
Librabet 24 órán belül nincs 20€ – 1000€

Összefoglaló

Remélem sikerült megmutatnom, hogy miért is annyira elterjedt a Skrill mint fizetési opció a sportfogadás és a kaszinó világában. Ha biztonságos, gyors és kényelmes megoldást keresünk, akkor a Skrill-t mint opciót mindenképp fontoljuk meg. A Skrill biztonságáról a 128-bites titkosítás gondoskodik. Gyors hiszen az átfutási idő befizetésekkor azonnali míg kifizetések esetén is maximum 1 nap. Valamint kényelmes, hisz akár mobil applikáción keresztül is használhatjuk szolgáltatásait. Természetesen van néhány negatívuma is. Történetesen, hogy a Skrill regisztrációs honlapján nem érhető el a magyar nyelv, de remélem ezzel a cikkel még ezt a kis hibáját is sikerült orvosolnom, és most már az is könnyedén átmegy a regisztrációs folyamaton, aki egy szót sem beszél angolul vagy más nyelven! Egy szó mint száz én csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást, én személy szerint rengetegszer Skrill-t használok, amikor sportfogadok vagy ha néha napján kaszinózásra adom a fejem.

GYIK

Ha még ezek után is van kérdésetek, vagy ha csak ezt a részt van időtök elolvasni, akkor itt vannak a legfontosabb kérdésekre adott válaszok:

Megéri a Skrill-t használni Magyarországon?

Természetesen! A Skrill egy remek e-pénztárca, amely 40 valutát támogat, köztük a forintot is!

Melyik sportfogadó oldalakon tudom hasznáni a Skrill szolgátatásait?

A Skrill egy igen elterjedt fizetési opció az online bankolás világában. Hogy csak a legfontosabbakat említsem elfogadják a következő oldalakon: Unibet, Bwin, Librabet.

Biztonságos a Skrill?

Egy szóval? Igen! A Skrill 128 bites titkosításának hála banki és személyes adataink a legnagyobb biztonságban vannak.

Bonyolult a Skrill regisztrációs folyamata?

Alap esetben, ha nem beszélsz angolul vagy más idegen nyelven akkor az lehet. De a cikkben lépésről lépésre le van bontva a regisztrációs folyamat, csak követni kell!

A Skrill csak befizetésekre lehet használni a bukmékerek oldalán?

Nem. A Skrill-t használhatod ki- és befizetésekre egyaránt a legtöbb sportfogadó oldalon.

Kínál a Skrill fizikai, betéti kártyát is?

Természetesen igen, ingyenesen megigényelhető a betéti kártya, amit később botban vagy ATM pénzfelvételnél is használhatsz, de akár sportfogadásra is!

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!