Bwin Sportfogadás 2024 – felülvizsgálat

🗓️ 2022-05-23 
🕒 2023-02-03

A Bwin Sportfogadás még 1997-ben alakult. Az egykori osztrák startup, amely 12 alkalmazottal kezdte meg működését, mára az online sportfogadások egyik vezető oldalává vált, 816 millió eurós éves árbevétellel és 2700 dolgozóval. Első szerencsejáték-oldaluk még 1998-ban indult el, amely sportfogadási lehetőségeket kínált. 2001 óta online kaszinóval is rendelkeznek, 2007-ben pedig az élő sportközvetítési szolgáltatást is bevezették.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

A Bwin dinamikus, folyamatos fejlődése is bizonyítja, hogy egy komoly, megbízható oldalról van szó. Az alábbi áttekintésből megtudhatsz minden fontos részletet erről a remek oldalról, beleértve a Bwin Sportfogadás bónuszt, a promóciókat és az elérhető sportágakat is.

Bwin üdvözlő ajánlat

A sportfogadók és az online kaszinóoldalak játékosai is gyakran az elérhető üdvözlő ajánlattól függően választanak játékhelyet maguknak. A legjobb sportfogadási oldalak kiemelkedő üdvözlő csomaggal várják az újonnan regisztráló játékosokat, amelynek keretében befizetési bónuszt, kockázatmentes fogadási lehetőséget vagy akár pénzvisszatérítést is kínálnak.

A Bwin Sportfogadás oldala egy nagyszerű üdvözlő ajánlattal várja ügyfeleit, amelynek keretében 100% üdvözlő bónuszt kaphatsz 20.000 forintig. Az ajánlat az újonnan regisztráló játékosok számára érhető el. A bónusz jóváírásától számított hét napon belül befizetést kell végezned az oldalon, különben elveszíted a jogosultságot annak felhasználására.

Befizetési bónusz

A befizetési Bwin bónuszt az új játékosok igényelhetik. 100%-os befizetési bónuszt kapsz maximum 20.000 forint befizetésigé, vagyis az oldal megduplázza a befizetésed értékét. A bónusz tétrakási követelménye keretében a teljes összeget, tehát a befizetést és a bónuszt kell megforgatnod, legalább 1,75-ös szorzóval. Egy háztartás, IP cím, számítógép egy befizetési bónuszt igényelhet.

Befizetési Bónusz Bwin

Kockázatmentes fogadás

A kockázatmentes fogadás egy nagyon népszerű fogadási forma. Ez azt jelenti, hogy a sportfogadási oldal olyan bónuszt kínál neked, amelyet fogadásra használhatsz fel, amennyiben veszítesz, visszakapod a téted értékét bónusz készpénz formájában. A Bwin Sportfogadás bónusz keretében jelenleg nem található ilyen ajánlat, de érdemes átböngészni a promóciós rovatot, ahol számos remek sportfogadás Bwin ajánlat érhető el.

A regisztráció folyamata a Bwin online sportfogadási oldalon

A Bwin Sportfogadás oldalán a regisztrációs folyamat egyszerű, néhány lépésben végrehajtható. Az alábbiakban végigvezetünk a Bwin regisztrációs folyamaton.

 1. Az oldal jobb felső sarkában kattints a Regisztráció lehetőségre.
 2. Az előugró ablakban add meg lakhely szerinti országodat és e-mail címedet, amellyel az oldalt használni szeretnéd.
 3.  A következő lépésben egy jelszót kell megadnod. Fontos, hogy az legalább 8 karakterből álljon, tartalmazzon egy számot, valamint nagy- és kisbetűket.
 4.  A következő ablakban a nevedet kell beírnod, majd a születési dátumodat.
 5. A folytatásban a mobilszámodat és a pontos lakcímedet add meg.
 6.  A következő ablakban kiválaszthatod az oldallal való kapcsolatfelvételi csatornákat. Választhatod az e-mailt, az SMS-t, a postai kommunikációt, a telefonhívást vagy mindegyiket.
 7.  Végezetül még megadod, hogy milyen valutában szeretnél befizetni (valószínűleg forintban), elfogadod az oldal részvételi feltételeit, az adatvédelmi szabályzatot és az életkor meg a személyazonosság ellenőrzésére vonatkozó szabályzatot és a Számlanyitás gombra kattintasz.
  8. Ezután még választhatsz egy általad preferált befizetési módot és már el is végezheted az első befizetést.

Fontos információ, hogy mielőtt igényelnéd első kifizetésedet, hitelesítened kell a fiókodat egy olyan személyazonossági dokumentum feltöltésével, amellyel igazolod, hogy elmúltál 18 éves és van magyarországi lakcímed.

Töltsd le a Bwin sportfogadási alkalmazását

A Bwin rendelkezik dedikált mobilalkalmazással is. Ez nem található meg az Android App Store áruházban, a bwin saját oldaláról tudod letölteni. A leggyorsabb megoldás, ha a keresőbe beírod, hogy Bwin app, az első találat a Bwin támogatási oldalára fog vinni, ahol megtalálhatod a hivatalos Android alkalmazást, amelyet innen már könnyen tudsz telepíteni.

Illetve, a regisztráció befejeztével kapsz az oldaltól egy visszaigazoló emailt, amelyben megtalálod mind az Android, mind az iOS alkalmazás linkjét.

A Bwin Sportfogadás mobilos alkalmazásába történő bejelentkezés egy egyszerű folyamat. A képernyő tetején lévő Bejelentkezés gombra kattintva csak meg kell adnod adataidat, amelyekkel az oldal asztali változatában regisztráltál és már indulhat is a fogadás. A mobilalkalmazáson keresztül is nagyszámú sportfogadási piacot találsz, emellett az élő közvetítések is elérhetők itt.

Bwin Sportfogadás promóciók

A sportfogadás Bwin számos folyamatos promóciót kínál a játékosoknak, nézzünk ezek közül néhányat.

 • Hat-trick Mania – Tippeld meg három mérkőzés első gólszerzőjét. Ha nyersz, 6.000 forint értékben kaphatsz ingyenes fogadást.
 • Combi+ – A Bwin Sportfogadás nagyszerű akkumulátora, amely megnövelt szorzókkal és számos opcióval érkezik.
 • Price boost – Fogadj kedvenc sporteseményeidre speciálisan megnövelt szorzókkal.

Fogadási lehetőségek

A Bwin Sportfogadás oldalon nagyszámú sportág és számos fogadási lehetőség áll rendelkezésre. Az oldal egyetlen hiányossága, hogy nem kínál ázsiai hendikep fogadási lehetőséget, de ezen kívül számos egyéb fogadási piac közül választhatunk. Nézzünk néhány lehetőséget.

 • Mérkőzés végeredménye – Tippelj a mérkőzés végeredményére. Egyes irodák ezt győzelem – döntetlen – vereség fogadásként is emlegetik. Ahogy a neve is mondja: itt háromféle kimenetelre tippelhetsz.
 • Dupla esély – Itt a lehetséges három végkimenetel közül kettőre fogadhatsz. Szóval, ha úgy gondolod, hogy a Ferencváros nem fog veszíteni az Újpesttel szemben, de nem vagy benne biztos, hogy nyerni fognak, akkor tippelhetsz győzelemre és döntetlenre.
 • Összes gól – felett/alatt – Megtippelheted, hogy egy meghatározott számú góltól több vagy kevesebb lesz a meccsen. Attól függően, hogy az eltérés 1 vagy 5 gól, a szorzók is különbözőek lesznek.
 • Mindkét csapat szerez gólt – Itt arra fogadhatsz, hogy a mérkőzés során mindkét csapat szerez gólt.
 • Döntetlen fogadás – Ha a mérkőzés döntetlennel végződik, a játékos visszakapja a tét összegét.
 • Félidő/teljes játékrész – Ez is egy népszerű fogadási mód, ahol megtippelheted a félidő és a mérkőzés végeredményét.

Élő fogadások

Az élő fogadás a sportfogadások legizgalmasabb változata. Ez azt jelenti, hogy miközben nézed a mérkőzést, fogadást köthetsz számos dologra, mint például, ki lövi az első gólt, hány sárga lap lesz, megítélnek-e büntetőt a játékvezetőt stb.

A Bwin Sportfogadás élő szekciójában labdarúgásra, kosárlabdára, teniszre, röplabdára és sok más sportágra fogadhatsz. A mérkőzés közbeni fogadási piacoknál új stratégiákat is kidolgozhatunk a meglévők mellé a meccs alakulása alapján.

Ami a fogadási szorzókat illeti, mivel a mérkőzés alakulásától függően az egyes fogadások kimeneteli esélye is nagyban változhat, a Bwin ezeket folyamatosan nyomon követi. Az élő szekcióban mindig a legversenyképesebb szorzókat fogod találni.

Ráadásul, mivel a Bwin Sportfogadás a legjobb fogadási oldalak közé tartozik, élő közvetítési lehetőséget is találsz. Tehát, regisztrált felhasználóként a Bwin oldalán nézheted az általad kiválasztott sporteseményt. Csak annyit kell tenned, hogy az élő részlegben kiválasztod a mérkőzést. Ha látsz mellette egy kis ikont, ez azt jelenti, hogy elérhető az élő közvetítés. Rákattintasz az ikonra és már nézheted is a mérkőzést.

Emellett pedig, ami a legjobb: az élő közvetítés a mobilalkalmazáson keresztül is elérhető. Szóval, ha épp mozgásban vagy, dolgozol, buszozol stb. akkor sem kell lemaradnod kedvenc csapatod mérkőzéséről. Mobilon elindítod és akár munka közben, fél szemmel is követheted az eseményeket.

Bwin Élő Fogadások Magyarország

A következő sportokra fogadhatsz a Bwin oldalán

Az online sportfogadási oldalak esetében fontos, hogy a játékosok minél több elérhető sportágra tudjanak fogadni. A Bwinről elmondhatjuk, hogy ilyen tekintetben nagyszerűen teljesít. Fentebb már felvázoltuk, hogy például a labdarúgásban mennyiféle fogadási piac áll a játékosok rendelkezésére, de ez nem minden.

A legnépszerűbb sportágak, mint a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda és ezeken belül a vezető nemzeti versenyek és nemzetközi bajnokságok mellett fogadhatunk olyan sportokra is, mint a röplabda, a jégkorong, a kézilabda, az asztalitenisz, a darts, a snooker, a baseball, a Forma-1, az ökölvívás, a golf vagy a kerékpározás.

De megtalálhatjuk a kínálatban az olyan kevésbé rivaldafényben lévő sportágakat is, mint a sakk, a sífutás, a síugrás, a különböző küzdősportok, a rögbi, az ügetőversenyek, de nem maradnak ki az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő virtuális sportok sem, mint a virtuális lóverseny, motorozás, tenisz vagy labdarúgás.

Az élő fogadások részlege korlátozottabb kínálattal várja a fogadójátékosokat, de a legnépszerűbb sportágakra itt is tudunk fogadni. Így aztán köthetünk élő és mérkőzés közbeni fogadást krikettben, asztaliteniszben, röplabdában, kosárlabdában, labdarúgásban és teniszben is.

Magyarország Bwin Sportfogadás

Legális-e a Bwin Sportfogadás Magyarországon?

Amikor a játékosok online sportfogadási oldalt választanak, kiemelten fontos tényező az adott oldal megbízhatósága, legális működése. Ez érthető is, hiszen senki se szeretné a pénzét egy olyan játékoldalra bízni, amely homályosan működik, hackerek törhetik fel és végül elbukhatja a nyereményeit.

A Bwin Magyarországról is fogadhat játékosokat, működése teljes mértékben legális, sőt, a Bwin magyar eléréssel is rendelkezik és forintban is játszhatsz. Ez azt jelenti, hogy az oldalon való regisztrációhoz és a későbbi fogadásokhoz sem kell semmilyen alternatív linket használnunk.

A Bwin Sportfogadás rendelkezik a legfontosabb működési engedélyekkel és az iparág legelismertebb szabályozó testületeivel működik együtt. Az oldalt engedélyezte és folyamatosan felügyeli a Máltai Szerencsejáték Hatóság, az online fogadási piac egyik legnagyobb tekintéllyel bíró szabályozó testülete.

Ha egy kaszinó vagy sportfogadási oldal az ő engedélyükkel rendelkezik, az teljes fokú garanciát jelent a megbízhatóságra és a tisztességes játékmenetekre. A Bwin oldalát rendszeresen felülvizsgálják az olyan szervezetek, mint a Gambling Commission vagy az eCOGRA.

A Bwin kiemelkedik a többi fogadási oldal közül a sportban betöltött szerepével is. A cég több német klubot is szponzorál, többek között a Borussia Dortmundot. Emellett, néhány éve a Bwin az UEFA hivatalos partnere és az Európa Liga egyik fő támogatója.

A Bwin elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték szervezése mellett is, igyekeznek hozzájárulni a játékfüggőség csökkentéséhez. Ennek érdekében egy saját biztonságos szerencsejáték-stratégiát dolgoztak ki, ez a Changing for Bettor. Céljuk, hogy a legmegbízhatóbb és legélvezetesebb fogadási szolgáltatásokat nyújtó oldal legyenek.

A felelősségteljes szerencsejáték szervezés keretében a játékosoknak olyan lehetőségeket kínálnak, mint a napi, heti és havi befizetési limit beállítása, szünet, vagy pihenőidő, ami egy, két, három vagy négyhetes lehet, de van lehetőség önkizárásra is.

Az ilyen átmeneti szünetek ideje alatt a játékosok nem játszhatnak. Emellett az oldal olyan blokkoló szoftvereket is elérhetővé tesz, mint a Cyberepatrol vagy a Cybersitter, amelyek meggátolják a játékoldalakhoz való hozzáférést.

Összegzés

A Bwin az egyik legjobb sportfogadási oldal, amely Magyarországról is elérhető és nálunk is nagyon népszerű. Az oldal nagyszerű üdvözlő bónusszal várja a játékosokat, emellett számos folyamatos promóciót is kínál a fogadások szerelmeseinek.

Az oldalon elérhető sportágak és fogadási piacok száma lenyűgöző, szinte minden sportra fogadhatunk. Emellett, élő fogadás és élő közvetítés is elérhető az oldalon.

A Bwin megbízhatóság tekintetében is nagyszerűen teljesít, a legtekintélyesebb szabályozó testületek engedélyével működik. Elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték mellett is. Ha egy megbízható sportfogadási oldalt keresel nagyszerű szorzókkal, sokféle fogadási lehetőséggel, akkor a Bwin a megfelelő választás számodra.

GYIK

Legális-e a Bwin Sportfogadás Magyarországon?

A Bwin Sportfogadás teljes mértékben legális Magyarországon. Az oldalt magyar felülettel, bármilyen alternatív link nélkül el tudod érni. Emellett rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság és más elismert testületek engedélyével is.

Van-e a Bwin Sportfogadásnak mobilalkalmazása?

Igen van. A Bwin rendelkezik hivatalos letölthető alkalmazással Android és iOS telefonokra egyaránt. A telefonos alkalmazás szinte teljes mértékben megegyezik az asztali változattal, többek között az élő közvetítések is elérhetők az appon keresztül.
A regisztráció befejezése után az oldaltól kapsz egy e-mailt, amelyben megtalálod mindkét verzió letöltési linkjét.

Milyen sportokra fogadhatok a Bwin oldalán?

A Bwin sportok széles választékát kínálja. A legnépszerűbb sportok mellett, mint amilyen a labdarúgás, a kosárlabda vagy a tenisz, további mintegy 30 sportág közül választhatsz.

Hogyan tudok befizetni a Bwin oldalon?

A regisztrációs folyamat végén lehetőséged van elvégezni az első befizetést. A Bwin oldalán többféle befizetési mód közül választhatsz, mint amilyen a Visa és a MasterCard betéti és hitelkártyája, a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Neteller, a PaySafeCard vagy a gyors banki átutalás lehetősége. A minimálisan befizethető összeg 3.612 forint.

Rendelkezik-e ügyfélszolgálattal a Bwin?

Igen. A Bwin magyar játékosai egy részletes GYIK részleget tudnak elérni magyar nyelven, ahol számos felmerülő kérdésre választ kaphatnak. Ezen felül működik telefonos ügyfélszolgálat is, angol nyelven, amely a +44 20 3938 0862-es telefonszámon érhető el.

Hogyan tudom kérni a nyereményem kifizetését?

Ahhoz, hogy kifizetési kérelmet indíts, validálnod kell a profilodat, vagyis fel kell töltened egy személyazonosító okmányt, amellyel igazolod, hogy elmúltál 18 éves és rendelkezel magyarországi lakcímmel.

Ha ez megtörtént, a fiókodból indíthatod a folyamatod. Kiválasztod a kifizetés menüt, kijelölöd a használni kívánt fizetési módot, beírod a felvenni kívánt összeget és elindítod a kifizetést. A Bwin Sportfogadás oldalán a legkisebb kifizethető összeg 3.000 forint, a legmagasabb pedig 15.000.000 forint. A kifizetési idő a használt fizetési módtól függően 24 óra vagy legfeljebb 3-5 munkanap lehet.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!