Unibet App: Android és iOS verzió letöltése

🗓️ 2022-05-11 
🕒 2023-07-27

Az Unibet appok minden típusú operációs rendszerre elérhetőek. Az alkalmazásokat ugyanis a szolgáltató iOS és Android készülékekre is kifejlesztette. Ráadásul több Unibet mobil alkalmazás is készült. Külön-külön appot lehet letölteni a sportfogadásokhoz, a kaszinó játékokhoz, illetve a pókerhez.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Mindegyik app ugyanazokat a fogadási és játék lehetőségeket nyújtja, mint a honlap megfelelő szekciója. Biztos lehetsz tehát abban, hogy ezeket használva akár útközben is remek szórakozásban lehet majd részed.

Unibet app – fő jellemzők

A szolgáltató fő célja az volt, hogy olyan applikációt készítsen, amelyben a honlap minden funkciója elérhető. Ráadásul a dedikált Unibet appok csak a választott szolgáltatás játékait tartalmazzák. Ha tehát például futballra szeretnél fogadni, akkor elegendő a sportfogadási alkalmazást letölteni.

Az Unibet iOS és Android alkalmazásokat is készített, így mindenki számára lehetővé válik az útközbeni játék. Minden Unibet app letöltése egyszerű. Ennek menetét a következő pontban részletesen bemutatjuk.

Unibet App Promo

Az Unibet mobil alkalmazás letöltése – Andorid & iOS

Az Unibet appok letöltése mindössze néhány percet vesz igénybe függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használsz. Arra figyelj, hogy az Unibet Android app kizárólag a honlapról tölthető le. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk a letöltés menetét mindkét operációs rendszer esetében.

Az Unibet Android app letöltésének a lépései a következők:

  • Keresd fel az Unibet mobil weboldalát, majd ezen belül kattints az “Alkalmazás” menüpontra.
  • Ezen az oldalon válaszd ki azt, hogy melyik alkalmazást szeretnéd letölteni. Az Android telefonon természetesen csak az ezekre a készülékekre tervezett applikációkat találod meg.
  • Kezdd el letölteni a választott Unibet .apk fájlt. Ennek során valószínűleg kapni fogsz egy üzentet, hogy telepítéshez módosítanod kell a telefonod beállításait.
  • Ekkor kattints a “Beállítások” gombra, és engedélyezd az ismeretlen forrásokból származó telepítés lehetőségét.
  • Ezt követően a telefonod befejezi az alkalmazás telepítését.
  • Ha elkészült, nincs más dolgod, mint belépni a felhasználói fiókodba.

Az Unibet iOS app letöltésének menete a következő:

  • Nyisd meg az “Alkalmazások” menüpontot, vagy pedig keresd meg az App Store-ban az applikációt.
  • Az iOS készülékek esetében csak annyi a teendőd, hogy a telepítés gombra kattintasz.
  • Ha ez megtörtént, mindössze csak be kell lépned a fiókodba, és élvezni a játékot.

<!– wp:button {“backgroundColor”:”luminous-vivid-amber”,”textColor”:”black”,”align”:”center”,”style”:{“border”:{“radius”:”0px”}}} –>
<div class=”wp-block-button aligncenter”><a class=”wp-block-button__link has-black-color has-luminous-vivid-amber-background-color has-text-color has-background wp-element-button” href=”” style=”border-radius:0px” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>10.000 Ft ingyenes fogadás! Érdekel? Klikk IDE!</a></div>
<!– /wp:button –>

Online fogadási lehetőségek az Unibet alkalmazással

Az Unibet app sportfogadási szekciójában ugyanazok a fogadási lehetőségek találhatóak meg, mint a honlapon. A felső menüsorban a legnépszerűbb sportok kaptak helyet, mint például labdarúgás, a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda, az e-sportok, a kézilabda, vagy éppen a lóverseny. Itt kapott helyet az élő közvetítések menüpontja is.

Unibet App

Ha szeretnél valamelyik sportágra fogadni, akkor előbb ki kell választanod, hogy decimális vagy százalékos oddsokat szeretnél használni.

Unibet Mobil App

Ha kiválasztottál egy sportágat, akkor azon belül rengeteg fogadási piac lesz megtalálható, illetve az in-play fogadásokra is ugyanúgy lehetőséget biztosítanak, mint a weboldalon. A teendőd mindössze annyi, hogy el kell döntened, hogy melyik mérkőzésre szeretnél fogadni, és milyen fogadás szeretnél megtenni.

Unibet App HN

Az Unibet app oldalán természetesen a további funkciók is elérhetők, így igényelheted a bónuszokat, illetve ki- és befizetésekre is lehetőséged van.

Unibet App

Az Unibet app 3 legfontosabb funkciója

Az Unibet appok számos olyan funkciót kínálnak, amelyek útközben is sokkal izgalmasabbá tehetik a játékot és a fogadást. Az alábbiakban bemutatunk ezekből néhányat.

A cashout funkciót a sportfogadások során tudod használni. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár mérkőzés közben is beválthassák a fogadásukat, és felvegyék a nyereményüket.

Az Unibet app használatával arra is lehetőség van, hogy a játékosok élőben kövessék a mérkőzéseket és a sporteseményeket. Ráadásul mindezt HD felbontásban lehet megtenni, így mindenki biztos lehet abban, hogy magával ragadó élményben lesz része. Sőt, a kaszinó alkalmazásban is elérhető az élő kaszinó opció, amelyben szintén kiváló minőségben, élőben közvetítik a játékokat.

A kaszinó szekcióban emellett jackpot nyerőgépek nagy választéka is megtalálható. Ezeknek a sajátossága, hogy a különböző szerencsejáték oldalak játékosai közösen gyűjtik a nyereményalapot, így sokkal nagyobb összegeket vihetnek haza a szerencsések. Az Unibet számos ilyen nyerőgépek kínál, ráadásul külön menüpontba gyűjtötte ezeket.

Felhasználói élmény és dizájn

A szolgáltató nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy minden Unibet app a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa a játékosoknak. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan jellemzőt, ami szerintünk vonzóvá teszi az alkalmazásokat.

Amit az Unibet IOS alkalmazásban a legjobban szeretünk Amit az Unibet Android alkalmazásban a legjobban szeretünk
👍 Könnyű telepítés 👍 Könnyű kezelhetőség
👍 Funkciók széles választéka 👍 Nagyon sok ország korlátozva van
👍 Átlátható app felület 👍 Átlátható felület

További Unibet alkalmazások

Az Unibet appok közül a sportfogadás számít a fő alkalmazásnak. Emellett azonban, ahogy azt már korábban említettük, két másik applikációt is készített a szolgáltató. Ennek megfelelően a kaszinó játékokhoz és a pókerhez is elérhető egy-egy alkalmazás.

Az Unibet mobil kaszinó applikációban megtalálhatóak a nyerőgépek, az asztali játékok, sőt az élő kaszinó is. A könnyebb átláthatóság kedvéért a főoldalon témánként rendezték a játékokat. Itt egy helyen, csoportosítva kaptak helyet az új nyerőgépek, az asztali- és kártyajátékok, a jackpot nyerőgépek és a versenyek is. De természetesen a játékosok rá is kereshetnek a kedvenc játékaikra.

Az Unibet egy póker applikációval is rendelkezik, amely egyedi és interaktív felületet kínál. Ezen az oldalon rengeteg póker játék és verseny érhető el. Emellett számos útmutató is megtalálható az oldalon annak érdekében, hogy segítsék a játékban való eligazodást.

Unibet app – egy nagyszerű platform használata

Az Unibet alkalmazás teljes mértékben lefedi a weboldal által kínált összes funkciót. Nem fogsz tehát különbséget érzékelni a játékban akkor sem, ha inkább alkalmazást szeretsz használni a weboldal helyett. Az Unibet összes alkalmazása kiváló felhasználói élményt és könnyű használatot biztosít.

Ezen a felületen is elérhető minden funkció, így lehetőség van a regisztrációra, az üdvözlő bónusz és más promóciók felhasználására, valamint a zökkenőmentes be- és kifizetésekre is. Sőt, minden előírás is elérhető az alkalmazásban.

Ez azért is fontos, mivel a felelős játékszervezés alapja, hogy mindig megismerd a szolgáltató szabályait, valamint a szerződéses feltételeket. Csak ez alapján hozhatsz megalapozott döntés azzal kapcsolatban, hogy valóban szeretnél-e játszani, illetve csak ezek ismeretében lehet a játék tényleg szórakoztató. Azt javasoljuk tehát, hogy soha ne felejtsd el ezeket elolvasni, még akkor sem, ha az alkalmazás használatával játszol.

GYIK

Melyek az Unibet alkalmazás legfontosabb jellemzői?

A legfontosabb dolog, amit tudnod kell az Unibet alkalmazásról, hogy ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a hagyományos weboldal. Az app elrendezését azonban optimalizálták a telefonok képernyőjéhez, így útközben is kiváló felhasználói élményben lehet részed.

Hogyan igényelhetek bónuszt a mobil alkalmazás esetében?

A bónusz igénylése semmiben nem különbözik attól, mintha a hagyományos weboldalon vennéd azt igénybe. Csak fel kell keresni a “Bónuszok és promóciók” menüpontot, válaszd ki a számodra megfelelő ajánlatot, és kattints az igénylés gombra.

Honnan tölthetem le az Unibet app-ot?

Az Unibet appot a legegyszerűbb a honlapról letölteni. A mobil oldalon ugyanis mind az iOS, mind az Android alkalmazás megtalálható. Emellett az iOS alkalmazás az App Store-ban is elérhető.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!