Bwin – kifizetések. Mit kell tudni? 2024

🗓️ 2022-05-20 
🕒 2023-02-03

A Bwin kifizetés cím magáért beszél. Ha az online kaszinózás vagy sportfogadás az egyik kedvenc hobbink vagy időtöltésünk, biztosan belefutunk a Bwin oldalába, hiszen az egyik legnevesebb szolgáltatóról beszélünk, az egyik legjobb bónuszkóddal.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

Egy idő után pedig fel fog merülni, ezen az oldalon is, hogy miután szerencsés szériát ütöttünk meg, pénzt nyertünk, hogyan fog eljutni hozzánk az az összeg az online térből? Az alábbi cikkben részletesen beszámolunk mindenről, ami a Bwin kifizetés kapcsán felmerülhet.

Mindent a Bwin-nél elérhető fizetési lehetőségekről

Minden online kaszinó törvényileg köteles ellenőrizni a játékos személyazonosságát az első kifizetés előtt. Ez az úgynevezett “Ismerd meg az ügyfeled” vagy KYC folyamat. Ez a pénzmosás elleni intézkedések, valamint a játékos biztonsága érdekében történik. A Bwinnél vezetett számla ellenőrzéséhez be kell mutatni egy érvényes, hatóságilag kibocsátott, fényképes személyi igazolvány másolatot, például a jogosítványunkat.

A lakcímet is igazolni kell. Egy bankszámlakivonat vagy egy villanyszámla, amelyen a neved és címed szerepel, megfelel. A szolgáltató weboldalán található egy feltöltő eszköz, vagy elküldheted a dokumentumokat e-mailben is. Az ellenőrzési folyamat viszonylag gyors, és legtöbbször 24 órán belül megtörténik.

Amire szükséged van a Bwin-fiókod ellenőrzéséhez:

 • érvényes, kormány által kiállított fényképes személyi igazolvány
 • lakcímigazolás
 • bankszámlakivonat
 • dokumentumok feltöltése a játékos számlához

Bwin – kifizetés

A Bwin kifizetés ideje 2 napos várakozási idővel jár, mielőtt a kifizetési kérelmet jóváhagyják. Ez nem olyan szörnyen lassú, de nem is gyors. A dolgok felgyorsítása érdekében próbáld meg ugyanazt a fizetési módot választani mind a befizetésekhez, mind a kifizetésekhez. Ami magát az összeget illeti, a bukméker a weboldalán nem tüntet fel semmilyen Bwin kifizetés limitet.

A befizetésekhez hasonlóan a Bwin kifizetés limit többnyire az általad használt fizetési módtól függ. A Bwin kifizetés nem jelent semmilyen díjat, de egyes fizetési módoknál előfordulhat, hogy egy kis szolgáltatási díjjal számolnunk kell a fizetést intéző szolgáltatók által (pl. banki díjakkal).

Amikor befizetünk – és ugyanígy kifizetünk – a Bwinnél, tisztában kell lenni az összes feltétellel. Lássuk a legfontosabbakat, amelyeket nem szabad elfelejteni:

 • Legalább 18 évesnek kell lenned ahhoz, hogy a Bwinnél jogosult legyél a befizetésre,
 • A befizetéshez az általad használt kártya, bankszámla vagy e-pénztárca tulajdonosának kell lenned,
 • A Bwin csapatának joga van számlaellenőrzést kérni, mielőtt engedélyezné a be-/kifizetést,
 • Más kártyájával, bankszámlájával, e-pénztárcájával nem fizethetünk,
 • A Bwin csapata bármikor megtagadhatja az be- vagy kifizetést,
 • A befizetés után fogadásokat kell kötnöd, ha kifizetést szeretnél majd eszközölni.

A Bwin összes be- és kifizetési feltételének ismerete kulcsfontosságú, ezért el kell olvasnod az összeset. Mindenképpen látogass el a sportfogadó hivatalos weboldalára, és görgess az oldal aljára, ahol megtalálhatod a feltételeket, és olvasd el azokat!

Bwin – fizetési lehetőségek

A Bwin kifizetés esetén a fogadók számára számos bukmékeri fizetési mód áll rendelkezésre. Ezek hat lehetőségben foglalhatók össze:

 • Betéti kártyák – Maestro, MasterCard és Visa kártyákkal fizethetsz be vagy vehetsz ki pénzt a Bwinnél.
 • EntroPay – Az EntroPay egy újrafelhasználható virtuális betéti kártya. A pénzfelvételhez a játékosnak az elmúlt hat hónapban sikeres befizetést kell teljesítenie a Bwinre az EntroPay számlájával. Ezzel a kártyával 10 és 10 000 font közötti összeget lehet felvenni. Érdemes megjegyezni, hogy az EntroPay csak euróban, GBP-ben és USD-ben bonyolít tranzakciókat.
 • PayPal – Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatást is használhasd a kifizetéshez, az elmúlt hat hónapban sikeres befizetést kell teljesítened a kaszinó számládra a PayPal számláddal. Ez a lehetőség a GBP és az euró pénznemekben működő játékosok számára érhető el.
 • Neteller – Ezzel a fizetési lehetőséggel minimum 10 USD és maximum 50 000 USD, vagy ennek megfelelő más pénzösszeget vehetsz ki. A Neteller felhasználói számára a következő pénznemek állnak rendelkezésre: AUD, CAD, EUR, GBP, USD, SEK, PLN, NOK, MXN, HUF és DKK. A befizetések azonnal jóváírásra kerülnek a számlán, a kifizetések azonban legfeljebb 3 munkanapot igénybe vesznek.
 • Skrill – A Skrill segítségével GBP, AUD, CAD, DKK, CHF, EUR, USD, SEK, RON, PLN, NOK és HUF tranzakciókat bonyolíthatunk le. A Skrillen keresztül történő kifizetéseket először a Bwinnek kell ellenőriznie, és ez a Bwin kifizetés ideje legfeljebb 72 órát vesz igénybe. Az ellenőrzést követően további 24 órát vesz igénybe, mire a pénz megjelenik a Skrill számlán. A befizetések azonnal jóváírásra kerülnek a sportfogadó számláján. A kifizetendő összeg minimuma 10 USD vagy ennek megfelelő más pénznem, maximuma pedig 10 000 USD vagy ennek megfelelő más pénznem.
 • Banki átutalás – Ez a legjobb választás azok számára, akik nagyobb összegű tranzakciókat hajtanak végre. A kifizetendő összeg minimuma 10 USD, maximuma pedig 70 000 USD a Gyors banki átutaláson keresztül történő kifizetések esetén.

Hogy milyen pénznemet szeretnél használni, a Bwin számlád első megnyitásakor kell kiválasztanod. A pénznemet máskor nem lehet megváltoztatni. Fontos, hogy figyelembe vedd a számodra ideális fizetési módokat, amikor a bukmékernél használandó pénznemről döntesz. Egyes pénznemek korlátozott befizetési és kifizetési lehetőségeket vonnak maguk után. Ha például megnézed az EntroPay-t: akkor GBP-t, eurót vagy USD-t kell használni. A Bwinnél elérhető valuták közé tartozik a CHF, DM, USD, NLG, ATS, ITL és Euro. Néhány különleges esetben a bukméker megváltoztatja a működési pénznemét számlánknak, de ehhez el kell küldeniük a dokumentumokat ellenőrzésre.

Hogyan igényelhető Bwin kifizetés a fiókunkon keresztül?

Miután megtetted az első befizetésedet és behúztál néhány nyereményt, ki szeretnéd majd venni ezt a nyereményt. A jó hír az, hogy ez a folyamat is meglehetősen egyszerű. Lássuk a Bwin kifizetés egyszerű lépéseit!

 • Először is meg kell nyitni a Bwin hivatalos weboldalát.

bwin kifizetés menete

 • Ezután be kell jelentkezned a meglévő számládra.

Bwin Login

 • Ezután a “Számlám” gombra kell kattintanod, amely, mint már tudod, az oldal jobb felső sarkában található.
 • Ezután a “Pénzfelvétel” gombra kell kattintanod, ahol látni fogod a Bwin összes elérhető pénzkiutalási módját.
 • Ezután ki kell választanod azt a kifizetési módszert, amellyel a nyereményedet szeretnéd felvenni.
 • Ezután meg kell adnod az összes szükséges kifizetési adatot, majd a tranzakció befejezéséhez kattintani a “Megerősítés” gombra.

GYIK

Hogyan fizethetek ki pénzt a Bwin számlámról?

Ahhoz, hogy pénzt utaltass ki a számládról, rendelkezned kell egyel, be kell jelentkezned, és a “Kifizetés” gombra kell kattintanod, amely átirányít a kifizetések oldalra, ahol ki kell választanod a kifizetés módját. Ezután rá kell kattintanod, és be kell írnod a tranzakcióhoz szükséges összes adatot. A jó hír az, hogy a Bwin számos csalásmegelőző eszközzel rendelkezik, így biztonságban érezhetjük a folyamatot.

Bwin mennyi idő a kifizetés?

Minden kifizetést a Bwinnél először a Bwin csapata vizsgál meg, ami akár 2 munkanapot is igénybe vehet. Miután a kifizetést megerősítették, a kifizetés várakozási ideje csak a bankunktól függ.

Melyek az elérhető valuták a Bwinnél?

A Bwin jelenleg elfogadja az AUD, GBP, ARS, BGN, CAD, CZK, DKK, EUR, HUF, JPY, HRK, MXN, NOK, PLN, RON, SEK, RUB, CHF, TRY, USD devizákat.

Gondjaim vannak a bwin kifizetés menete kapcsán, mit tehetek?

Ha nem tudod, hogyan kell kifizettetni a pénzedet, vagy bármilyen problémád van a kifizetéssel, például sokat kell várni, mint a kifizetés várható ideje, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha kapcsolatba lépsz a Bwin ügyfélszolgálatával. Ők meg tudják nézni a számládat, és meg tudják állapítani, hogy helyesen teljesítetted-e az összes kifizetési szabályt, és tanácsot tudnak adni, hogy van-e valami, amit meg kell tenni a probléma megoldása érdekében, vagy az ő részükről jelentkezett-e probléma, amit nekik kell megoldaniuk.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!