Foci fogadás Magyarországon tippekkel és bónuszokkal

🗓️ 2022-11-30 
🕒 2024-02-28

A foci fogadás népszerűsége annak köszönhető, hogy a labdarúgás önmagában is a legnagyobb piaccal és érdeklődéssel rendelkező sport. A futball több ország mellett Magyarországon is a legjobb sportok közé sorolható, a labdarúgó-válogatott történelme pedig régmúltra nyúlik vissza. Nagyon sok híres névvel találkozhatunk hazai pályán, ilyen például Puskás Ferenc, Kocsis Sándor, és Kubala László is. Magyar viszonylatban szerencsére elég sok minőségi bukméker kínál izgalmas ajánlatokat, azoknak a fogadni vágyóknak, akik pedig profi szinten szeretnék űzni, sok fajta bónuszt is igénybe vehetnek.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmény: 6x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege
Foci fogadás Magyarországon tippekkel és bónuszokkal

Futballfogadás – mi ez?

Mi is tulajdonképpen az online foci fogadás? Természetesen a mai fogadások nagyban különböznek attól, ahogyan régebben fogadtak az emberek. Az modernizálódó társadalomnak, valamint a technológia fejlődésének köszönhetően élő közvetítés által nézhetjük az eseményeket, emellett az online fogadás is könnyebben, és gyorsabban kivitelezhető. A meccsekre való kijutás is elérhetőbbé vált az emberek számára, hiszen bizonyos esetekben jobb áron juthatunk hozzá a jegyekhez, az utazás pedig könnyen megoldható. A fogadásokhoz szinte mindenki hozzáférhet, akit érdekel a piac, a sport, vagy egyszerűen több pénzhez szeretne hozzájutni.

Futballra fogadni bukmékerek által van lehetőségünk. A szolgáltatók száma 2022-re eléggé megnőtt, amiből az következik, hogy nagy eséllyel mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Habár a piac telítve van, rengeteg mérkőzés párosul hozzá, ezért egy fogadóiroda sincs hátrányban a másik miatt. A fogadások leglényegesebb szempontja az, hogy a futball mérkőzés során bizonyos eseményeket megtippelünk, mindezt pedig egy meghatározott összegben tesszük. Amennyiben tippünk bevált, nem csak a befizetett összeget kapjuk meg, hanem a bukméker által kínált szorzók összegét is, ha pedig a foci fogadás tippek felhasználásra kerülnek, nagyobb esélyünk lehet. A magyar sportfogadás nem csak azért izgalmas, mert az események részeseivé válunk, hanem azért is, mert a minőségi bukmékereknél valóban nagy összegekhez juthatunk.

Élő fogadás

Az élő fogadás, mint opció nagyjából minden minőségi fogadóoldalon elérhető. Élő fogadásokat olyanoknak érdemes választani, akik szeretik az izgalmas tétrakásokat, és nincs szükségük pontos felkészülésekre a meccset megelőzően. Ez a piac gyors reakciót igényel, hiszen lényege, hogy a választott bukméker a játék helyzetének változásával arányosan változtatja meg az elérhető odds-okat. Amennyiben például egy csapat, vagy játékos célzónán belüli helyzetbe kerül, a szolgáltató megváltoztatja a labdaszerzés esélyét. Az élőfogadás előnye, hogy akkor fogadunk, amikor a meccs zajlik, ezért a legfrissebb információk tudatában tudjuk irányítani fogadásunkat. Ezzel ellentétben az időzített fogadás során habár előre fel tudunk készülni, a meccsen felmerülő váratlan események miatt bukhatjuk a fogadást.

Élő fogadás focira

Foci fogadás 1×2

Ez a típus lehetőségek tárházát kínálja, hiszen az egyik legegyszerűbb piacról beszélünk. Az 1×2 fogadás olyan sportágaknál előnyös, ahol lehetőség van a döntetlen végkifejletre. Lényege, hogy az 1-es szám a hazai győzelemre utal, az “X” a döntetlenre, a 2-es szám pedig az idegenbeli győzelmet jelzi. Ennél a formánál az a legfontosabb, hogy nem a minőségbeli különbségekre kell koncentrálni, hanem valóban az eredményekre. 1×2 fogadás esetén akár élőben is fogadhatunk a különböző csapatok eredményeire. Erre a piacra a legtöbb bukmékernél dupla vagy döntetlen odds elérhető, amely csökkenti a lehetséges végeredmények számát, viszont fontos észben tartani, hogy mivel az esély nagy, ezért alacsonyabb tét nyereményre kell számítani.

Dupla esélyes fogadás

A dupla esélyes fogadás az egyik legelterjedtebb fogadási forma. A témakör két lehetőségre vonatkozik, melynek során a veszteségünk minimálisra csökkenthető, természetesen ezáltal a nyeremény összege is alacsonyabb. Sokan biztosra mennek, és inkább ennél a piacnál maradnak. Egy kezdő szerencsejátékos inkább fogad kevesebb pénzért, viszont nagyobb esélye van átélni a sikert. Dupla esélyes fogadás során három lehetőségből kettőre fogadunk, ezáltal rendkívül magas esélyünk van a nyerésre, hiszen minimálisra csökkentettük a hibahatárt. Annak ellenére, hogy az erre vonatkozó odds alacsony, a legjobb piacok közé sorolható, ha pedig felhasználjuk a bukméker által kínált üdvözlő bónuszt, a nyereményünk is növelhető.

Feltett kártyák száma

A feltett kártyák száma azt jelenti, hogy megtippeljük, hogy a bajnokság során hány lapot mutatnak fel. Ennél a témakörnél az esemény közben zajló részletek számítanak, nem pedig az, hogy hogyan alakul az esemény vége, vagy hogy melyik játékos rúgja az első gólt. Fontos észben tartani, hogy amennyiben két sárga lapot kap egy játékos, utána pedig kap egy pirosat, azt ugyanúgy számítják a bukmékerek, mintha két lapot kapott volna: egy pirosat, és egy sárgát. A feltett kártyák száma nem tűnik speciális piacnak, ám elég sok útmutató és fogadási tipp elérhető az interneten. Mindezek ellenére népszerű piacnak mondható. Regisztrációkor számos bukméker kínál 100%-os visszafizetést, ezért ajánlott végigböngészni, hogy miket kínál az adott szolgáltató.

Pontos végeredmény

A foci fogadás online a legjobb piac a pontos végeredmény megtippelésére. Leginkább kezdők szokták ezt a témakört választani, hiszen talán erre a legkönnyebb előre felkészülni. Az esély száma megnövelhető, amennyiben a futball meccs előtt kielemezzük a részleteket. Ezt akár úgyis megteheted, ha a heti focimeccsek statisztikáit követjük, és megfogadjuk a szakértők különböző, ingyenes tanácsait. A korrekt tippelés legfontosabb szempontja, hogy nem szabad elhamarkodott döntést hozni, vagy hasraütésre tippelni.

Szöglet fogadás

A szöglet, mint fogadási típus a piacok kínálatához képest speciális elemekből áll. Lényege, hogy a szerencsejátékos megtippeli a mérkőzés alatt rúgott szögletek számát, de a fogadást a végrehajtó csapat nevére is tehetjük. Ezen fogadások szintén izgalmasak, hiszen fogadhatunk arra, hogy egy mérkőzés alkalmával például több, mint öt szögletet fognak lőni, de a szöglet sikerességét is megjósolhatjuk. A fogadási formára vonatkozó odds attól függ, hogy a magyar fogadóiroda milyennek látja az adott mérkőzés állását. Ez akkor fontos, amennyiben élő fogadásokat szeretnénk kötni.

Gólok száma (alatt/fölött)

A gólok feletti vagy alatti fogadás arra vonatkozik, hogy a mérkőzés alkalmával szerzett gólok értéke alacsonyabb, vagy magasabb lesz-e, mint amely összegre fogadtunk. Ez a fogadási forma szintén nagyon népszerű mind tapasztalt, mind pedig kezdő fogadók körében. Érdemes többször is megtenni erre a fogadási típusra a téteket, valamint magát a meccset is élőben követni. Megtörténhet, hogy a csapat, amelyre fogadunk akár hatalmas összeghez is hozzájuttathat minket. A foci tippek mára nagyon elterjedtek, számos közül segítségül szolgálhat a sportfogadás során.

Hendikep foci fogadás

Hendikep fogadás során az általunk kiválasztott csapatnak nagyobb előnnyel kell nyernie, mint amekkora hendikepet választottunk. A fogadást akár több különböző helyzetre is megtehetjük, de kezdőként érdemes egy meccset választani, és egy népszerű csapat helyzetére koncentrálni. Fel tehetsz téteket akár hazai, vagy liga csapatra is. A hendikepes fogadással lehetőségünk nyílik kitűnni a sportfogadás során, ehhez csupán kitartás kell. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk a játékszabályokkal, illetve ismerjük a részleteket. Ha részletesebben érdekel a hendikep témaköre, olvasd el a Hendikep – mit is jelent? című cikkünket is!

Meccs előtti fogadás és élő foci fogadás

A sportfogadás foci szempontjából izgalmas, ám ha a pénzünk a tét, akkor elengedhetetlen, hogy tudatában legyünk a saját határainknak. Az online fogadás két típusát ismerjük: a meccs előtti fogadást, de élőben is kötehetünk fogadásokat. Kezdők számára a meccs előtti fogadást ajánlják, hiszen ez esetben van lehetőségünk felkészülni, felhasználni a regisztráció során kapott esetleges üdvözlő bónuszt, valamint nagyobb esély van arra, hogy kellő felkészüléssel a legjobb döntést hozzuk meg. Tapasztalt szerencsejátékosok szempontjából az élő fogadás sokkal nagyobb élmény nyújt. Ha valaki élőben köti a fogadásokat, minden szempontból részese lehet a labdarúgás eseményeinek, hiszen nem csak a meccset követi, hanem a fogadást is abban a pillanatban teszi meg. A foci önmagában is izgalmas, viszont ilyen helyzetekben a szurkolás emlékezetesebb tud lenni. A két típusban az a közös, hogy mindkét esetben felhasználhatóak a bónuszok, ilyen például a foci üdvözlő bónusz, vagy az online promóciós lehetőségek.

Meccs előtti fogadás esetén elég időnk van felkészülni, statisztikát végezni, valamint a piacok legjobb ajánlatainak átböngészésére is van időnk, azonban hasonlóan az élő fogadáshoz, az időzítés fontos eleme a fogadásnak. Amikor egy szerencsejátékos előre rakja fel a téteket, mire a foci meccsek elkezdődnek, addigra számos tényező változhat, aminek következtében csökkenhet a sikeres fogadás esélye.

Élő fogadások esetén rögtön hozzájuthatunk a legfrissebb információkhoz, melyek nagy előnyhöz juttathatnak minket. Ezenkívül ez a típus biztonságosabb fogadást biztosít abból a szempontból, hogy ilyenkor akár az utolsó pillanatban is változtathatunk az opciókon, illetve élőben irányíthatjuk a fogadás menetét. Magyar viszonylatban sokan választják ezt a formát, természetesen nem minden esetben jönnek be a várt sikerek. Az élő fogadások hasznossága abban is megmutatkozik, hogy míg meccs előtti fogadás esetén a fantáziánkra kell hagyatkozni, addig élő fogadásnál a saját szemünkkel kísérhetjük végig a labdarúgás mérkőzés izgalmas pillanatait.

Összességében melyik a legjobb foci fogadási oldal?

Visszajelzések alapján a labdarúgás témakörében a bet365 és az Unibet kínálja a legjobb ajánlatokat. Bizonyos oldalak kisebb kínálattal rendelkeznek, viszont a bet365 és az Unibet oldalán a foci témakörén kívül lehet fogadni például kosárlabda, kézilabda, de még sok más sportra is (e-sportok, küzdő- és motorsportok), valamint még akkor is lehetőségünk nyílik minőségi bónuszokat igénybe venni, ha még csak most csöppentünk bele a fogadás világába.

A legnagyobb oldalak egyben a legbiztonságosabbnak is számítanak, hiszen a weboldalak csak akkor üzemelhetnek, amennyiben rendelkeznek a kötelező engedélyekkel. A szabályok betartásával a szolgáltató garantálja, hogy az ügyfelének az adatai maximálisan védve vannak, legyen szó személyes, vagy banki adatokról. Sokan azért nem mernek belevágni a szerencsejátékozásba, mert félnek attól, hogy adataik rossz kezekbe kerülnek, vagy szimplán nem szeretnének csalás áldozatává válni. Szerencsére a legtöbb magyar piacon is elérhető online bukmékerek szempontjából emiatt nem kell aggódni, hiszen nagyon szigorú ellenőrzések alatt tartják ezeket a platformokat.

A weboldalakra nagyon könnyen lehet regisztrálni, mindössze egy megfelelő eszköz és internet kell hozzá. Ajánlott viszont észben tartani, hogy a regisztrációnak többször is meg kell erősíteni, valamint kötelesek vagyunk igazolni a korunkat. Ez azért fontos lépése a regisztrálásnak, mert 18 éven aluliak számára tilos a szerencsejátékozás.

Labdarúgás sportfogadás: Cash Out

A Cash Out lehetővé teszi, hogy a mérkőzés közvetlen vége előtt a teljes nyereménynél kisebb összegben fogadhassanak, mely elfogadásával kisebb összegben kapják meg nyereményüket, ezért nevezik sokan a Cash Out fogadást kifizetésnek is. Amennyiben a szerencsejátékos elfogadja az ajánlatot, az esemény eredményétől függetlenül megkapja az addig zárolt nyereségét.

Habár a Cash Out fogadások bonyolultnak tűnnek, nem azok. Persze első és fontos lépés, hogy utánanézzünk a piachoz tartozó releváns információknak. Cash Out esetén a fogadók kockázat nélkül zárolják nyereményüket, valamint csökkenthetik veszteségeiket, amennyiben a fogadás elvesztésének veszélye fennáll. Ezzel a fogadási típussal a szerencsejátékos nagy eséllyel indul, és habár a nyeresége kevesebb, mint a maximális összeg, mégis garantált a nyerése. A garanciáért cserébe pedig a bukméker profitot kap a fogadásból.

Érdemes megjegyezni, hogy a Cash Out lehetőségét nem minden bukmékernél lehet igénybe venni. Ha viszont olyan szolgáltatót választunk, ahol lehetséges a készpénz kivétele, csupán annyit kell tenni, hogy az élő fogadási szelvényen kiválasztjuk a készpénzes fizetést.

Foci fogadás: élő közvetítés

Az online focimeccsek megtekintése közkedvelt időtöltés, egy felkapott mérkőzés végig szurkolása pedig igazi adrenalin-löketet tud adni az embereknek. Az online közvetítések legtöbbjét fizetős szolgáltatók, vagy fogadóirodák által tekinthetjük meg, de mára már elérhetőek ingyenes közvetítések is.

Az élő közvetítés azt jelenti, hogy nem előre lett felvéve a mérkőzés, amit nézünk, hanem valós időben történik a meccs közvetítése. A streaming sok fajta témát foglal magába, hiszen beletartozik a közösségi média és a videójátékok is, de mai napig a sportközvetítések számítanak a legnépszerűbbnek. Az online meccsnézés családi programmá vált, de egy-egy mérkőzés alkalmával nagyszerű baráti összejöveteleket is lehet rendezni.

Élő online közvetítés során a mérkőzés valós időben zajlik, aminek köszönhetően a fogadásokat is valós időben köthetjük meg. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogadhatunk a meccs kezdete előtt, ám sokak szerint úgy izgalmasabb a foci, ha a fogadások közben történnek.

Foci fogadás online & alkalmazás

A modern technológia megjelenésével a fogadások is modernizálódtak. Régen a fogadásokat csak személyesen lehetett megkötni, ma pedig már erre otthonról is van lehetőségünk. A rohamos fejlődés által bárhol legyünk a világban, a telefonunkon keresztül mindössze pár pec alatt megköthetjük a fogadásokat, sőt, élő közvetítéseket is nézhetünk a telefonunkon, amennyiben rendelkezésünkre áll jó minőségű internet. A telefonhasználat során megjelent az online bukmékerek alkalmazásai, melyek már egy tovább fejlesztett verziói a fogadóirodáknak.

Az első szolgáltatók, akik ilyen lehetőséget kínálnak a bet365, az Unibet, és a Bwin. Ezen bukmékerek a világ legnagyobb szolgáltatói közé tartoznak, nem csoda tehát hogy minőségi alkalmazást láthatunk tőlük. Az appokat le tudjuk tölteni internetről, Androidos készülék esetén a Google Play-ből, iOS verziójú telefonokra pedig az App Store-ból tudjuk megszerezni őket. Használatuk során nem csak regisztrálni tudunk az oldalra, hanem fogadásokat lehet kötni, pénzt be- és kifizetni, illetve közvetítéseket is nézni tudunk.

A bet365 alkalmazása nem csak asztali gépen elérhető, hanem mobilon és tableten is. iOS tulajdonosok visszajelzése alapján nagyon könnyű az app kezelése, szinte egyáltalán nem tapasztalnak csúszásokat, vagy egyéb problémákat. A bet365 app-ot egyszerű navigáció, minőségi szoftver, és széles sportválaszték jellemzi, az ügyfélszolgálaton pedig azonnal választ kapunk minden felmerülő problémára. A legtöbb felhasználó tisztességesnek tartja a bet365 oldalát, az ajánlatokkal való maximális elégedettség pedig szembetűnő.

Ez szintén igaz az Unibet-re is. Sokan azért nem használják az alkalmazásokat, mert félnek attól, hogy nem ugyanazt az élményt nyújtják, amit a webes felületek. Emiatt azonban nem kell félni, hiszen ha egy bukméker felületével meg vagyunk elégedve, és úgy gondoljuk, hogy magas színvonalú, akkor nagy eséllyel ez igaz lesz az alkalmazásra is. Az Unibet online fogadási alkalmazását androidos és iOS telefonra is letölthetjük, használatával pár percre rövidíthető a regisztráció. Az app-ot rendszeresen frissítik, melynek köszönhetően a promóciós és üdvözlő ajánlatok, valamint az elérhető odds kínálat is folyamatosan frissül.

A Bwin applikációja elérhető bármilyen telefonra, mellyel kapcsolatban a vélemények önmagukért beszélnek. Letisztult felületének köszönhetően egyszerű a navigáció, ha mérkőzés zajlik, akkor azt bárhonnan megtekinthetjük akár élő közvetítésben is, az odds-okat pedig minden alkalommal az eseményeknek megfelelően frissítik. Ha valaki élőben fogad, nem kell attól tartania, hogy lefagy az alkalmazás. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen a készülékünk, vagy az internet elérhetőségünk, azonban ritkán esetben történnek ilyen problémák a Bwin alkalmazásával.

Futball fogadási oldalak: bónuszok és promóciók

A bet365, Unibet és Bwin szolgáltatók esetén elérhető bónuszok úgy lettek kialakítva, hogy a választék mindenki számára megfeleljen, hiszen mindenki más, különbözőek az igények. A piacok között találhatunk ingyenes ajánlatokat, viszont azt érdemes megjegyezni, hogy a promóciók változatossága nagyban összefügg az odds fajtáival, és arra is figyelni kell, hogy például foci témakörében szeretnénk felhasználni őket, vagy más piacok keretén belül, például kosárlabda, tenisz, stb.

Üdvözlő bónuszokIsmétlődő promóciók
Befizetési bónuszokBefizetési bónuszok
Freebet ajánlatokFreebet ajánlatok
Fogadási kreditekExkluzív promóciók
Befizetés nélküli bónuszok 
Bónusz boosterek 

Mi a különbség a bónuszok között, és mit kell először tudnod?

A bónuszok között az a legszembetűnőbb különbség, hogy mindegyik az adott piachoz van igazítva. Nem mindegy tehát, hogy a kosárlabda témakörében szeretnénk fogadni, vagy foci fogadást választunk. Vannak éves bónuszok, melynél a szolgáltató teljesítményét veszik alapul, vannak helyi, aláírási, vagy ajánlói promóciók, melyet akkor kapunk meg, amikor egy barátunknak ajánljuk a platformot, ő pedig szintén regisztrál rá. Az ünnepi bónuszok az adott időszakra vonatkoznak, például világbajnokság idején, karácsonykor, húsvétkor, stb. Ezenkívül számos online bukméker születésnapi bónuszt is felajánl.

Mit jelent a freebet?

A freebet jelentése ingyenes fogadás. Ez a bónusz ösztönzésként szolgál a kezdők számára, illetve azoknak, akik régi, hűséges felhasználói a platformnak. A freebet az egyik leggyakoribb és legtöbbször felhasznált bónusz kategória, melyet gyakran pénzvisszatérítésként, vagy akciós kereteken belül lehet felhasználni. Ingyen fogadási promócióval csökkentjük a kockázatot, hiszen nem járultunk hozzá a téthez, viszont amennyiben nyerünk, a nettó nyeremény a miénk.

Hol van a legnagyobb bónusz választék?

Bónusz választék tekintetében legtöbben a Bet365 és az Unibet mellett döntenek. Sokszor nehéz kezdőként kiválasztani a megfelelő szolgáltatót, hiszen rengeteg mindenre oda kell figyelni: bőséges kínálat, megbízhatóság, könnyű kezelhetőség. A Bet365 és Unibet minden igényünket kielégíti promóciók szempontjából, beleértve ebbe az üdvözlő bónuszt, freebet fogadásokat, és az ünnepi ajánlatokat.

Foci fogadás: összefoglaló

A labdarúgás minden szempontból népszerű, nem beszélve a fogadással járó izgalmakról. Kezdők számára nem mindig könnyű az elindulás, ám a szolgáltatók által kínált promóciók segítségével megkönnyíthetjük a fogadásokat, egy jó stratégia pedig nagy előnyhöz juttat minket másokkal szemben. Egy fogadásnál előnyösebb az objektív megközelítése a tényeknek, mert az érzelmeink bizonyos esetekben félrevezetőek lehetnek. Ha sikerül hasznosítanunk az előzetesen összegyűjtött információkat, kellő tudással rendelkezünk a foci fogadás tippek szempontjából, és ismerjük a szabályokat, akár sikeres fogadók is lehetnek belőlünk.

GYIK

Melyek a legjobb foci fogadási oldalak?

Jelenleg a bet365 és az Unibet számít a legjobb fogadási oldalaknak. Mindkét platform minőségi ajánlatokkal várja a felhasználóit.

Mely oldalakon vannak a legjobb futballfogadási odds-ok?

Szerencsére már rengeteg jó fogadási odds-okkal lehet találkozni az interneten, de az Unibet és a bet365 oldalán vannak a legjobb foci tippek és odds-ok.

Melyik a legjobb oldal az élő futballfogadásra?

Az élő fogadás a legizgalmasabb fogadási témakör, azonban nem mindegy, hogy milyen minőségben tehetjük azt, hiszen egy élő fogadás során magát a közvetítést is élőben nézzük. A bet365 egy olyan szolgáltató, ahol ezt magas színvonalon tehetjük meg.

Vannak futballfogadási alkalmazások?

Természetesen a modernizációnak köszönhetően lehetőségünk van alkalmazásokon keresztül is használni a bukmékerek szolgáltatásait.

Melyik sportfogadási oldalon van ázsiai hendikep?

Az Unibet és a bet365 weboldalán elérhetőek ázsiai hendikeppek.

Melyik futballfogadási oldal kínál élő közvetítést?

Ha élő közvetítés közben szeretnél fogadni, akkor érdemes a bet365 kínálatát áttekinteni, ahol valószínűleg jó minőségben fogsz tudni élő focit nézni.

Mit jelent a hendikepes foci fogadás?

Hendikepes fogadás esetén a szerencsejátékosnak az a feladata, hogy valamelyik csapatnak virtuális előnyt adjon, ezáltal két csapat esélyeit kiegyenlítse.

Melyik fogadási oldalon lehet szögletre fogadni?

Szögletre számos oldalon lehet fogadni, de a legjobb ajánlatokat a bet365 és az Unibet kínálja.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!