Unibet kaszinó bónuszkód (2024) – 60.000Ft + 60 ingyenes pörgetés

🗓️ 2020-03-31 
🕒 2023-07-26

Ha az Unibet kaszinó után érdeklődik, akkor az első lépés az Unibet kaszinó bónuszkód megszerzése; majd jöhet a többi bónusz amit még kínál; majd pedig maga a játék! Hidd el nem hiába az Unibet az egyik legrégebbi online kaszinó, a maga 21 évével!

60 000 Ft Kaszinó Üdvözlő Bónusz + 60 ingyen pörgetés
Befizetési bónusz max. 60 000 Ft, Feltétel: legalább 4000 Ft befizetés. Kaszinó, nyerőgépek, játékok: a bónusz összegének 20-szorosa Élő kaszinó: A bónuszösszeg 25-szörösének megforgatása. Ingyenes pörgetés: csak a Starburst játékunkon. Az ÁFSZ teljes szövege

Hol kaphatom meg az Unibet kaszinó bónuszkódom?

Csak kattints az oldalon megjelenő linkekre, és ön is kihasználhatja az egyik legrégebbi kaszinó nyújtotta Unibet promóciókat. A link átvisz egy másik felületre, ahol láthatod is a jelenleg elérhető Unibet kaszinó bónuszkódokat. Regisztrálj, írd be az Unibet kaszinó bónuszkódodat és már indulhat is a játék, ahol rengeteg jutalmat, kedvezményt be lehet söpörni!

Unibet kaszinó bónuszok

Unibet Kaszinó Bónusz

Az Unibet kaszinó bónuszok családjába tartoznak az üdvözlő bónuszok. Ezek a bukmérek oldalakon olyan promóciós bónuszok, amelyek minden új játékosnak járnak és amelyek játékra buzdítják a friss játékosokat. Az Unibet kaszInó üdvözlő bónuszok a következőképpen alakulnak, attól függően, hogy az Unibet oldalon mit részesítünk előnyben; a fogadásokat, a kaszinókat vagy a pókert. Ezek közül csak egyet választhatunk, tehát jól fontoljuk meg, melyik opciót választjuk üdvözlő bónuszként. És semmi esetben se felejtse el beírni az Unibet kaszinó bónuszkódot!

Sportfogadás

A sportfogadások szerelmeseinek mindenképp ezt az opciót érdemes választani. Az Unibet bónusz az első befizetés után most 100% -kal több mint 10000Ft!

Kaszinó

Ha a nyerőgépek hozzák meg a szerencsénket, akkor természetesen a Kaszinó Üdvözlő Bónuszt válasszul, ahol akár 60.000Ft-os bónuszt is szerezhetünk és még 60 ingyen pörgetés is üti a markunkat. Azonban figyeljünk, hogy a bónuszt csak akkor tudjuk felvenni, ha teljesítjük a megforgatási feltételeket!

Póker

Amennyiben inkább Kaszinózni fogunk, ezt az opciót válasszuk. Természetesen ezt az opciót is csak olyan új játékosok vehetik igénybe akik elmúltak 18 évesek és magyarországon tartózkodnak. A promócióhoz 10 euró értékben kell pénz raknunk a számlánkra. Az Unibetnél 1 Euro 311,58 Forintnak felel meg, és ez az átváltás nem változik sosem–tehát független az aktuális árfolyamtól és annak ingadozásától. Az üdvözlő bónusz itt 1*2€-s Unibet Open-jegy, egy 200€-os végigjátszási bónusz és 4*500€-os freeroll jegyek.

Bármelyiket is választjuk, minden esetben olvassuk el a részvételi feltételeket, nehogy véletlenül, ne tudjuk majd felhasználni ezeket a remek bónuszokat.

Természetesen az Unibet promócióknak nincs itt vége. Az Unibet folyamatosan frissíti Unibet promóciós ajánlatait. Tehát érdemes akár hetente nézni, hogy van-e új ajánlat. Az Unibet oldalán a jobb felső sarokba, ha rákattintotok a “Promóciók” gombra, látni fogjátok az aktuális Unibet promóciók listáját. Szemezgessetek belőlük bátran, higgyétek el, megéri!

Hogyan kell regisztrálni az Unibetnél?

Unibet kaszinó regisztració
18+

Az Unibeten való regisztráció egyszerűbb mint bármely más oldalon. 3 lépésből áll összesen; mindhárom lépésen érthetően átvezet minket az oldal remek és átlátható felülete. Első lépésben adjuk meg, hogy az Unibet bónuszok közül az 60,000Ft Kaszinó Üdvözlő Bónusz+60 ingyenes pörgetés-sel kívánunk élni. Majd pedig ne felejtsük el beírni az Unibet kaszinó bónuszkódunkat se! Ezután kezdődhet a személyes adatok és egy jelszó értelemszerű megadása. A következő lépésben olyan elérhetőségeket kell megadni, mint például a lakcím, a telefonszám. Egy biztonsági kérdést is be kell itt állítanunk, ha esetleg elfelejtenék a jelszavunk ennek a kérdésnek a megválaszolásával tudunk belépni. Ennél a lépésnél az utolsó feladatunk hogy megadjuk a használandó pénznemet. Itt választhatunk forint, euró és Roman Lej-t is. A harmadik és egyben utolsó lépés, hogy elfogadjuk az adatvédelmi irányelveket, és a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót. Ha ezeket mind átolvastuk és kipipáltuk, készen is vagyunk a regisztrációval.

Hogy kapom meg az üdvözlő bónuszom?

Az Unibet kaszinó üdvözlő bónusza minden új regisztrált játékosnak elérhető. Az Unibet kaszinó üdvözlő bónusz abban tér el az Unibet kaszinó bónuszkódtól, hogy az üdvözlő bónusz nem egy számsor amit meg kell csak adni, hanem vannak bizonyos feltételei is. Az üdvözlő bónusz két ajánlatból tevődik össze és nagyon egyszerű megérteni.

100%-os bónusz!

Az Unibet kaszinó bónusz első része lehetőséget nyújt nekünk abban, hogy akár 100%-os bónusz söpörhessünk be. De mit is jelent ez pontosan (nyugi ezt az elején és se tudtam). Leegyszerűsítve, annyi a lényeg, hogy ugyanakkor összeg jár a befizetésünk mellé bónuszba, mint amennyi a befizetésünk volt. Tehát számokban kifejezve ez annyit tesz, hogy: ha befizetek 60.000Ft-ot, akkor a bónuszommal együtt 120.000Ft-om lesz, amit el tudok használni játékra! Ahhoz, hogy megkapjuk az üdvözlő bónuszt a következőket érdemes tudni: a maximum Unibet kaszinó bónusszal megszerezhető összeg, összesen 60.000 forint, a befizetési minimum pedig 4.000Ft; valamint természetesen eleget kell tennünk a megforgatási követelménynek (ezekről részletesebben később).

60 ingyen pörgetés

Ha a 100% bónusz még nem lenne elég, az Unibet most 60 ingyen pörgetést is biztosít az új játékosoknak! Mint láthatjuk az Unibet kaszinó bónuszok tekintetében több mint bőkezű. Ahogy az előbb természetesen itt is minimum 4.000 forint értékben, kell befizetnünk. Az ingyenes pörgetéseket pedig a Starburst játékon lehet felhasználni, és a netent játékokon megforgatni. Amire még nagyon figyeljünk oda–mert több új játékos nem olvassa el a feltételeket és belefut ebbe–az, az hogy a 60 ingyen pörgetés csak a befizetés után 48 órával aktiválódik a számlánkon. Ez a 48 óra hétvégén és ünnepnapokon azonban 72 órára felmegy!

Milyen játékok elérhetőek az Unibet kaszinóban?

Az Unibet kaszinó játékok repertoárja terén sem szűkölködik. Több mint ezer játék érhető el, amelyek letöltés nélkül élvezhetőek, a bőngészőből. Mivel rengeteg a játék, így a számunkra legmegfelelőbb játék megtalálásában szűrők segítenek. Vannak nyerőgépes játékok (klasszikus, vegas, theme), roulette, blackjack, baccarat, póker és vannak még kaparós sorsjegyek és bingo is! Még egy nagy előny, hogy vannak ingyenes játékok is, tehát ki tudjuk próbálni őket mielőtt élesben, pénzre játszanánk. Tehát mindenki megtalálhatja a maga kedvencét az Unibet kaszinó játékok között!

Unibet Élő Kaszinó

Unibet Elo Kaszino
18+

Természetesen az Unibet halad a korral és már online kaszinót is üzemeltet, ahol élőben láthatjuk a krupiét és így követhetjük nyomon a játék menetét. Mondanom sem kell, hogy ez így egy teljesen új játékélményt ad. Így a kicsit interovertáltabbak is élvezhetik a vegasi hangulatot, az otthon kényelméből és biztonságából. Az online kaszinóban játszhatunk roulette-t, blackjacket, baccaratot és pókert is.

Ki-és Befizetések az Unibet kaszinónál

Ha már kipróbáltuk a játékokat komolyabb tét nélkül, és készen állsz arra, hogy élesben próbáld ki a szerencséd, a következő ki-és befizetési opciók érhetőek el. Az Unibet támogatja a banki átutalást, a bankkártya és e-pénztárca használatát. Támogatja a Visa és Mastercard-ot, valamit intézhetjük a tranzakciókat Skrill-rel és Neteller-rel is. Bankkártya esetén a minimális befizetési összeg 3000 Forint, elektronikus pénztárca esetén pedig 4000 Forint. A minimum kifizetési összeg pedig 4000 Forint.

Az Unibet kaszinóról alkotott véleményem

A széles játék kínálat és a rengeteg Unibet Kaszinó bónusz is arra enged következtetni, hogy az Unibet nem ma kezdte–rengeteg tapasztalattal rendelkezik az online kaszinózás terén. A ki-és befizetések is könnyen elintézhetőek, és talán ami a legszimpatikusabb bennük, hogy azok számára is elérhetőek a játékok, akik nem szeretnének pénzben játszani, tehát semmi nincs ránk erőszakolva. Mi döntünk! Én azt javaslom, hogy dönts most úgy, hogy regisztrálsz az Unibet oldalára és nézd meg mindazt, amiről itt csak olvashattál!

GYIK

Mi az Unibet kaszinó bónuszkód?

Nincs rá szükség! Az Unibet kaszinó bónuszkódja nem szükséges az üdvözlő ajánlat megszerzéséhez!

Mi az Unibet kaszinó bónusz ajánlata?

Mindig figyeljünk oda és olvassuk el a fogadási követelményeket, hisz minden bónusz esetében ez más és más. A bónuszra vonatkozó pontos leírást keresse a bukméker oldalán!

Hogyan kaphatom meg az Unibet kaszinó bónuszt a regisztráció után?

Az legfontosabb, hogy ne felejtse el bejelölni a megfelelő négyzetet a regisztráció során, hogy megkapja a kaszinó bónuszt az Unibet-től!

Vannak más bónuszok az Unibet kaszinóban?

Igen! A kaszinó szívesen jutalmazza meg játékosait különféle bónuszokkal. Az extra bónusz ajánlat meglehetősen gyakran változik, ezért feltétlenül ellenőrizze a Unibet promóciós lapját!

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!