Legjobb fogadási alkalmazás Magyarországon 2024-ben

🗓️ 2021-08-23 
🕒 2024-01-26

Egy csokorba gyűjtöttem nektek a legjobb fogadási alkalmazás opciókat, amelyek Magyarországon elérhetőek jelenleg. A végső ranglistán 3 helyezettünk van, akik mind méltán kerültek a dobogóra.

Nézzük meg miben is annyira különlegesek:

Unibet
Bónusz

A legjobb fogadási alkalmazás kiválasztása

A sok-sok fogadási applikáció között könnyen elveszhet az ember. Melyik a legjobb? Melyiket érdemes választani? Ebben a dilemmában szeretnék egy kis iránymutatást nyújtani. A végső ranglista összeállításánál rengeteg tényezőt figyelembe kellett vennem, de végül megszületett a 3 dobogós helyezett. Természetesen minden platformra regisztráltam, az alkalmazásokat telepítettem, és kipróbáltam. A legjobb fogadási alkalmazás kiválasztásakor a legkritikusabb szempontok a következők voltak: sebesség és felhasználóbarát jelleg. Nézzük meg, hogy az első három helyezett miben hasonlít, illetve miben különbözik egymástól.

Mobil verzió vagy fogadási alkalmazás?

Az örök dilemma a sportfogadók körében. A bukmékerek oldalára a böngésződ segítségével vagy az alkalmazásukkal léphetsz be – mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.

Ha a böngészőt választod, készülj fel arra, hogy egy külső böngészőbe kattintgass, és néha az oldalak nem éppen barátságosak a mobil nézethez. A mobil fogadás itt néha kihívást jelenthet, mert nem garantált, hogy az oldal úgy nyílik meg, ahogy szeretnéd, és olykor kifejezetten macerás rábukkanni azokra a dolgokra, amikre kíváncsi vagy.

Itt jön képbe a fogadási alkalmazás, ami egyszerűsíti az életedet. Mint a Facebook alkalmazásnál: igen, felkeresheted a böngésződből is, de nem könnyebb csak rákattintani az alkalmazásra? Az alkalmazásoknak van egy kis trükkjük a tarsolyukban, például az értesítések. Ezek segítségével mindig tudhatod, mi történik éppen a sportfogadás világában, és nem maradsz le semmiről.

A mobil fogadás tehát sokkal gördülékenyebb és gyorsabb az alkalmazásokkal, viszont a mobil verzió sem utolsó, főleg, ha az oldal ügyesen optimalizált a telefonokra. Persze az értesítéseket az alkalmazáson belül tudod beállítani, de ez csak egy kis kényelmi kiesés a fogadási alkalmazás mellett, ha összevetjük a sportfogadás és a mobil fogadás szempontjából.

Hogyan tudjuk letölteni és telepíteni a fogadási alkalmazást?

Alapvetően két különböző verzió létezik. Vagy iOS (Apple) készülékre töltjük le és telepítjük a fogadási alkalmazást vagy pedig andriod készülékre/rendszerre. Szerencsére mindegy milyen típusú készülékünk van a fent említett három bukméker mindkét rendszer támogatja, így senki nem marad ki a jóból.

Fogadási alkalmazás iOS rendszerre (Apple)

Miként tudjuk letölteni a top 3 fogadási iroda fogadási alkalmazását Apple készülékünkre? Ami lehet telefon, ipod, ipad bármi. Az app amikor én néztem csak a bukméker hivatalos oldaláról volt elérhető, böngészőből megnyitva, de elméletileg az iStore-ban is meg kellene hogy találjuk. Én most a böngészőben megnyitott verzió menetét írom le:

  • Hozzunk létre egy apple fiókot, ha még nincs, ha van akkor nyilván ezt a lépést kihagyhatjuk.
  • Lépjünk be a Safari vagy bármely más böngészőbe és írjuk be az adott sportfogadási oldal hivatalos nevét
  • Keressük meg az oldalon a “Letöltés” gombot.
  • Engedélyezzük az alkalmazás letöltését.
  • Kész is vagyunk!

Fogadási alkalmazás Android rendszerre

Az Android felhasználók esetében is azt tapasztaltam, hogy a Google Play-en keresztül nem érhető el az applikáció, azonban böngészőből megnyitva a fogadási iroda hivatalos oldalán igen. Ez valamilyen jogi mizériának köszönhető valószínű, de ez a jövőben véleményem szerint változni fog. Mivel a Google Playen keresztül nem tudunk belépni, így a telefonunkon engedélyeznünk kell először, hogy más forrásból is tudjunk alkalmazásokat letölteni

  • Menjünk a beállítások menübe.
  • Ott látni fogunk egy ilyet, hogy “ismeretlen források” ezt állítsuk bekapcsolt állapotra
  • Az android termékünk egy választott böngészőjébe (Chrome, Firefox, Opera) beírjuk a bukméker hivatalos oldalának címét
  • A böngészőből megnyitott oldalon megkeressük a “Letöltés” gombot (ez bukmékertől függően változhat)
  • A telefon biztonsági okokból megkérdezi majd engedélyezzük-e a fogadási alkalmazás telepítést, itt nyomjunk igent és kész is vagyunk!

Legálisak a fogadási alkalmazások Magyarországon?

Igen. Teljesen legális. Habár a fogadási alkalmazás során is láthattuk, hogy a Google Play és az iStore is folyamatos küszködik a sportfogadás jogi szabályaival, ettől még nem illegális a sportfogadás Magyarországon. Ez a Google és az Apple saját jogi szabályaival van valószínüleg időről időre konfliktusban. Ettől függetlenül Magyarországon 1991 óta teljes mértékben legális mindenfajta sportfogadás. Tehát ettől egyáltalán nem kell tartanunk. Nyugodtan vessük bele magunkat a sportfogadás világába!

A sportfogadás jobb fogadási alkalmazáson keresztül mint az asztali számítógépen?

Véleményem szerint mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Az asztali számítógépen a képernyőnk sokkal nagyobb, így az adott bukméker oldala, valószínűleg jobban átlátható, valamint a meccsek élőben követése is talán élvezetesebb.

De! Az applikációk kora meghozta nekünk azt a szabadságot, amit a modern kor sajos megkövetel. Az ember folyamatosan mozgásban van. Nem állhat meg egy pillanatra sem. A mobil fogadás pedig lehetőséget ad nekünk arra, hogy akár útközben is tudunk sportfogadást kötni. A zsebünkben van gyakorlatilag egy egész sportfogadás univerzum. A mobil fogadás kényelmes megoldás, ha éppen üzleti úton vagyunk, vagy éppen munkából hazamenet. A mobil fogadás során akár értesítéseket is beállíthatunk magunknak, le ne maradjunk a legújabb fogadási piacokról. De akár élőben is követketjünk a mérkőzést, ha a bukméker szolgáltatási között szerepel az élő fogadás funkció is!

Az én tapasztalatom alapján a három legjobb fogadási alkalmazás csak ugyanolyan gyors és felhasználóbarát mint az asztali verzió.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!