Legjobb fogadási alkalmazás Magyarországon 2023ben

Egy csokorba gyűjtöttem nektek a legjobb fogadási alkalmazás opciókat, amelyek Magyarországon elérhetőek jelenleg. A végső ranglistán 3 helyezettünk van, akik mind méltán kerültek a dobogóra.

Nézzük meg miben is annyira különlegesek:

bet365
Bónusz
15.000 Ft

A legjobb fogadási alkalmazás nyertesének kiválasztása

A rengeteg fogadási applikáció között az ember nem csoda, hogy elveszik egy kicsit. Melyik a legjobb? Melyiket érdemes választani? Ezekben a kérdésekben szeretnék segíteni egy kicsit. A végső ranglista összeállításánál rengeteg szempontot figyelembe kellett vettem, de végül megszületett a 3 dobogós helyezett. Természetesen mindegyik oldalra regisztráltam, az applikációt telepítettem és ki is próbáltam. A legjobb fogadási alkalmazás kapcsán a legfontosabb kritériumok a következők voltak: gyorsaság, felhasználóbarát jellegűség. Nézzük is meg külön-külön miben hasonló, illetve miben különbözik az első három helyezett.

Mobil verzió vagy fogadási alkalmazás?

A legjobb fogadási alkalmazás címéjért küzdő bukmékerek oldalát vagy böngészőből megnyitva érhetjük el, vagy pedig magán az appon keresztül. Természetesen mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.

A böngészőből való megnyitás során természetesen használnunk kell egy külső böngészőt, ahol a felkeressük az adott bukméker hivatalos oldalát. Az oldal azonban nem feltétlen van optimalizálva mobilnézésre. Tehát maga a mobil fogadás sokkal bonyolultabb lehet, hiszen ha nincs telefonra optimalizálva a böngészőből megnyitott oldal, akkor nem biztos, hogy megfelelő méretben fog megnyílni nekünk az oldal, nehéz lesz rátakkintai bizonyos dolgokra, esetleg folyamatosan nagyítgatni kell.

Az fogadási alkalmazás használatával mindez elkerülhető. Az ilyen alkalmazásoknak pont ez a lényege. Gondolj bele, a facebook oldalát is fel tudod keresni a böngésződből, de nem egyszerűbb az alkalmazást csak megnyitni? Az alkalmazás használatával további olyan előnyökre is szert teszünk mint az értesítések. A fogadási alkalmazás használatával különféle értesítéseket is beállíthatunk magunknak, hogy mindig képben legyünk éppen mi történik a sportfogadás világában. Így ha éppen a munkából hazafelé akarjuk a mobil fogadást megoldani, annak sincs semmi akadálya. A sportfogadás sosem áll meg, a nap 24 órájában vannak meccsek és különféle piacok amelyekre fogadhatunk.

Tehát, összeségében a mobil fogadás egyszerű és gyorsabb applikáción keresztül, de a mobil verzió is tökéletes tud lenni, ha nincs más, vagy ha az oldal optimalizálva van mobiltelefonra. Természetesen az értesítéseket így is csak az appon belül tudod beállítani. Tehát ez mindenképp egy előnye a fogadási alkalmazásnak a sportfogadás és a mobil fogadás kapcsán.

Hogyan tudjuk letölteni és telepíteni a fogadási alkalmazást?

Alapvetően két különböző verzió létezik. Vagy iOS (Apple) készülékre töltjük le és telepítjük a fogadási alkalmazást vagy pedig andriod készülékre/rendszerre. Szerencsére mindegy milyen típusú készülékünk van a fent említett három bukméker mindkét rendszer támogatja, így senki nem marad ki a jóból.

Fogadási alkalmazás iOS rendszerre (Apple)

Miként tudjuk letölteni a top 3 fogadási iroda fogadási alkalmazását Apple készülékünkre? Ami lehet telefon, ipod, ipad bármi. Az app amikor én néztem csak a bukméker hivatalos oldaláról volt elérhető, böngészőből megnyitva, de elméletileg az iStore-ban is meg kellene hogy találjuk. Én most a böngészőben megnyitott verzió menetét írom le:

  • Hozzunk létre egy apple fiókot, ha még nincs, ha van akkor nyilván ezt a lépést kihagyhatjuk.
  • Lépjünk be a Safari vagy bármely más böngészőbe és írjuk be az adott sportfogadási oldal hivatalos nevét
  • Keressük meg az oldalon a “Letöltés” gombot.
  • Engedélyezzük az alkalmazás letöltését.
  • Kész is vagyunk!

Fogadási alkalmazás Android rendszerre

Az Android felhasználók esetében is azt tapasztaltam, hogy a Google Play-en keresztül nem érhető el az applikáció, azonban böngészőből megnyitva a fogadási iroda hivatalos oldalán igen. Ez valamilyen jogi mizériának köszönhető valószínű, de ez a jövőben véleményem szerint változni fog. Mivel a Google Playen keresztül nem tudunk belépni, így a telefonunkon engedélyeznünk kell először, hogy más forrásból is tudjunk alkalmazásokat letölteni

  • Menjünk a beállítások menübe.
  • Ott látni fogunk egy ilyet, hogy “ismeretlen források” ezt állítsuk bekapcsolt állapotra
  • Az android termékünk egy választott böngészőjébe (Chrome, Firefox, Opera) beírjuk a bukméker hivatalos oldalának címét
  • A böngészőből megnyitott oldalon megkeressük a “Letöltés” gombot (ez bukmékertől függően változhat)
  • A telefon biztonsági okokból megkérdezi majd engedélyezzük-e a fogadási alkalmazás telepítést, itt nyomjunk igent és kész is vagyunk!

Legálisak a fogadási alkalmazások Magyarországon?

Igen. Teljesen legális. Habár a fogadási alkalmazás során is láthattuk, hogy a Google Play és az iStore is folyamatos küszködik a sportfogadás jogi szabályaival, ettől még nem illegális a sportfogadás Magyarországon. Ez a Google és az Apple saját jogi szabályaival van valószínüleg időről időre konfliktusban. Ettől függetlenül Magyarországon 1991 óta teljes mértékben legális mindenfajta sportfogadás. Tehát ettől egyáltalán nem kell tartanunk. Nyugodtan vessük bele magunkat a sportfogadás világába!

A sportfogadás jobb fogadási alkalmazáson keresztül mint az asztali számítógépen?

Véleményem szerint mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Az asztali számítógépen a képernyőnk sokkal nagyobb, így az adott bukméker oldala, valószínűleg jobban átlátható, valamint a meccsek élőben követése is talán élvezetesebb.

De! Az applikációk kora meghozta nekünk azt a szabadságot, amit a modern kor sajos megkövetel. Az ember folyamatosan mozgásban van. Nem állhat meg egy pillanatra sem. A mobil fogadás pedig lehetőséget ad nekünk arra, hogy akár útközben is tudunk sportfogadást kötni. A zsebünkben van gyakorlatilag egy egész sportfogadás univerzum. A mobil fogadás kényelmes megoldás, ha éppen üzleti úton vagyunk, vagy éppen munkából hazamenet. A mobil fogadás során akár értesítéseket is beállíthatunk magunknak, le ne maradjunk a legújabb fogadási piacokról. De akár élőben is követketjünk a mérkőzést, ha a bukméker szolgáltatási között szerepel az élő fogadás funkció is!

Az én tapasztalatom alapján a három legjobb fogadási alkalmazás csak ugyanolyan gyors és felhasználóbarát mint az asztali verzió.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!