A 2024-es év legjobb online kaszinói

🗓️ 2021-08-23 
🕒 2024-05-29

A 2024-es év legjobb online kaszinóinai listáját gyűjtöttem ma össze nektek. A mai világban természetesen a kaszinók ölre mennek az első helyekért; nagy a versengés, és csak a legjobbak maradnak fent!

Unibet casino
Bónusz

Legjobb online kaszinók rangsora – szerintem

Az itt összegyűjtött online kaszinók rangsorának összeírásánál több szempontot is figyelembe kellet vennem. A legjobb online kaszinó címet ugyanis csak egy kaszinó viheti el. A saját tapasztalataim alapján én olyan dolgokat vettem figyelembe, mint például, hogy elérhető-e az adott kaszinónál valamiféle üdvözlő bónusz, hogy mekkora a játékgépek és asztali játékok kínálat vagy, hogy a szabályzat mennyire érthető egy kezdő számára is. Ezekről bővebben majd később. Az online világban található több száz kaszinó közül én kiválasztottam 3-at, ami szerintem minden alább említett szempontnak eleget tesz, természetesen különböző minőségben, így könnyű volt sorrendet állítani és megtalálni a legjobb online kaszinót.

A kaszinó bónusz fontos!

A kaszinó bónusz vagy online kaszinó ingyen kezdőtőke, egy remek találmány és nagy előnyökre enged minket szert tenni sok esetben, de van egy két aranyszabály, amit mindenképp be kell tartanunk. Nem minden arany ami fénylik. Természetesen a kaszinók is meg szeretnének élni valamiből, és ezek a valamik mi vagyunk, így át kell járnunk az eszükön, illetve nem szabad a csapdáikba önként belelépni. Mire is gondolok pontosan. Az kaszinó bónusz, mint találmány, arra van, hogy minket magához csábítson az adott bukméker. De! Ha körültekintőek vagyunk és megnézzük milyen feltételekhez kötötték ezeket a bónuszokat, több mint jól járhatunk velünk! Csak okosan kell őket használni és a legjobb online kaszinókat is kijátszhatjuk. A következőkben igyekszem leírni, mit érdemes tudni ebben a témában.

Megforgatási feltétel

Még a legjobb online kaszinónál is általában minden bónusz egy úgy nevezett megforgatási feltételhez van kötve. Tehát az “ajándékba” kapott öszeget például nem vehetem csak úgy ki. Játszanom kell azzal az összeggel előbb; meg kell forgatnom azt az összeget. Minden kaszinó bónusz egy ilyen feltételhez van kötve, így vagy úgy. Mindegyikre más szabályok vonatkoznak azonban, így figyelmesen el kell olvasnunk a kaszinó bónusz megforgatási feltételeit. Egyedül az online kaszinó ingyen kezdőtőke esetében nincs ilyen feltétel, de erről később.

Befizetési bónusz

A befizetési bónusz pont az aminek hangzik. Akkor jutunk csak előnyökhöz (nagyobb pénzösszeg) ha előbb egy tetemes összeget behelyezzünk a számlánkra. A számlánkra rakott összegre ekkor érkezik csak a befizetési bónusz ami gyakorlatilag megnöveli a pénzösszegünk. Azonban vigyáznunk kell itt is, hiszen a berakott pénzünk és az arra kapott plusz pénzt is meg kell forgatnunk, nem vehetjünk simán ki a bónusszal kiegészített összeget. Tehát nem egy online kaszinó ingyen kezdőtőke opcióról van szó.

Mi a tanulság? Nem is olyan jó a kaszinó bónusz?

Nem feltétlen: a kaszinó bónuszok igenis jók és hasznosak és tényleg segíthetnek egy nagyobb összeghez jutnod. Csak tudnunk kell a játékszabályokat mielőtt játszanánk, ennyi. Pókerezni se megyünk el úgy hogy nem tudjuk a játékszabályokat nem? Hát ugyan ezen logikával a legjobb online kaszinó listán szereplő kaszinók kaszinó bónuszaival sem játszunk anélkül, hogy ne tudnánk a szabályokat.

Online kaszinó ingyen kezdőtőke, van ilyen?

Természetesen igen létezik ilyen. Vannak olyan bónuszok is amelyek nem kötöttek befizetéshez. A kaszinók is igyekeznek egyrészt új játékosokat bevonzani, másrészt a régieket megtartani. Tehát minél jobbak a kaszinó bónuszok annál tovább marad egy játékos, vagy annál inkább választja őket. Online kaszinó ingyen kezdőtőke. Kétféle ilyen online kaszinó ingyen kezdőtőke létezik.

Ingyen pénz

Vagy kapunk ingyen egy meghatározott összeget és azt adott játékokon el tudjuk játszani ezt az összeget.

Ingyenes pörgetés

Vagy pedig bizonyos játékgépeken előre fizetett pörgetéseket kapunk így növelve esélyünk egy nagyobb összeg megszerzéséhez.

Mik a legjobb kaszinó játékok a piacon?

Összegyűjtöttem a szerintem legjobb kaszinó játékokat a mostani piacon. És természetesen ezek a legnépszerűbbek is általában. A legjobb online kaszinók ranglistáján 3 név szerepel és mind a három bukméker széles kínálattal rendelkezik kaszinó játékok terén (van roulette, black jack, kártyajétékok, nyerőképek), így szerintem mindenki meg fogja találni a számára legmegfelelőbbet, én legalább is megtaláltam, ezért is kerültek fel a listámra.

Játékgépek

Ki ne ismerné a jó öreg játékgépeket. Kezdjük vele a legjobb online kaszinó játékok sorát. Ezeket még a régi kaszinókban, értem ez alatt a nem online kaszinókat, is megtalálhatjuk. Az online verzió teljesen ugyanazon az elméleten működik. Vannak sorok, a sorokban vannak szimbólumok és minden pörgetés után átrendeződnek ezek a szimbólumok a sorokon. Ha egyezés van, tehát mondjuk 3 vagy 4 ugyan olyan szimbólum van egymás mellet, alatt, átlóba, akkor nyertél egy bizonyos összeget. Bizonyos kombinációk több pénzt érnek, mint mások, illetve vannak kombinációk, melyek egy újabb ingyen pörgetést biztosítanak. Az online verzió talán annyiban lehet érdekesebb, hogy itt rengeteg különböző témában vannak játékgépek. Tehát mindenki találhat magának olyat, ami ezért vagy azért de neki megtetszik. Például én mindig egy Jurassic Parkos játékgépen játszok, mert az gyerekkorom (és felnőttkorom) kedvenc filme. És ez valahogy szerencsét hoz nekem mindig.

Kártya játékok

Na de a legjobb kaszinó játékok sorába természetesen a kártyajátékok is helyet foglalnak. A legjobb kaszinó versenyében elindult kaszinók mindegyikében kötelező elem a blackjack és a póker. Egyszerűen ezek nélkül nem kaszinó a kaszinó. Miért ezek a legjobb kaszinó játékok? Talán mert egyszerűségük ellenére rettentő izgalmasak és annyiszor lehet őket újrajátszani amennyiszer csak akarjuk, sosem lesz két ugyan olyan helyzet. Az online kártyajátékok egyik előnye, hogy még pörgősebb, még gyorsabb, mint az eredeti.

Roulette

A legjobb kaszinó játékok során bővíti még a roulette. Az én legjobb online kaszinó listámon szereplő mindhárom kaszinóban van természetesen roulette és itt európai roulette-et játszhatunk. Van ugye amerikai is de ott két nulla is van így ott a a ház előnye is megnő 5.26 %-ra.

Online kaszinó

Az legjobb online kaszinók előnye, hogy az otthon kényelméből élvezhetjünk a kaszinóhangulatot. Éjjel nappal. Amikor csak akarjuk. Nem kell nagyobb távolságokat megtenni, kiöltözni. Online is játszhatunk a kedvenc kártyajátékunk, vagy roulettezhetünk élő emberekkel. Tehát az online kaszinó nem egyenlő a gép ellen való játszással!

Felelősségteljes játékot kívánok mindenkinek

Természetesen mindent csak mértékkel. Ha azt kezdjünk észrevenni, hogy túl sokat játszunk, vagy ha akkor is játszunk ha már nem engedhetnénk meg magunknak akkor azonal forduljunk professzionális segítséghez. Magyarországon jelenleg telefonos segélyvonalat működtet a Szerencsejáték Zrt. és az ELTE Pszichológiai Intézete is (06-1/411-6778). Keressük őket bátran és bizalommal!

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!