Neteller sportfogadás oldalak használatához – 2024

🗓️ 2022-10-17 
🕒 2022-11-18

A Neteller sportfogadás használatához az egyik legnépszerűbb online fizetési mód, amelyet a bukmékerek elfogadnak. Ezért szinte minden bukmékernél megtalálható a piacon. Számos tulajdonsága miatt a Neteller a legtöbb bukméker által kedvelt fizetési mód. Először is, a fizetési mód a világ minden tájáról elfogadja a játékosokat. Más módszerekkel is feltölthető, beleértve a bank- és hitelkártyákat is. Emellett világszerte több ezer kereskedő fogadja el. Ezért a fizetéseket gyorsan elvégezheti közvetlenül a weboldalon. Ez a cikk a Neteller használatának néhány jellemzőjét és a legjobb Neteller fogadási oldalakat tekinti át.

Hogyan nyissak Neteller számlát?

A Netellerrel történő tranzakciók alapvetően ugyanazok, mint a PayPal-lal és más, Önnek talán ismertebb e-pénztárcákkal. Először is, nyilvánvalóan létre kell hoznia egy saját Neteller fiókot (ami teljesen ingyenes!). Nagyon egyszerű a regisztrációs folyamat, az alábbi 5 egyszerű lépés követése szükséges hozzá:

 1. Látogasson el a Neteller weboldalára, és kattintson a “Join for Free” gombra.
 2. Adja meg nevét, e-mail címét, és hozzon létre egy egyedi, biztonságos jelszót.
 3. Válassza ki az országot, ahol él, majd válasszon egy pénznemet.
 4. Kapcsolja mobiltelefonszámát a számlához (biztonsági okokból)
 5. Fogadja el a Neteller általános szerződési feltételeit

És kész! Most már van egy érvényes számlája, amellyel fogadhat a Neteller bukmékereknél!

Miután létrehozta a számlát, már csak az első befizetést kell megtennie, és máris kezdheti a szerencsejátékot. Ha pedig az alternatív fizetési lehetőségekről szeretne többet megtudni, olvasson tovább!

Neteller Logo

Fiókjának ellenőrzése

A még nem ellenőrzött Neteller számlák nem tudják kihasználni az e-pénztárca teljes potenciálját. A számla korlátozott a pénzátutalási limitek, a fogadás és a küldés tekintetében. A számla verifikálásával a Neteller ügyfelek felszabadítják számlájuk összes funkcióját és felső határát. A Neteller az első számú választás a pókerjátékosok, az online kaszinó befizetések és a devizakereskedés számára. A sportrajongók értékelik a gyors és diszkrét fizetési megoldásokat, amelyek integrálva vannak az összes nagy bukmékerrel. A magasabb befizetésekhez és kifizetésekhez ellenőrzés szükséges. Ha egy játékos Neteller-számlája még nincs hitelesítve, akkor korlátozza, hogy mekkora összeget kaphat egy online kereskedőtől. Továbbá, ha a játékosok Neteller VIP státuszt szeretnének elérni, a számlákat teljes mértékben hitelesíteni kell.

Miután regisztrált a Netelleren, biztonsági okokból és a számlájára vonatkozó korlátozások enyhítése érdekében is igazolnia kell személyazonosságát. Az ellenőrzési eljárás minden egyes lépésének elvégzése elengedhetetlen, ha azt reméli, hogy optimalizálni tudja új számláját, és változatosabb tranzakciós módszereket élvezhet, beleértve a Net+Prepaid Mastercard megrendelésének lehetőségét is. Az ilyen alapos kitöltés lazább felső határokat biztosít Önnek az átutalásokra, valamint a Net+ használatával a tranzakciókra, a bankszámlára vagy ATM-en keresztül történő készpénzfelvételre vonatkozó maximális korlátokat. Szerencsére a személyes adatok ellenőrzése kevesebb mint 24 órát vesz igénybe, előzetes befizetés nélkül.

A számla feltöltése

Készpénz befizetése online szerencsejáték számlájára:

 1. Menjen a bukmékeréhez, és navigáljon a pénztár részleghez.
 2. Válassza ki a Netellert a rendelkezésre álló módszerek közül.
 3. Ezután írja be az összeget, amelyet szeretne befizetni a számlájára.
 4. A befizetési folyamat befejezéséhez add meg a Neteller-fiókod e-mail címét, amikor erre kérnek.

Annyiszor fizethetsz be, ahányszor csak szeretnél, hacsak a bukméker nem rendelkezik bizonyos korlátozásokkal.

Bankkártya feltöltés

Menjen a Személyes területének Befizetés szakaszába, és kattintson a Netellerre. A felugró ablakban válassza ki a feltölteni kívánt kereskedési számlát, válassza ki a befizetés pénznemét, adja meg, hogy mekkora összeget szeretne befizetni, majd kattintson a Tovább gombra. Megjelenik a tranzakció összefoglalója. A legtöbb esetben 1-2 munkanapot vesz igénybe, amíg a pénz megjelenik a Neteller pénztárcájában.

Feltöltés banki átutalással

Hogyan fizessen be Neteller számlára banki átutalással? 6 lépésben

 1. Jelentkezzen be a Neteller számlára
 2. Válassza ki a banki átutalás befizetési módot
 3. A bejelentkezési felületen kattintson a “Pénzes befizetés” gombra. Ezután válassza ki a banki átutalással történő feltöltést. A Neteller e-pénztárca feltöltése banki átutalással hasonlóan működik, mint a bankkártya használatával történő. Ugyanazt teheti meg, mint a Visa esetében.
 4. Adja meg a kért adatokat!
 5. Végül kattintson a “Folytatás” gombra a feldolgozáshoz.

Erősítse meg a befizetés összegét és a befizetési díjat! Ekkor a rendszer megjeleníti a befizetési kérelem összefoglalóját, amelynek díja a befizetési összeg 2,5 %-ának megfelelő összeg. A “Folytatás” gombra kattintva ellenőrizheti és megerősítheti.

Pénz küldése a Neteller használatával

Másik számlára történő átutaláshoz a Neteller digitális pénztárcából menjen a számlája “Money out” vagy “Money transfer” szakaszába, kattintson a “Bankszámla” ablak alatt a “Withdraw Now” (Most kifizetés) gombra. Adja meg a másik felhasználó Neteller e-mail címét, ahová ki szeretne utalni pénzt, majd kattintson a “Tovább” gombra! Adja meg az összeget, és kattintson a “Tovább” gombra! Emlékezzen arra, hogy bizonyos esetekben megkérhetik, hogy ellenőrizze a bankszámláját.

Ellenőrizze a kifizetési limiteket, amelyeket a “Kifizetés” szakaszban, az adott kifizetési opció alatt láthat. Ugyanez vonatkozik a kifizetési díjra is.

A következő lépésben láthatja a kifizetés pénznemét, valamint a devizaárfolyamokat.

Virtuális Net+ kártya

A Neteller Net+ PrePaid MasterCard egy Önnek küldött plasztikkártya, amelyet világszerte több ezer támogatott MasterCard ATM-nél használhat készpénzfelvételre, vagy bármely MasterCard-ot elfogadó üzletben fizethet. A Net+ Prepaid MasterCard kártyával a kártya rendelkezésre álló egyenlege megegyezik a Neteller eWallet számlájának egyenlegével, és nem léphető túl.

Neteller kártya díjai

A Neteller sportfogadás kártyával nincsenek folyamatos költségek, mint például havi/éves díjak vagy inaktivitási díjak. A kártya egyszeri 10,00 € szállítási és kezelési díj ellenében rendelhető meg Neteller fiókjában a bejelentkezést követően.

Az ATM-ből történő készpénzfelvételért 1,75%-os díj fizetendő. Az üzletekben (POS – point of sale) történő fizetés ingyenes, amennyiben a pénznemek megegyeznek. Ha a Neteller kártyát a Neteller fiókjától eltérő pénznemben használja, vagy ha a Net+ kártyától eltérő pénznemben hajt végre tranzakciót, 3,99%-os devizaváltási díjat számítunk fel.

A devizahiteles díjak elkerülése érdekében válassza annak az országnak a pénznemét, amelyben a kártyát elsősorban használni kívánja. Minden díjat közvetlenül a Neteller számlájáról számolunk fel. A Net+ Prepaid MasterCard nyolc pénznemben érhető el: GBP, USD, EUR, CAD, SEK, DKK, AUD és JPY.

A Neteller Net+ PrePaid MasterCarddal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a Neteller weboldalára, és tekintse meg a Neteller díjakról szóló oldalunkat.

Hogyan fizethetek be a fogadási oldalakon a Neteller segítségével?

A választott fizetési módtól függően egy-két napot is igénybe vehet, amíg a pénzösszeg megérkezik a Neteller sportfogadás számlájára. Amint az összeg megérkezik a számlájára, itt az ideje, hogy megtegye az első befizetését. Amint megbarátkozik a Netellerrel, gyorsan rá fog jönni, hogy az e-pénztárca használata egyszerűbb, mint a hagyományos banki átutalások lebonyolítása.

A Netelleren keresztül történő befizetéshez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Navigáljon a pénztár vagy a banki részleghez
 2. Válassza a neteller sportfogadás számára az Ön által preferált fizetési módként
 3. Adja meg a befizetni kívánt összeget
 4. Ezután átkerül a Neteller oldalára, hogy megerősítse a tranzakciót.
 5. Ha már van pénz a fogadási számláján, itt az ideje, hogy fogadást tegyen

Sportfogadás Netellerrel – Előnyök és hátrányok

Mint minden online fizetési szolgáltatásnak, a Neteller fogadásokhoz való használatának is vannak előnyei és hátrányai. Az oldal azonban gyors és biztonságos, és évek óta a játékosok kedvelt módja a befizetéseknek és a készpénzfelvételnek. Amint azt hamarosan felfedezheti, a Neteller online fogadásokhoz való használatának előnyei messze felülmúlják a hátrányokat.

Előnyök Hátrányok
👍Biztonság 👎Díjak
👍Pénzforgalom 👎Bónuszok
👍Befizetési korlátok

Korlátok, díjak és fizetési határidők

A Neteller büszke arra, hogy azonnali befizetéseket tesz lehetővé a szerencsejáték-számlájuk használata során, ami azt jelenti, hogy nincs több késedelem vagy elvesztegetett idő! Na ezt nevezem én hasznosnak. Képzeld csak el, hogy egy délután a kanapédon ülsz, és hirtelen meglátsz egy olyan fogadást a játékban, ami túl jó ahhoz, hogy kihagyd? A biztonságos tranzakciók ezen új módszerével soha nem maradsz le a hosszú várakozási idő miatt.

A kifizetési rendszer a gyors pénzfelvételt is elősegíti, és bár nem tudod azonnal kivenni a pénzed, ez csak azért van, mert a Netellerrel rendelkező esportfogadási oldalak nemrég kezdték el az új biztonsági folyamatok bevezetését minden szerencsejáték-platformjukon. Ennek a rendszernek a keretében néha akár 5 munkanapot is igénybe vehet a kifizetések elszámolása… de átlagosan körülbelül 3 munkanapot vesz igénybe, mire a készpénzt visszautalják a Neteller számlájára.

Befizetések

Fizetési lehetőség Díjak
Banki Átutalás nincs
Bankkártya 1,75 % – 4,95 %
Paysafecard 9,9 %

Kifizetések

Fizetési lehetőség Díjak
Banki Átutalás 7,5 EUR
Pénz küldése egy másik Neteller számlára nincs
Net+ MasterCard 4 EUR
Fizetés Net+ kártyával (POS) nincs

Megnéztük, hogy különböző bukmékereknél mire számíthatunk az átutalási időket és díjakat tekintve:

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Átutalási idő Díja Min/Max limitek
Bet365 (csak fizikai kártya) Azonnali Nincs 1.500 – 6.000.000 Ft
Unibet Azonnali Nincs 4.000 – 4.000.000 Ft
Bwin Azonnali Nincs 4.000 – 4.000.000 Ft

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Átutalási idő Díja Min/Max limitek
Bet365 (csak fizikai kártya) 1-5 nap Nincs 1.500 – 6.000.000 Ft
Unibet 12 óra n.a. 4.050 – 4.000.000 Ft
Bwin 3-5 nap Nincs 4.000 – 20.000.000 Ft

Mely országok fogadják el az online fogadást a Netellerrel?

A Netellert a világ legtöbb országa elfogadja. Az olyan európai országok játékosai, mint Magyarország, Németország, Franciaország, az Egyesült Királyság és Hollandia használhatják a számlát befizetésre és kifizetésre. Ez a számla az ázsiai országok nagy részét, a Közel-Keletet és Afrikát is lefedi. A legtöbb országban nincsenek korlátozások arra vonatkozóan, hogy milyen tranzakciókat hajthat végre a számlával. Emellett az a tény, hogy a számla elfogadja a helyi mobilfizetéseket, megkönnyíti a játékosok számára, hogy útközben is feltöltsék számlájukat és tranzakciókat hajtsanak végre. Vannak azonban olyan országok, ahol a Neteller kártya nem érhető el, mivel a SEPA régióban működik. Egyébként mindenki más asztali vagy mobileszközön keresztül férhet hozzá a számlájához.

A legjobb fogadási oldalak amelyek elfogadják a Netellert

Ezt a fizetési szolgáltatót a világ több ezer bukmékere fogadja el. Többek között olyan vezető bukmékerek játékosai, mint a Bet365, Bwin és Unibet. Az egyes egyéb módszerek listája az egyes bukmékerek feltételeivel együtt az alábbi táblázatban található. Kérjük, nézze át, és nézze meg, hogy kedvenc bukmékere mennyit számít fel a fizetési szolgáltatóval történő tranzakciókért. A fenti lista a különböző bukmékerek Neteller limitjeit is mutatja.

Összegzés

A Netellerrel rendelkező, erős ügyfélszolgálati rendszerekkel és elit fizetési platformokkal büszkélkedő Esports fogadási oldalak a legjobb internetes szerencsejátékokat kínálják. Mindig számíthat a Netellerre, amely a legmegbízhatóbb, legintuitívabb fizetési tervekkel és online eszközökkel rendelkezik, valamint kiváló biztonsággal, amely megakadályozza, hogy rosszindulatú, harmadik fél szervezetek megrongálják bizalmas információit és személyes pénzeszközeit, vagy hozzáférjenek azokhoz.

Sportágtól függetlenül, ha Netellerrel rendelkező online bukmékerrel rendelkezik, akkor az összes többi fogadó fölé emelkedik. Mire vár még? Igaz, a Neteller díjai jelenleg nem a legalacsonyabbak a játékban… de ahogy gyakran mondják: Azt kapja, amiért fizet, és a Neteller az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja.

GYIK

Minden Neteller befizetést meg kell erősítenem?

Valóban szükséges a befizetést confirmálni, mielőtt az megjelenik a számláján. Ezt úgy teheti meg, hogy megerősíti a tranzakciót a fogadási számláján a “Fizetések” szekcióban. Kaphat egy kódot e-mailben vagy mobiltelefonos szöveges üzenetben,amely ezután lehetővé teszi a pénz átutalását.

Mi a legjobb módja annak, hogy pénzt helyezzek el a Neteller számlámra?

A Neteller számlájára befizetett pénzösszegek a legkülönbözőbb forrásokból származhatnak, több mint 50 különböző lehetőség áll a rendelkezésére. A Neteller 2,5%-os kezelési költséget számít fel, amikor pénzt helyez el a Neteller számlájára.

Mennyi a várakozási idő a Neteller számlára történő befizetéskor?

Amint a Neteller sportfogadás számlájára befizetés érkezik, a befizetések szinte azonnal elszámolódnak. Ha a szerencsejáték számláján néhány óra elteltével sem érkezik jóváírás, akkor bármikor megoldhatja a helyzetet, ha kapcsolatba lép egy Neteller képviselővel, bejelentkezik a számlájára, és az élő chat funkciót használja a problémás kérdések orvoslására.

Milyen dokumentumokat kell bemutatnom az új Neteller számlám ellenőrzéséhez?

Mindössze egy személyazonosító okmányt és egy (3 hónapnál nem régebbi) lakcímigazolást kell bemutatnia. Miután ezt a két dokumentumot benyújtotta, a számlája aktiválásra kerül. Egyes szerencsejáték-partnereink (például online kaszinók) esetében további dokumentumok benyújtására lehet szükség.

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!