2020-as EB fogadási útmutató

🕒 2021-06-08

2020-as EB fogadas

Ha te is szenvedélyesen szoktál focira fogadni, biztosak vagyunk abban, hogy izgatottan várod te is a 2020-as EB fogadásokat! A 2020-as év legizgalmasabb labdarúgó bajnoksága június 11. és július 11. között kerül megrendezésre, és már most emlékezetesnek ígérkezik. 12 ország várja a 2020-as EB csapatokat és a szurkolók egy felejthetetlen labdarúgó bajnokságra áhítoznak.

2020-as EB fogadás

Számos 2020-as EB fogadást kínálnak a fogadók számára, ideértve az euro 2020 fogadás végleges nyereményszorzóit, a gólszerzőjét, a győztes/gólszerző párosát és a döntősöket. Fogadásokat tehetünk egyes csoportokra is, valamint 2020-as EB esélyekre az egyes országokra a selejtezők szakaszában.

Az UEFA Euro 2020 döntője biztosan hatalmas fogadási forgalmat fog generálni, növelve az ingyenes 2020-as EB tippek iránti igényt. Szerencsére, sok online fogadási szakértő számol be ingyenes 2020-as EB esély előrejelzésekről a fogadási piacok széles skáláján, amik sok segítséget jelentenek nekünk, fogadóknak.

A 2020-as EB a 16. UEFA Európa-bajnokság, egyúttal a verseny 60. évfordulója. Ennek megünneplésére az Euro 2020 „Páneurópai Bajnokság” lesz, a játékokkal a hagyományos, egyetlen ország helyett Európa legnagyobb és legjobb nemzeti stadionjaiban zajlanak a meccsek.

Az esemény a római Stadio Olimpico-ban kezdődik, ahol Olaszország június 11-én játszik Törökország ellen, és július 11-én lesz a csúcspont a 2020-as EB döntőjével, amelyet a Wembley Stadionban tartanak. A címvédő az Európa-bajnok Portugália. A 2020-as EB tippek széles skáláját kínálja számos oldal a bajnokság minden játékához, szóval már most érdemes tájékozódni.

Az idei verseny legszembetűnőbb változásait már megemlítettük – nos, alig tudjuk megfékezni izgalmunkat -. Úgy érződik, hogy a 2020-as Európa-bajnokság végre megkapja a megérdemelt teret. Nem is beszélve arról, hogy ez több ember számára lehetővé teszi a verseny megtapasztalását. Az UEFA „Egész Európa Pártja” a versenyt 60. évfordulója alkalmából rendezi, és ismét 24 csapat fog részt venni rajta.

Egy másik kapcsolódó változás az, hogy egyik csapat sem automatikusan kvalifikálódik, mint az általában szokott lenni. Olyan furcsának tűnik számunkra, hogy az emberek annyira szkeptikusak ezen változásokkal szemben, tekintve, hogy véleményünk szerint a 2016-os EB csoportok, bővítés sokkal jelentősebb mértékben megváltoztatta azt.

A formátum szempontjából megegyezik a 2016-os EB csoportokkal. Tehát, ha már tisztában vagy azzal, hogyan működik, akkor továbbléphetsz a következő szakaszra. Bár mindenkinek, akinek emlékeztetőre van szüksége, pontosan át kell néznie, hogy ez a verseny miként bontható részekre.

A selejtezők sikeresen lezalottak és az 55 csapatból sikeresen elkerült a 24 hely. A régebbi évekhez képest automatikusan egy csapat sem jutott be.Érdekesség, hogy idén előszőr került ki Finnország és Észak-Macedónia, de vannak olyanok is akik 2012 óta most előszür jutottak ki az EB-re, iylen volt Dánia és Hollandia. Mi magyarok kisebb kihagyás után most két egymást követő évben is sikeresen kijutottunk az EB-re, és a 2021-as EB-én idén rendező országként is megjelünk. A tavalyi nyertes Portugália és a 2018-as VB döntős Franciaország is természetesen a kijutók sorában van.

Felelős 2020-as EB fogadás

18 év alattiaknak tilos fogadniuk Magyarországon. Emellett számos kitételnek kell megfelelni, amiket érdemes betartani.

Szinte az összes fogadóirodai közösség kemény foci rajongó, és amikor egy olyan nagy verseny közeleg, mint például a 2020-as EB, megszaporodnak az olyan oldalak, amelyek a 2020-as EB tippjeit biztosítják a teljes bajnokság során. Ne felejtsd el azonban, hogy a 2020-as EB esélyek előrejelzése minőségi szempontból nem mindig lesznek használhatóak, mivel számos kókler kíván hasznot húzni a szenvedélyes fogadókból. Ezért mindig légy figyelmes, hogy csak megbízható szolgáltató 2020-as EB tippeket használj! És csak megbízható szolgáltatón keresztül tegyél meg fogadásokat!

Arra ösztönözzük a rendszeres fogadóiroda látogatókat, hogy keressék és kövessék az olyan megbízható szolgáltatók tippjeit, mint pl. az Unibet vagy a bet365. Az ilyen szolgáltatóknál való játék sok előnyt jelenthet, amelyek egy ilyen hatalmas és nemzetközi közösséghez való tartozással is együtt járnak. És megtalálhatod a legjobb 2020-as EB esélyeket is.

Regisztráljon a bet365 bónuszkóddal

*A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Fedd fel az Unibet bónusz kódját!

Jó ötlet fizetni 2020-as EB tippekért? Etikailag is megkérdőjelezhetők azok a honlapok, ahol ilyesmire kérnek. A sikerre pedig egyáltalán nincs garancia. Ha teheted, kerüld el a győzelem ígérgető oldalakat!

Alább itt is olvashatod, a számomra leglogikusabbnak tűnő 2020-as EB fogadási tippeket. Ezeket a tippeket se vedd készpénznek, de több szakértő ingyenesen megfogalmazott írásai kerültek felhasználásra, tehát úgy gondolom, mindenféleképp jók kiindulásnak.

A 2020-as EB kvalifikációi

A selejtezők rendszere egy kicsit bonyolult, de igyekszem röviden összefoglalni. A selejtező 2019 márciusában kezdődött és 2019 novemberében ért véget. Összesen 20 csapat nyert magnak helyet és további 4 hely pedig szabadon maradt. A maradék négy hely a pótselejtező keretén belül került kiosztásra 2020 oktoberében/novermberében. Magyarország is a pótselejtezőnek köszönhetően került ki a 2020as EB-re. Ebből a 24 országból született meg az A, B, C, D, E, F csoport; mindegyik csoportban 4 országgal. Magyarország az F csoportba került végül, Franciaországgal, Németországgal és Portugáliával. Tehát cseppet sem less egyszerű dolgunk az EB-n.

2020-as EB csoportok

Az UEFA Európa-bajnokság egyik legjobb dolga az, hogy olyan sok különböző csapatot és dinamikát hoz össze, amelyek egyébként akár soha nem is találkoznak. Ez a kevésbé ismert sztároknak és oldaluknak lehetőséget ad egy kis ragyogásra, miközben a legjobbat hozzák ki magukból, hogy megmutathassák mindenkinek, miért is szerezték meg magasztos hírnevüket.

A huszonnégy csapat ugyanakkor kissé lenyűgözőnek tűnhet, különösen a 2020-as EB fogadások szempontjából. Az intelligens fogadásoknak az a célja, hogy megfelelő kutatást végzünk, és megbizonyosodtunk arról, hogy ismerjük-e a csapatokat. Ez azonban nem olyan ijesztő, mint amilyennek kezdetben tűnhet. A csoportok lebontásával sokkal jobban kezelhetővé válik ez a bajnokság a fogadók számára. Ezt szem előtt tartva, itt szerepelnek az aktuális csoportok, és a hozzájuk tartozó csapatok;

Így alakulnak a csoportok a 2020-as EB-n. Mint látható, a sorsolás néhány nagyon izgalmas csoportot hozott létre. Az F csoport különösen erős, miközben Belgiumot jogosan felháborítja, hogy minősítő kampánya és a világvezető rangja ellenére kemény sorsolásban részesült.

 

A csoport

 

B csoport

 

C csoport

Olaszország Belgium Ausztria
Svájc Dánia Hollandia
Törökország Finnország Észak Macedónia
Wales Oroszország Ukrajna
 

D csoport

 

E csoport

 

F csoport

Horvátország Szlovákia Franciaország
Cseh Köztársaság Lengyelország Németország
Anglia Spanyolország Magyarország
Skócia Svédország Portugália

A csoport

Nagy izgalmakat várhatunk már rögtön az A csoportban. Egyértelmű favorit Olaszország, ám Wales a 2016-os Európa-bajnokságon az elődöntőig jutott, és csak ott is Portugália, a későbbi bajnok tudta megverni. Gareth Bale és Aaron Ramsey párosa okozhat még meglepetéseket. És ha már megelepetések. Törökország a világbajnok Franciaországot verte a selejtező körben, pedig 2016-ban a csoportkörön sem sikerült túljutnia.

B csoport

A B csoport a futball viharos sebességű változásainak indikátora. Dánia 1992-ben még bajnokként távozott az Európa-bajnokságtól, 2016-ban viszont nem sikerült kijutnia. Most viszont magabiztosan biztosította be magát a B csoportba. Az orosz csapat nagy átalakulásokon ment keresztül, hasonlóképpen ahogy a finnek is. Belgium a FIFA világranglista első helyéről várja a júniusban kezdődő játékokat. Az esélyek neki kedveznek, igaz ez nyomása alá is helyezi a csapatot.

C csoport

Minden holland szurkoló az újonnan összekovácsolódott válogatott meglepetés győzelmeire készül. Ronald Koeman csapata 2016-os Európa-bajnokságot csak otthonról követhette végig, most azonban megmutathatják miért dolgoztak az utóbbi években. Ugyanígy gondolkodik Ausztria is, aki kezdeti lendülete után épphogy kvalifikálta magát az eseményre. A forma időzítés most is kulcs kérdés lehet.

Igazi debütáló kis csapatnak látszik Észak-Macedónia. A FIFA rangsorában mindössze 62-ik helyen álló válogatott biztosan meg akarja mutatni, hogy a legjobbak közt a helye, amit győzelmük esetén a fogadó irodák magas oddsokkal honorálhatnak.

D csoport

Ki állíthatná meg a legerősebbnek tűnő csapatot a D csoportban? Hát az a csapat, amelyik a 2018-as világbajnokságon a döntőig menetelt. A két nagy rivális Anglia és Horvátország. Bár Anglia köztudottam az egyik legerősebb nemzeti bajnoksággal rendelkezik, nemzeti tizenegye ritkán ér komolyabb eredményeket. Utoljára az 1968-as Európa-bajnokságon szereztek bronzérmet. Ne becsüljük le Csehországot sem, aki az eddigi összes Európa-bajnokságra kijutott, amióta Szlovákiától külön vált. Bár Skócia csak a pótselejtezőkön jutott ki az EB-re, mint az egyik legősibb futball nemzet, még okozhat meglepetést.

Group E

Vajon sikerül e Spanyolországnak visszakerülnie Európa trónjára? Minden esélyük megvan erre, hiszen ők az egyetlen nemzet, akik meg tudták védeni bajnoki címüket 2008 után 2012-ben. 2016-os Európa-bajnokságon az Ibériai-félsziget másik országa, Portugália győzedelmeskedett, a spanyoloknak presztízskérdés lehet, hogy jól szerepeljenek. Szlovákia most megmutathatja, hogy érdemes rájuk fogadni. 2016-os szereplésükön biztos szeretnének javítani. Nagy kérdés Lengyelország, aki az előző EB-n is csak a későbbi portugál bajnoktól kapott ki. Most biztosan nem akarnak ilyen fiaskóba belefutni.

Group F

Igazi nagyágyuk vonulnak fel az F csoportban. A 2016-os Európa-bajnok Portugália, a 2018-as világbajnok Franciaország és a bajnoki címre kiéhezett Németország. Emellett ne becsüljük le az egyik rendezőt Magyarországot sem. Miért lenne érdemes fogadni Magyarországra. Először is a magyar válogatott volt a nagy meglepetés a 2016-os EB-n. Saját csoportját megnyerve jutott a legjobb 16 közé, ahol Belgium búcsúztatta. Előtte döntetlent játszott a későbbi torna győztessel, Portugáliával. Bár a ranglisták ellen beszélnek, a 12-ik játékos a közönség, egyértelműen vele lesz a budapesti mérkőzéseken. Az esélyek persze a másik 3 futball nemzet mellett szólnak, ahogy 5 évvel ezelőtt most érhetnek minket meglepetések.

A 2020-as labdarúgó EB kedvencei

Németország és Spanyolország a legsikeresebb európai nemzetek, mindegyik három európai bajnokságot nyert, míg Németország hat döntőben játszott Spanyolország ellen. Lenyűgöző, hogy Németország a tizenöt verseny közül kilencben jutott el legalább az elődöntőkig. Az egyetlen másik ország, amely több európai bajnokságot is nyert, Franciaország. Kétszer nyert és az odáig vezető út során háromszor jutott döntőbe.

Csak két nemzet jutott el az európai bajnokság döntőjébe, és soha nem nyerte meg a bajnokságot; Jugoszlávia az 1960-as és 1968-as döntőkben játszott, de soha nem nyert a bajnokságon, míg Belgium egyszer jutott a döntőbe, 1980-ban és veszített.

Gareth Southgate vezette a Három Oroszlánt a legjobb közös célhoz, és most látjuk az esélyeket a 2020-as EB megnyerésére.

A döntőt a Wembley stadionban fogják megtartani, amely minden bizonnyal egy álom valóra válását fogja jelenteni a bajnokság végére, annak a második kedvencnek, aki korábban még soha nem jutott el az attrakcióhoz.

Belgium szintén lehet esélyes a 2020-as EB-n, hiszen megszerezte a történelem első nagy trófeáját, korábban 1980-ban elvesztette a döntőt és elődöntőbe jutott a 2018-as világkupán.

A Vörös Ördögök minden bizonnyal a világ legtehetségesebb emberei, akik az Eden Hazard, Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku mesterekkel büszkélkednek, és sokan szeretnék, hogy végre arany generációjukat számba vegyék.

A legjobb 2020-as EB esélyek

Noha úgy gondoljuk, fontos, hogy ne zárjunk ki egyetlen csapatot sem, nincs értelme tagadni azt a tényt, hogy a 2020-as EB verseny sokféle képességű játékossal rendelkezik. Ez nem azt jelenti, hogy bármely játékhoz rendelkezülnk biztos győzelem tippel – ilyen versenyen semmi nem biztos -, de az egyes csapatok győzelmének valószínűsége más, mint a többieké. Valójában ez annak az oka, hogy az ilyen típusú versenyek annyira izgalmasak, mert különféle dinamikákat hoznak, hogy a dolgokat frissen és izgalmasan lehessen tartani.

Ennek ellenére figyelembe kell venni, hogy lesz egy olyan játékra vagy több játékra való fogadás, amelyben erősen alulmaradó csapatok szerepelnek. Az első dolog, hogy legyünk reálisak. Ha egy csapatnak esélye sincs, ez általában valamilyen indokkal is rendelkezik. Ezért fontos, hogy ne helyezzünk túl sok figyelmet vagy tétet a zaklatott győzelmekre. Ez nem azt jelenti, hogy kerüljük el őket, de általában bölcsebb az, ha kisebb kockázatú tétekkel játszunk. A fogadási piacok természetesen egy másik nagyszerű lehetőség a kockázat kiegyenlítésére, ám ezeket a következő szakaszban tárgyaljuk.

A csoportos fogadásoktól és a döntős piacoktól kezdve a versenyek fogadásáig mindenki megtalálja a számára legjobb a 2020-as EB fogadási stratégiát, a legjobb esélyekkel, ajánlatokkal és információkkal az online dedikált és mobil platformokon.

A különböző oldalakon, a 2020-as EB fogadás mérkőzésekre kattintva elérhető válnak az egyéni fogadási lehetőségek mellett a rengeteg verseny-központú piac. A legfontosabb gólszerző fogadásoktól és a legnagyobb segítséget nyújtó játékosoktól a csoportos fogadásokig, a közvetlen nyerési piacokig szó szerint mindent lefednek.

A következőkben megvizsgáljuk azokat a típusú fogadási piacokat, amelyek véleményünk szerint a legmegfelelőbbek a 2020-as EB fogadásokhoz. Ez egy rövid lista lesz, és nem feltétlenül jelenti azt, hogy más lehetőségek ne lennének érdemlegesek a figyelmedre. Vannak olyanok, amelyek kiemelkedők, mert különösen alkalmasak a 2020-as EB fogadásokhoz.

Vajon, ki lesz majd a 2020-as EB győztese?

Soha nem késő fogadni 2020-as EB fogadással az európai bajnokság győzteseire, már most is nekivághatsz, és akár a végső mérkőzésre is leadhatod tippjeidet, amelyre 2020. július 11-én kerül sor a Londonban, a Wembley Stadionban. De kire fogadj? Ki lesz a 2020-as EB kedvence?

A német válogatott sikertelenül szerepelt a 2018-as világkupán, ennek ellenére a csapat nem bocsátotta el Joachim Löwöt, és biztosan mindent megsze majd csapatát győzelemre vezesse, hiszen az EURO 2020 után Löw lemond és Hansi Flick veszi majd át a stafétabotot, aki a néhai Bayern edzője volt. Az előző két Európa-bajnokságon (2012, 2016) a németek az elődöntőkben veszítettek, 2008-ban pedig a Spanyolország elleni döntőben. Talán a stabilitásnak most a minőséggel együtt kell nőnie.

A francia csapat a jelenlegi címvédő győztes a világkupán. A csapat lenyűgöző összetételű, és a legtöbb játékos az oroszországi világbajnokságon is szerepelt. Az utolsó hazai 2016-os EB csoportok kupáján a franciák veszítettek Portugália ellen a döntőben, így most eltökélt szándékuk, hogy Európa aranyát megnyerjék, megismételve az 1984-ben és 2000-ben elért sikereiket. Objektív szempontból megítélve, most a francia csapatnak van a legkiegyensúlyozottabb csapata – nincsenek gyengeségek, és a következő években sem valószínűsíthetők. A 2018. évi világbajnokság megmutatta valódi készenlétét, így Franciaországnak lehet, hogy megnyeri a 2020-as EB-t.

A spanyol nemzeti csapat az egyetlen olyan csapat, amely kétszer egymás után nyerte meg az európai bajnokságot, és ezek viszonylag nemrégiben – 2008-ban és 2012-ben voltak. Nem kell mondanom, hogy a spanyolok most is tökéletes formában vannak – nemzedékek közötti váltás mindig volt, de a hazai mezőny olyan erős, hogy a nemzeti válogatottban minden pozícióra 2-3 nagyszerű jelölt is jut.

A britek az utóbbi években sokat javultak, és a nagy versenyek fő veszteseiből a győzelem megszerzőivé váltak. Ezenkívül az angliai csapat otthon fog játszani, ha a döntőre kerül a sor. Nem kedvezve Hollandia, Olaszország és Portugália erős csapatainak.

A verseny sötét lovasai között szerepel Oroszország, Horvátország, Svájc nemzeti csapata. A körülmények jó kombinációja mellett ezek a csapatok számos szenzációra képesek, és ezeknek a csapatoknak nagyon magas szintű játékosai vannak, ráadásul ezekben az országokban a futball szintje folyamatosan emelkedik.

2020-as EB fogadási piacok

2020-as EB fogadási piacok

Az ilyen nagy verseny mindig sok mindent biztosít a fogadási lehetőségek előtt. Ennek ellenére annyi játék van, oly sok piac és oly sok csapat, hogy valójában káosznak tűnik időnként. Nos, bemutatom a 2020-as EB fogadások leggyakoribb verzióit.

Dupla esély

Ahogy eddig említettük, az egyik dolog, ami ezt a versenyt olyan érdekessé teszi, a csapatok és képességek széles választéka. Ez azt is jelentheti, hogy ha egy gyengébb csapatra tennél 2020-as EB fogadást, akkor úgy érezheted, csak kidobott pénz, ha az esélyei különösen rosszak. A dupla esély piaca ezeknél különösen hasznos. Ennek oka, hogy nemcsak a győztes lehetőségére fogadhatsz, hanem a döntetlenre is. Ez sokkal valószínűbbé teszi a nyereményszerzést.

Ázsiai hendikep piac

Ennek hasonló hatása van a kettős esélyhez képest, de más szögből nézve. Egy ázsiai hendikeppel akkor fogadhatsz egy nagy kedvencre, de csak akkor, ha észlelt előnyük alapján gólkapcsolat adódik. Ez azt jelenti, hogy azok a meccsek, amelyek közel állnak a biztos eredményhez, sokkal érdekesebbek lehetnek, lehetővé teszik az érdeklődés fenntartását, ha az egyik csapat egyértelműen nyeri a mérkőzést.

Lehet más módon is tekinteni a dolgot, és pozitív hendikepet tehetsz egy kisebb csapatra, vagyis egy bizonyos gólt el kell veszíteni, hogy elveszítsd a tétet. Akárhogy is, mindkét lehetőség nagy lehetőséget biztosít a kockázat vállalása mellett a nyeremények elérése szempontjából. Szóval ez is egy kedvelt mód a 2020-as EB fogadásokat tekintve.

Legjobb gólszerző

A 2020-as EB fogadási lehetőségek nem csak az egyes játékoknál állnak meg, mert a teljes verseny eredményére is fogadhatsz. A legfontosabb gólszerző az egyik ilyen példa, amely nemcsak arra szolgál, hogy izgatott legyél minden egyes gólnál, hanem hogy még jobb esélyekkel tehesd meg tétjeidet. Jelenleg Harry Kane és Cristiano Ronaldo a legjobb válogatás ebből a szempontból, de Raheem Sterling és Romelu Lukaku is nagyon jó esélyekkel indulnak, hogy megszerezzék ezt a címet.

Meccs győztese

Ami a fogadási piacokat illeti, ezek nem sokkal izgalmasabbak. A bajnokság győztesének megtippelése – akár fogadással, akár anélkül – valóban képesek felvinni az emberek adrenalin szintjét. És amikor fogadást adsz ehhez az egyveleghez, akkor még jobban fokozódik az izgalom. Indokolhatja, hogy miközben figyeled a meccset, szinte érződik a pénztárca vastagodása. A legegyszerűbb fogadási piac úgymond, de a legnagyobb kihívás is egyben.

Csoportgyőztesek

Feltételezzük, hogy ez valójában hat fogadási piac helyett egy, de úgy döntöttem, hogy összerakom őket. Fogadás az egyes csoportok győzteseire egy igazán nagyszerű módja annak, hogy a teljes verseny korai szakaszában fogadhass, és ne csak a kedvenc csapataidra fókuszálj. Természetesen ragaszkodhatsz egy csoporthoz vagy kettőhöz, de a tét felosztása az egyes csoportok között valóban hozzájárul ahhoz, hogy ez az esemény életre keljen a mindennapokban. Ne feledd azt sem, hogy ezek a 2020-as EB fogadási piacok a legszebb mobil fogadási alkalmazásokon keresztül is elérhetők pl. az Unibetnél és a bet365 élő fogadás részénél is. Végül a fogadásoknak az a célja, hogy annyi élvezetet szerezzünk egy bajnokság alatt, amennyit csak tudunk, és ezek a fogadási piacok pontosan erről szólnak.

Hogyan tudom követni a 2020-as EB eseményeit?

A 2020-as EB-t szerencsére most már bárhonnan követhetjük élőben. A televíziós sportközvetítésektől kezdve az internetes streameken át. A hivatalos esemény közvetítők listája megtekinthető az UEFA hivatalos honlapján. Magyarországon a közvetítést az MTV, pontosabban az M4 Sport biztosítja.

Ha nem lennél tv közelben, akkor egy taplet, laptop vagy pc segítségével ingyen online streamelhetők az egyes meccsek számos weboldalon keresztül. De akár kedvenc online fogadóirodád is segítségedre lehet élő foci közvetítés online magyar nyelven. Érdemes körülnézni. Ha, pedig van alkalmad és lehetőséged, mindenképp ajánlom, hogy élőben a pálya mellől kísérd az eseményeket, 2020-as EB jeggyel a zsebedben!

Fogadjon a bet365-ön most

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!