bet365 bónusz kód: szeptember, 2023 – 15.000 Forint kezdő bónusz

A bet365 bónusz listán szerepel minden egyes olyan promóció, amely a cikk írásakor elérhető. A bet365 bónusz promóciók azonban folyamatosan változnak/frissülnek a bet365 honlapján.

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek. Regisztráció szükséges. Az ÁFSZ teljes szövege

Jelenleg elérhető bet365 bónuszok

bet365 bónusz kód bet365 bónusz Menj a bet365-re
bet365 sport Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.

A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. 18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
BIGBET
bet365 kaszinó

Kaszinó – bet365
Akár 30.000 Ft Új játékos bónusz.

Csak új Kaszinó ügyfelek.
Min. 3.000 Ft befizetés. Csak az első Kaszinó befizetésre vonatkozik. Max. 30.000 Ft bónusz. 15x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. 18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
BIGBET
bet365 póker

bet365 Póker
Üdvözlő csomag akár 365€ értékben

A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez “Status Points” pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek.

Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.

A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. 18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
BIGBET

Mint azt a fenti listából is láthatjátok, a bet365 bónusz lista cseppet sem rövid. A promóciók nem csak nektek jó, de a bet365-nak is, hiszen ők így toboroznak új játékosokat és így tartják meg régi felhasználóikat. Tehát érdemes akár hetente megnézni az új ajánlatokat, nehogy lemaradjatok valamiről! Az itt szereplő bónuszokra természetesen ugyanaz a szabály vonatkozik, mint az előzőkre. Felhasználásukhoz legalább 18 évesnek kell lennünk és csak is új felhasználók számára elérhetőek. Tehát, ha most nyitnál először számlát a bet365on, akkor mázlid van. Azonban azoknak sem kell búsulniuk, akik már rendelkeznek számlával és már játszanak egy jó ideje, számukra vannak külön bet365 bónusz ajánlatok!

Látogass el a bet365 oldalára és fogadj!

bet365 bónusz az új játékosok számára

A bet365 által kínált bónuszok száma igen tehetős, ezek közül is kiemelkedő az üdvözlő bónusz. A bet365 bónusz minden új játékos—azaz minden új regisztráló— számára elérhető.

Én így kaptam meg az bet365 új játékosoknak szóló bónuszát

A bet365 bukméker oldala remek lehetőségek tárháza. A nagykutyának számító bukméker kolosszus már most is rengeteg felhasználót számlál, ennek ellenére gőzerővel dolgozik azon, hogy még több regisztrálót csábítson magához. Hogy hogyan? Megvannak az eszközei. Az egyik legsűrűbben használt és leghatékonyabb eszköze, az új felhasználók számára kínált üdvözlő bónuszok. A bet365 bónusz minden új regisztráló számára elérhető, így számodra is. Én a lehetőségről egy barátomtól hallottam, és mivel nekem bevált, így most tovább szeretném adni ezt a tudást.

Hogy hogy kaptam meg a bet365 új játékosoknak szóló bónuszát? Nagyon egyszerűen. Csak végig kellett mennem a regisztrációs folyamaton. Szerencsére a regisztráció gyors és egyszerű volt, nem időztem vele sokat. A regisztrációhoz azonban – természetesen – elengedhetetlen, hogy 18 éven felüliek legyünk. Ha még nem múltál el 18 éves akkor inkább bele se kezdj a regisztrációba. Nem érdemes. A személyazonosság igazolásánál, hamar kiderül, hány éves is vagy valójában. Mivel én 18 elmúltam így számomra ez szerencsére nem volt akadály. De a regisztrációs folyamat végén még így is állt köztem és a bet365 bónusz között egy kis akadály.

A regisztrációt követően ugyanis a bukméker oldalnak ellenőrizni kell a személyazonosságunk. Ez pedig időbe telik. De szerintem mindenképpen érdemes kivárni! Amíg várunk érdemes az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeiről tájékozódni egy kicsit, mielőtt még elhamarkodottan cselekednénk. Előbb nézzünk meg még egy fajta bet365 bónusz lehetőséget!

Keresse fel a bet365 legfrissebb ajánlatait

A “BIGBONUS”* bet365 bónuszkód nem csak számomra, számodra is elérhető

Beszéljünk egy kicsit bővebben magáról a regisztrációs folyamatról, hiszen a bet365 bónusz (üdvözlő bónusz) mellett a bet365 kínál még számunkra más promóciókat is, amelyekből, hidd el nekem, hogy nem akarsz kimaradni. Tehát ott tartottunk, hogy amennyiben 18 év felett vagy, nincs akadálya annak, hogy számlát nyiss a bet365 oldalán. A bet365 főoldalán az „Új számla” gombra kattintva meg is kezdődött a bet365 regisztráció.

Első körben megadtam a személyes információim (név, születési dátum) majd az elérhetőségeimet (email, telefonszám) és a címem. A jelszó és a négyjegyű biztonsági kód megadása után van lehetőségünk megadni bónuszkódot. Ha nincs bet365 bónuszkód a birtokotokban még, akkor ez a szerencsenapotok, mert nekem van! És meg is osztom veletek, még szépen se kell kérnetek! A regisztráció utolsó lépéseként megadható bet365 bónuszkód a következő: BIGBONUS*. A név pedig nem hazudik, nekem aztán hihettek. Természetesen a bet365 bónuszkód megadása opcionális a regisztrációs folyamatnál. Tehát ha nem adsz meg kódot akkor is sikeresen elvégezhető a regisztráció. De ha már van, miért ne használnánk ki? Mindenképp figyelj azonban arra, hogy helyesen írd be a bet365 bónuszkódot. Esetünkben például, hogy minden betű nagybetű! Nincs benne sehol szóköz, úgyhogy te se tegyél bele amikor beírod a kódot. A legegyszerűbb, ha simán kimásolod innen és bemásolod oda, így biztos, hogy nem adod meg hibásan a kódot.

*A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Befizetési kötelezettség a bet365 bónusz esetében

bet365 bónusz
A bet365 bónusz ugyan minden új játékos számára elérhető, de mint már említettem léteznek különféle felhasználási feltételek, amelyeknek eleget kell tenni. Ezek a feltételek folyamatosan változhatnak, így mindenképpen konzultáljunk a bet365 honlapjával, mielőtt belekezdenénk bármibe is. De ez természetes nem? Ismernünk kell ahhoz a játékszabályokat, hogy tudjuk hogyan kell játszani magát a játékot. Én is utánajártam ezeknek a feltételeknek, és rám még a soron következő szabályok vonatkoztak (remélem szerencséd lesz és még nálad is ezek a szabályok érvényesek):

  • Az elsődleges szabály, hogy ez a bónusz csak új felhasználók számára elérhető!
  • A második legfontosabb szabály, hogy a számlanyitást követően be kell fizetnünk a számlánkra legalább 1500ft-ot, ez a bet365 befizetés.
  • A bet365 bónusz a regisztrációt követő 30 napban van lehetőségünk megszerezni a befizetést követően.

Tudom így elsőre talán bonyolultnak tűnhet, de érdemes utánajárni a dolgoknak kicsit, mert a munka után jön is majd a jól megérdemelt jutalom! És ne feledjünk az üdvözlő bónusz nem egy bet365 bónuszkód! Tehát nem kód formájában aktiválható! A bet365 regisztráció során megadható bet365 bónuszkód más, mint az üdvözlő bónusz! Ezt ne felejtsétek. Az üdvözlő bónusz a bet365 befizetés után igényelhető! Tehát előbb mindenképpen pénz kell előbb beraknunk a számlánkra, mielőtt kiélvezhetnénk az üdvözlő bónusz nyújtotta pozitívumokat.

Gyakran ismételt kérdések

Az új játékosok számára milyen bet365 bónusz elérhető?

A bet365 minden játékos számára kínál speciális ajánlatokat, így mindenki megtalálja, a számára legmegfelelőbbet. Keressétek a jelenleg elérhető bónusz ajánlatokat a honlapon!

Ki számára elérhető a bet365 bónusz?

Az üdvözlő bónusz csak az új játékosok számára elérhető.

Van olyan bet365 bónuszkód amit tudok használni?

Természetesen. A regisztrációkor megadható bet365 bónuszkód a következő: BIGBET. (A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)

Mi a bet365 bónusz?

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. (18+ | A feltételek és kikötések érvényesek | A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)

18+ A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!